Kilpailuta laina10 Erinomainen
947 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 22:56
 • Maksuton kilpailutus ja yhdistely
 • Yli 25 rahalaitosta ja pankkia
 • Lainapäätös heti
Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,89 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50.407 €.
Suosittelemme
9.9 Erinomainen
878 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,19 - 20 %
Rahojen siirto 22:56
 • Kilpailuta lainat helposti
 • 1 minuutin lainahakemus
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.
Paras kilpailuttaja
9.8 Erinomainen
757 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 70000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 22:56
 • Turvallinen lainavalinta
 • Etsii parhaat rahoitusvaihtoehdot
 • Tunnettu brändi
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 20 174€.
Suosittu
9.6 Erinomainen
551 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4 - 20 %
Rahojen siirto 22:56
 • Lainojen kilpailuttaminen ja yhdistely
 • Pienet ja suuret lainat
 • Joustavaa rahoitusta
Esimerkki: Kun lainasumma on 14 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 189 €, takaisinmaksettava summa 18 142 € sekä todellinen vuosikorko on 6,94 %.
Nopea
9.4 Hyvä
518 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 22:56
 • Suuri pohjoismainen lainapalvelu
 • Yli 25 pankkia ja rahalaitosta
 • Paljon lainavaihtoehtoja
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€).
9.2 Hyvä
502 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 22:56
 • Apua yllättäviin kuluihin
 • Päätä itse mihin rahasi käytät
 • Lyhennä lainaa koska tahansa
Esim. 9,89 % korolla (todellinen vuosikorko 12,21 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kolmessa vuodessa 11 861 € ja kuukausieräksi 328 € (36 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.
9.2 Hyvä
472 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,9 - 20 %
Rahojen siirto 22:56
 • Osa Schibsted -konsernia
 • Yli 20 pankkia ja rahalaitosta
 • Kilpailuttaa lainat ilmaiseksi
Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.
9.1 Hyvä
361 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 22:56
 • Luotettava, nopea ja helppo
 • Mukana 23 pankkia ja rahalaitosta
 • Rahat tilille jo samana päivänä
Esimerkkikorko Lainan ollessa 25 000 €, 10v. laina-ajalle, on kuukausierä 303 €. Tällöin lainan kokonaiskulut ovat 36 398 €, nimelliskorko 8 % ja todellinen vuosikorko 8,3 % (sis. laskutuslisä 0 € ja 0 €).

Kilpailuta laina - Lainaa sveitsistä

Vanhan lainan kilpailuttaminen kannattaa. Jos tiedät rahantarpeen tarkasti etukäteen, kertaluontoinen laina sopii sinun tilanteeseesi. Jatkuva luottotili muutaman tuhannen euron luottorajalla tulee edullisemmaksi kuin monen pikavipin ottaminen kalliine avausmaksuineen ja pikasiirto kuluineen. Voitko maksaa koko lainan kerralla vai lyhennätkö lainaa mieluummin kuukausierissä? Lähettämällä hakemuksen välittäjäpankin kautta laitat pankit kilpailemaan sinun asiakkuudestasi, eikä toisin päin. Nopeimmillaan yhteistyökumppanimme maksavat lainan tilille heti, eli saat rahat käyttöösi vielä saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä. Lainavertailu on aika olennainen osa rahoitustuotteiden vertailua, enkä halua jättää sitä pois vain siksi, että jotkut pitävät lainan ottamista typeränä.

Yhteistyökumppanimme voivat etsiä sinulle mökkilainatarjouksia jopa 60 000 euroon saakka ja mikä parasta, näille lainoille ei tarvita erillistä takaajaa. Useimpien mielestä tämän olettaisi olevan siedettävä kulu, sillä luotonmyöntäjällä ei ole mitään takeita, että lainaaja maksaa tämän summan takaisin. Kilpailuta laina yksinkertainen esimerkki: luoton korko muodostuu nimelliskorosta, kuluista ja palkkiosta per jokainen uusi nosto. Yhteishakijan kanssa lainaa hakiessa lainojen siirto voidaan tehdä molempien osalta siihen pankkiin, joka tarjosi edullisimman koron. Voit tutustua eri lainatarjouksiin ja valita itsellesi sopivan palvelun. Erityisesti silloin, kun ajatuksenasi on lainavertailu, sinun kannattaa kiinnittää erityisen suurta huomiota lainojen korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

Paljonko lainojen yhdistämisellä voi säästää?

