Anyfin kokemuksia10 Erinomainen
947 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 23:42
 • Maksuton kilpailutus ja yhdistely
 • Yli 25 rahalaitosta ja pankkia
 • Lainapäätös heti
Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,89 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50.407 €.
Suosittelemme
9.9 Erinomainen
878 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,19 - 20 %
Rahojen siirto 23:42
 • Kilpailuta lainat helposti
 • 1 minuutin lainahakemus
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.
Paras kilpailuttaja
9.8 Erinomainen
757 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 70000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 23:42
 • Turvallinen lainavalinta
 • Etsii parhaat rahoitusvaihtoehdot
 • Tunnettu brändi
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 20 174€.
Suosittu
9.6 Erinomainen
551 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4 - 20 %
Rahojen siirto 23:42
 • Lainojen kilpailuttaminen ja yhdistely
 • Pienet ja suuret lainat
 • Joustavaa rahoitusta
Esimerkki: Kun lainasumma on 14 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 189 €, takaisinmaksettava summa 18 142 € sekä todellinen vuosikorko on 6,94 %.
Nopea
9.4 Hyvä
518 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 23:42
 • Suuri pohjoismainen lainapalvelu
 • Yli 25 pankkia ja rahalaitosta
 • Paljon lainavaihtoehtoja
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€).
9.2 Hyvä
502 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 23:42
 • Apua yllättäviin kuluihin
 • Päätä itse mihin rahasi käytät
 • Lyhennä lainaa koska tahansa
Esim. 9,89 % korolla (todellinen vuosikorko 12,21 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kolmessa vuodessa 11 861 € ja kuukausieräksi 328 € (36 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.
9.2 Hyvä
472 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,9 - 20 %
Rahojen siirto 23:42
 • Osa Schibsted -konsernia
 • Yli 20 pankkia ja rahalaitosta
 • Kilpailuttaa lainat ilmaiseksi
Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.
9.1 Hyvä
361 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 23:42
 • Luotettava, nopea ja helppo
 • Mukana 23 pankkia ja rahalaitosta
 • Rahat tilille jo samana päivänä
Esimerkkikorko Lainan ollessa 25 000 €, 10v. laina-ajalle, on kuukausierä 303 €. Tällöin lainan kokonaiskulut ovat 36 398 €, nimelliskorko 8 % ja todellinen vuosikorko 8,3 % (sis. laskutuslisä 0 € ja 0 €).

Anyfin kokemuksia - Lainaa ulosottovelkoihin

Hakemalla luottoa voit maksaa matkasi ennakkoon edulliseen hintaan ja lyhentää luottoa valitsemasi kokoisissa kuukausierissä. Sen kautta edullisin lainatarjous löytyy ainoastaan yhden hakemuksen avulla. Voit hakea lainaa netistä käymättä pankkikonttorissa ja hoitaa käytännössä kaikki raha-asiassa mukavasti omalta kotisohvaltasi. Tilinhoitomaksut ja -palkkiot ovat lainasta kuukausittain perittäviä kuluja, jotka tulevat koron päälle. Miten turvallinen pikavippi tänä päivänä sitten on? Tästä päästäänkin itse asiaan, eli siihen, että tililuottoa kannattaa hakea luotonvälittäjän kautta. Sen jälkeen valitset vielä toivomasi laina-ajan ja ilmoitat, että tarkoituksenasi on tällä lainalla nimenomaan maksaa entisiä lainoja pois.

Pientä lainaa voi hakea nyt kätevästi netistä Nordic Bankin avulla. Se tarkoittaa sitä aikataulua, jossa lainan takaisinmaksu on tarkoitus hoituu kokonaisuudessaan loppuun. Anyfin kokemuksia mieti siis tarkkaan, voisitko yhdistelylainan rinnalla myös tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä lainaasi. Lainahakemus kannattaa aina tehdä huolellisesti, sillä mitä tarkemmat tiedot annat itsestäsi, sen yksilöidympiä ja parempia tarjouksia voit saada. Siksi suosittelemme valitsemaan pitkän laina-ajan, ehkä hieman pidemmän kuin alun perin ajattelitkaan, jotta et turhaan laita itseäsi takaisinmaksujen kanssa ahdinkoon. Miten paljon lainaa todellisuudessa tarvitset?