ASP-lainan edullisuudesta huolimatta kannattaa myös kyseinen asuntolainan muoto kilpailuttaa. Pikavipillä pystyt siis reagoimaan myös yllättäviin tilanteisiin helposti. Kun olet löytänyt sopivan suuruisen ja laina-ajaltaan sopivan mittaisen lainan, niin klikkaamalla ”Hae lainaa” -nappia pääset helposti suoraan täyttämään lainahakemusta. Lisätiedot ja lainaesimerkki napista voit katsoa lainanhaun vaatimuksia ja muita erityispiirteitä, joita lainapalvelulla on. Pidempi laina-aika tarkoittaa kuitenkin myös kalliimpaa lainaa, sillä tulet maksamaan korkoa jokaisesta ylimääräisestä lyhennyskuukaudesta. Tyypillisesti esimerkiksi mökkilaina on vakuudellinen. Yhdistämällä nykyiset lainasi säästät jo pelkissä kuukausittaisissa sivukuluissa merkittäviä summia ja todennäköisesti saat myös alennettua lainasi korkotasoa nykyisestä. Mikäli löytäisit valitsemasi lainan tai kulutusluoton toista kautta edullisemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti. Koska pankkitunnusten käyttö on niin tehokas ja nopea keino todentaa asiakkaan henkilötiedot, laina voidaan myöntää lähes heti ja rahat ovat tilillä yleensä jo saman päivän aikana.

Aikaisemmin rahoituslaitokset pystyivät kompensoimaan korkeaa riskiä koroilla, mutta korkokatot ovat sulkeneet pois tämän mahdollisuuden. Kilpailuta laina erot lainan hintaan tulevat siitä, että lainaa tarjoavan yrityksen ottama riski on pienempi, vastaahan lainan lyhennyksestä useampi kuin yksi henkilö. Joskus tuntuu siltä, että on loman tarpeessa ja että olet ansainnut päästä lomamatkalle, vaikka lompakko olisi hetkellisesti eri mieltä. Joskus pankkitunnukset voivat kuitenkin olla hukassa tai vapaat tunnusluvut saattavat olla loppu. Kilpailuta lainasi aina jopa yli 30 eri pankin ja eri luotonmyöntäjän kesken helposti.

Helposta vertailusta voi vaivattomasti vertailla saatavilla olevia summia, korkoja, kuluja ja ehtoja. Lainojen korot ja kulut vaihtelevat niin pankkien kuin lainanhakijoiden välillä. Moni on pohtinut, onko pikavipillä tulevaisuutta johtuen lain kiristymisestä. fi palvelussa. Voit kuitenkin hakea lainaa, vaikka et olisi täysin varma, täytätkö lainaehdot.

Lainaa ilman vakuuksia

Muista myös, että matalimman koron laina ei aina tarkoita sitä, että laina olisi kokonaisuudessaan edullisin. Sinun ei tarvitse rekisteröityä palveluumme, vaan voit vertailla ilman sitoumuksia. Lainaa vertaillessa on aina syytä ottaa nimelliskoron sijaan todellinen vuosikorko.

Näet saamissasi lainatarjouksissa aina lainan todellisen vuosikoron, johon sisältyy kaikki lainaan liittyvät kulukorvaukset ja maksut. Myös sijoituslaina sisältää tyypillisesti vakuudeton, kuten osakesalkun tai asunnon. Vaikka laina onkin jo valmiiksi varsin edullinen, voi kilpailutus auttaa pienentämään kuluja entisestään. Lataa mobiilipankkisovelluksemme, jonka kautta lainan hakeminen on nopeampaa ja helpompaa kuin verkkosivujen kautta. Tee hakemus ja löydä itsellesi halvin lainatarjous vain yhdellä lomakkeella. fi:n kautta tehty kilpailutus kertoo sinulle aina, mikä on lainan todellinen vuosikorko. Katsomalla yläosan listasta lisätietoja, voit nähdä helposti minkälaiset kriteerit lainanhakijoille kullakin kilpailuttajalla on.

Jotta saat positiivisen luottopäätöksen pankeilta tai rahoituslaitoksilta, kannattaa lainahakemus täyttää huolellisesti. Kun maksat lainaa takaisin, luottotilin saldoon palautuu samansuuruinen summa nostettavaa lainaa. Markkinoilla on useita pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, jotka tarjoavat lainapalveluita.

Joustoluotto nordea

Vakuudettomat lainat ovat käytännössä aina nettilainoja, eli sellaisen voi hakea käymättä pankissa. Internet on muuttanut monien palvelualojen toimintaperiaatteita ja palveluvalikoimaa, eikä rahoitusala ole tästä poikkeus. Näkeekö pankki muut lainat ja myöhässä olevat maksut?

Lainan kilpailutus ei siis sido mihinkään ja onkin tämän vuoksi erityisen hyvä työkalu lainatarjousten tarkasteluun. Näin toimimalla, saat lainapäätöksen ja tarjouksen vain niiltä pankeilta, joiden kriteereihin sovit. Kun hakemus on täytetty, saat heti päätöksen siitä, voidaanko sinulle myöntää lainaa. Ei kuitenkaan kannata ottaa niin isoa lainaa, että koko tuo ylijäämä menisi lainan lyhennykseen. Bank Norwegian hinnoittelee lainat asiakaskohtaisesti ja oman lainahinnan saat tekemällä ilmaisen lainahakemuksen. Yhteen isompaan lainaan saat todennäköisesti edullisemmat korot ja muut kulut kuin moneen pieneen osamaksuun ja lainaan. Rinnakkais- eli yhteishakija voi olla esimerkiksi puolisosi.

Mikäli lainan tarve on kuitenkin huomattavasti aiempaa suurempi, kilpailuta lainasi uudelleen. Meidän suositus paikasta, josta hakea yhdistelylaina pienillä tuloilla: Omalaina. Kuukausierä kertoo sen, minkä kokoinen summa tililtä kuukausittain lainan lyhentämiseen lähtee.

Lainaa heti? Kilpailuta lainat ja löydä avullamme paras lainavaihtoehto 2022 - Kilpailuta laina

Lainapalvelu on avoinna viikon jokaisena päivänä. Monet luotonantajat kuitenkin vaativat tätä korkeampaa ikää, kuten esimerkiksi Komplett Bank, joka vaatii 23 vuoden minimi-ikää. Mikäli löytäisit valitsemasi lainan tai kulutusluoton toista kautta edullisemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti. Saat heti alustavan tiedon lainan lyhennyserän suuruudesta, mutta lopulliset tarjoukset saat täytettyäsi hakemuksen. Lainan kilpailutus avullamme ratkaisee ongelman: rahan säästämisen lisäksi voit siis säästää myös kallista aikaasi. fi kilpailuttaa lainat ilman vakuuksia tai takaajia. Mihin nettivälittäjään voi luottaa ja mihin ei?

Pikalaina ei viittaa nopeaan takaisinmaksuun, vaan nopeaan rahojen tilille saamiseen. Kun olet laskenut sekä kuukausittaiset menosi että tulosi, niiden erotus on luonnollisesti suurin summa, jonka voisit käyttää uuden laina maksueriin. Todellisen vuosikoron avulla saa selville, miten paljon nämä muut kulut nostavat kokonaiskorkoa. fi sopii kaikille 20 vuotta täyttäneille henkilöille, jotka haluavat pikavipin tai isomman lainan edullisimpaan hintaan. Jos sinulla on paljon aikaisempia lainoja voi uuden lainan saaminen olla vaikeaa, varsinkin jos haettava laina on suuri. fi palvelun avulla.

Säästötilin talletussuoja

Moni on myös huolissaan pikavippien korkeista lainakuluista ja niihin sisältyvistä riskeistä. Lainan summa on yleensä pienempi kuin kulutusluotolla ja lainan laina-aika on lyhyt. Lainavertailu on aika olennainen osa rahoitustuotteiden vertailua, enkä halua jättää sitä pois vain siksi, että jotkut pitävät lainan ottamista typeränä. Mikäli lainan korko on 4,8%, avausmaksu 70 euroa sekä lainanhoitokulut 2,5 euroa kuukaudessa, jää lainan kokonaiskustannuksia maksettavaksi 21 521 euroa. Tällainen on esimerkiksi autolaina. Voit esimerkiksi hakea 5000 euron lainan pikaisesti tilille ja ottaa sen vaikka 5 vuoden maksuajalle, jolloin kuukaudessa jää maksettavaksi noin 99 euroa. Verkkopankkitunnukset ovat lähes pakollisia tänä päivänä, kun hakee lainaa. Korkoa kolmessa kuukaudessa kertyisi kuitenkin vain 14,08 €. Vinkit on koostettu lainantarjoajilta saamamme datan sekä omien havaintojemme perusteella.