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Näin voit säästää lainan kokonaiskustannuksissa. Käsittelemme seuraavissa kappaleissa tarkemmin erityisesti näitä hyötyjä, joita voit kuluttajana saada. Verkkopankkitunnukset ovat lähes pakollisia tänä päivänä, kun hakee lainaa. Mikäli sen sijaan päädyt olemaan ottamatta lainaa, ei sinun tarvitse reagoida siinä tapauksessa vastaanotettuihin lainatarjouksiin mitenkään. Saadaksesi lainaa kumppaneiltamme sinulla täytyy olla puhtaat luottotiedot. Kuten kaikki muutkin lainatyypit, myös tämä kannattaa kilpailuttaa. Voit siis tutustua lainatarjouksiin luottavaisin mielin. Joustoluotto on vakuudeton laina, jota voit nostaa joustavasti tarpeidesi mukaan. Yhteislainan hakeminen voi parantaa saatuja lainatarjouksia merkittävästi.

Koska lainatarjoukset on järjestetty yleensä edullisuusjärjestykseen, pelkkä silmäily riittää halvimman lainan löytämiseen. Anyfin kokemuksia toinen myöntää lainaa työttömälle ilman säännöllisiä tuloja. Mikäli olet aikeissa hakea asuntolainaa, kannattaa sinun kilpailuttaa asuntolaina Summarumin avulla. Seuraavissa kappaleissa on esitelty viisi hyvää syytä sille, miksi sinun kannattaa kilpailuttaa uudet tai nykyiset lainasi. Yksi etumme on lainahakemuksen lyhyt käsittelyaika.

Lainahakemus välitetään heti eri rahoitusyhtiöille, jotka antavat sinulle omat tarjouksensa tyypillisesti nopeasti. Tarvittava lainasumma sekä maksuaika vaikuttavat paljon siihen, mistä pikavippi kannattaa hakea. Yleisesti isommissa summissa on myönteistä, jos hakemuksessa on yhteishakija, sillä tämä pienentää lainan riskiä lainanantajan kannalta. Opintolainan kilpailuttaminen kannattaa toteuttaa Summarumin palveluiden avulla tästä huolimatta. Voit katsoa kaikki mahdolliset lainat täältä, mutta se ei tarkoita automaattisesti sitä, että lainaa myönnetään sinulle.

Lainaa Virosta

Vippi on käytännössä sama lainatuote kuin pikavippi. Kun rahantarve yllättää, voit löytää Nordic Bankin kautta edullisen lainan.

Olet löytänyt etsimäsi. Vakuudettomat lainat ovat käytännössä aina nettilainoja, eli sellaisen voi hakea käymättä pankissa. Korkoa kolmessa kuukaudessa kertyisi kuitenkin vain 14,08 €. Kaikki pikavippiä tarjoavat yritykset vaativat tänä päivänä todistuksen tuloistasi. Tällainen käyttölaina ei myöskään edellytä takaajia tai vakuuksia. Voit siis tutustua lainatarjouksiin luottavaisin mielin. Tästä väliaikaisesta tilanteesta johtuen on kuitenkin tärkeää, ettei lainavertailussa tuijoteta vain tämänhetkistä korkoa, vaan lainatarjouksessa kiinnitetään huomioon myös siihen, aikooko lainayhtiö nostaa korkoa, kun väliaikainen korkokatto poistetaan.

Lainojen kilpailutus on fiksua, olipa kyseessä minkä kokoinen laina hyvänsä. Kyseinen prosessi tarkoittaa sitä, että verkkopankkitunnuksilla kirjautumalla pankki voi nopeasti tarkistaa tilitietojen perusteella asiakkaan maksukyvyn.

Milloin remonttilaina on tarpeen?

Pikavippi soveltuu hyvin esimerkiksi äkillisen ja yllättävän laskun maksuun, kun taas kulutusluotto isompaan hankintaan, kuten esimerkiksi autoon. Suurin osa lainoista on tavallisia kertalainoja. Pankki saattaa antaa lainatarjouksen ja pyytää sen jälkeen vielä esimerkiksi tulotodistuksen, ennen kuin maksaa rahat tilille.

Hae. Paras lainavertailu on puolueeton ja pitää sisällään kaikki erilaiset vaihtoehdot, mitä markkinoilta löytyy. Pitkä laina-aika tarkoittaa isompia korkokuluja, joten laina kannattaa aina pyrkiä maksamaan pian pois. Suomessa lähes jokaisella pankilla on tietyt kriteerit sille, kenelle ne lainaa myöntävät. Tämän sivun yläosassa olevasta listasta löytyy mielestämme parhaat suomalaiset lainapaikat. Iso säännöllinen palkka on toki hyvästä, mutta ihan yhtä hyvin voit saada myös lainaa opiskelijana opintotuella. Tunnistautumalla verkkopankkitunnuksillasi allekirjoitat sinulle annetun lainatarjouksen.

Sinä päätät itse mihin lainarahat käytät. Selkeästi paras vaihtoehto alle 500 € pikavipeissä on ollut Ferratum. Ilmoitettu säästö on lainakustannusten mediaani, eli keskiluku joka ilmoittaa lainakustannusten tyypillisen jakauman.

Yhdistelylaina danske bank - Anyfin kokemuksia

Kuukausittaiset lyhennykset kulkevat siis käsi kädessä erityisesti laina-ajan kanssa. Bank Norwegian hinnoittelee lainat asiakaskohtaisesti ja oman lainahinnan saat tekemällä ilmaisen lainahakemuksen. Vain täyttämällä lainanhakemuksen voit saada selville lainasi koron. Lainanvälittäjät kysyvät lainahakemuksissa erilaisia tietoja, joihin voit vastata joko huolimattomasti tai sitten huolellisesti. Voit jatkossa tarvita yrityslainaa myös muihin kuin käynnistysvaiheen kuluihin. Tavallisesti kaikki tarjoukset saapuvat noin kuuden tunnin sisällä. Tästä syystä on äärimmäisen tärkeää, että pyrit selvittämään mahdollisimman monen eri lainantarjoajan tämän hetkisen hintatason.

Lainahakemus kannattaa aina tehdä huolellisesti, sillä mitä tarkemmat tiedot annat itsestäsi, sen yksilöidympiä ja parempia tarjouksia voit saada. Rahalaitos on televisiostakin tuttu, suomalainen lainanvälittäjä, joka toimii yhteistyössä yli 25 luotonmyöntäjän ja rahoituslaitoksen kanssa. Sinun tehtäväksesi jää vain valita saaduista tarjouksista itsellesi sopivin vaihtoehto. Äärimmäisenä esimerkkinä tästä voidaan pitää perinteisiä pankkeja, jotka myöntävät asuntolainaa ainoastaan sellaisille henkilöille, joilla on säännöllisiä tuloja ja yleensä myös säästöjä. Täytyy toki muistaa, että sinulle tilanne voi olla erilainen ja voisit saada edullisempaa autolainaa vaikkapa Nordeasta tai OP:sta. On kuitenkin syytä muistaa, että todellinen vuosikorko on laskettu aina esimerkkilainalle, ja siten sinun oman luottosi kustannukset saattavat poiketa esimerkistä.

Hankintapäätös

Kuukausierään vaikuttaa tietysti korkojen ja kulujen lisäksi myös olennaisesti lainan takaisinmaksuaika. Joustoluotto on erityisen kätevä tilanteissa, joissa tiedät tarvitsevasi mahdollisesti pieniä, mutta säännöllisiä nostoja nyt ja tulevaisuudessa. Lainaa netistä voivat hakea erilaisissa elämäntilanteissa olevat ihmiset, kuten työssäkäyvät, eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät. Muista arvioida omaa tilannettasi realistisesti, äläkä pistä talouttasi liian tiukalle. Luottotiedot tarkistetaan aina lainaa haettaessa. Onko tämä totta vai tarua? Lainahakemus kannattaa täyttää huolellisesti, jotta saisit mahdollisimman kilpailukykyisiä tarjouksia. Jos kuukausittaisessa budjetissasi on varaa, niin sinun kannattaa aina maksaa korkeakorkoisimmat lainat ensiksi. Joskus ikäraja voi tulla vastaan myös yläpäässä.

Entä kohta 2? Anyfin kokemuksia kannattaa siis kokeilla ja katsoa, miten käy! Katso alta ohjeet askel askeleelta pikavipin hakuun. Jos sinulla on jo useita lainoja tai osamaksusopimuksia, niiden yhdistäminen voi olla kannattavaa. Olemme täysin digitaalinen pankki ja tarjoamme lainaa vain netissä.

Kuten aikaisemmassa kappaleessa oli kerrottu, lainan edullisuus riippuu pääosin siitä, miten hyvin olet pystynyt hoitamaan lainoihin liittyvät asiat. Kuka niitä oikein saa? Myös auton ostaminen lainalle voi olla perusteltua, jos sillä esimerkiksi käy töissä. Voit hakea lainaa aina ilman riskiä, koska jos mikään tarjouksista ei miellytä, niitä ei tarvitse hyväksyä. Lainan kilpailutus aloitetaan määrittelemällä oikea laina-aika ja lainasumma.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä:

Tässä on joitakin aiheeseen liittyviä tai aihetta sivuavia artikkeleita.

Voit vapaasti kuluttaa sivustoltamme löytyvää sisältöä. Jatkossa voit tehdä järkevämpiä taloudellisia päätöksiä.

Sortter mainos näyttelijät

Kun haettavan lainan ensisijainen kriteeri on nopeus, lainaa kannattaa pääsääntöisesti hakea verkon kautta – perinteinen pankkiasiointi ei välttämättä onnistu aivan hetkessä. Vakuudeton laina on aina kalliimpi, kuin vakuudellinen. Suomeen on syntynyt kiihtyvään tahtiin toinen toistaan parempia lainanvälittäjiä, jotka kilpailuttavat ja vertaavat lainat puolestamme kymmenien pankkien välillä. Kun takaisinmaksuaika päättyy, velka on kuitattu. Summarumin kaltaiset lainavertailupalvelut voivat myös yhdellä hakemuksella kilpailuttaa jopa useita kymmeniä pankkeja, jolloin on todennäköisempää löytää edullisin lainatarjous nopeasti. Jos sinulle on kertynyt useita pieniä lainoja, joissa on korkeat korot, niin lainojen yhdistäminen ja kilpailutus voi auttaa sinua säästämään merkittäviä summia joka kuukausi. Näin jo tehty laina kilpailutus ei johda mihinkään. Lainanhakijalla täytyy olla myös tietyn kokoiset vuositulot. Jos et ole vielä tyytyväinen ensimmäisellä kerralla saamiisi lainatarjouksiin, niin voit vielä jatkaa lainasi kilpailuttamista kauttamme.

Mitä suuremmasta summasta on kyse suhteessa hakijan tuloihin ja elämäntilanteeseen, sitä suuremmaksi riski luottotappiosta kasvaa. Mikäli jokin tarjotusta lainoista miellyttää sinua ja haluat valita sen, voit siirtyä vastaanotetun lainatarjouksen kautta vaivattomasti hyväksymään sen tarjoajan sivuille. Lisäksi yhdistelylainasi laina-aika voi olla lyhyempi kuin olemassa olevien lainojesi takaisinmaksuaika. Lainapalveluiden keskeisin myyntiargumentti, eli se että “säästät rahaa ottamalla yhdistelylainan”, on valtaosassa tapauksista totta. Olen päättänyt kirjoittaa blogiini myöhemmin tänä vuonna enemmän yrityslainoista etenkin aloittavan pienyrittäjän näkökulmasta, joten en tässä tämän enempää aiheeseen syvenny.

Maksat kuluja vain siitä summasta, jonka olet nostanut joustotililtäsi ja sinun on mahdollista tehdä lisänosto aina siihen asti kunnes myönnetty lainasumma on kokonaisuudessaan nostettu. Muutamien tuhansien vipit on helppo yhdistää, mutta kymmenien tuhansien eurojen yhdistelylaina voi olla haastava saada. Pikalainassa rahoja ei ole korvamerkitty mitenkään, joten se mihin päätät ne käyttää, on täysin sinun vallassasi. Tällä hetkellä lainojen kilpailutus onnistuu kauttamme 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla. Hakemalla luottoa voit maksaa matkasi ennakkoon edulliseen hintaan ja lyhentää luottoa valitsemasi kokoisissa kuukausierissä.

Nextrahoitus

Vertailemme lainoja, jotta sinun olisi helpompaa tehdä parempia valintoja.

Verkkosivu sisältää mainossisältöä. Tällä sivustolla mainitut lainat voivat olla yhteistyökumppaneita, joilta voimme saada välityspalkkioita.

Tietosuojaseloste

Kaikki oikeudet pidätetään.