fi:n kautta. Kilpailuta laina kun takaisinmaksuaika päättyy, velka on kuitattu. Voitte vertailla saamianne lainatarjouksia rauhassa ja vaikka ette nostaisikaan lainaa. Lainojen tai oikeastaan lainoja tarjoavien pankkien vertailussa kannattaa ottaa tietysti ensimmäisenä huomioon se, millaista lainasummaa ne tarjoavat. Jos siis etsit suurta yhdistelylainaa, ei kannata edes harkita parin kympin vippejä tarjoavia yrityksiä.

Voit esimerkiksi hakea 5000 euron lainan pikaisesti tilille ja ottaa sen vaikka 5 vuoden maksuajalle, jolloin kuukaudessa jää maksettavaksi noin 99 euroa. Monilla suomalaisilla on ollut positiivisia kokemuksia siitä, miten lainojen kilpailuttaminen on tuonut heille säästöjä. Lainoja yhdistäessä velkojen määrä pysyy ennallaan, mutta voit saada aikaan säästöjä mm. Mikäli harkitset lainan hakemista, kannattaa sinun aina pyrkiä kilpailuttamaan lainatarjoukset. Lyhytaikaisen pikavipin kohdalla asia ei ole näin yksinkertainen.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä:

Tässä on joitakin aiheeseen liittyviä tai aihetta sivuavia artikkeleita.

Voit vapaasti kuluttaa sivustoltamme löytyvää sisältöä. Jatkossa voit tehdä järkevämpiä taloudellisia päätöksiä.

BigBank tarjoaa 60 päivän tyytyväisyystakuun

Harvalla yrittäjällä on, toimialasta riippuen, riittävää rahamäärää rahoittaa kaikkea yrityksensä liiketoiminnan tarpeista. Tämä tekee lainan hakemisesta erittäin helppoa ja joustavaa. fi -palvelun ohella myös Lendo on tunnettu palvelu, jonka avulla pikavippi on helppoa kilpailuttaa usealla lainanantajalla. Huomaa, että et tarvitse verkkopankkitunnuksia vielä hakemusvaiheessa, vaan vasta sitten, kun alat saamaan tarjouksia sähköpostiisi. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä vain muutamassa minuutissa. Asiakkaamme antavat meille ylivoimaisesti parasta palautetta kilpailutuspalvelun helppokäyttöisyydestä sekä lainatarjousten selkeydestä. Matchbankerin käyttö on täysin ilmaista, joten haet lainaa täysin samoin ehdoin, kuin suoraan lainantarjoajan kotisivuille menemällä. Lisäksi asuntolainan kilpailutus saattaa tarjota lyhennysvapaita kuukausia ja mahdollisesti muita alennuksia valitun pankin tai rahoituslaitoksen palveluista. Näkeekö pankki muut lainat ja myöhässä olevat maksut?

Haluamme varmistaa, että hakemasi pikavippi on varmasti sopiva juuri sinulle ja tiedät, millaisiin lainaehtoihin olet sitoutumassa. Tätä voidaan kutsua myös nimillä jatkuva luotto tai tililuotto. Todelliseen vuosikorkoon on sisällytetty kaikki lainan kulut ja maksut. fi sopii kaikille 20 vuotta täyttäneille henkilöille, jotka haluavat pikavipin tai isomman lainan edullisimpaan hintaan. Vuoden 2020 loppuun asti on voimassa väliaikainen nimelliskorkokatto 10%, mutta lainasopimuksesi korko voi olla 20%, johon se nousee väliaikaisen lain loputtua.

Se, kuinka paljon halvemmalla hyvän luottokelpoisuuden asiakkaat saavat lainaa, on asia johon en osaa tarkalleen vastata. Lainoihin liittyy yleensä aina myös muita kustannuksia, kuten esimerkiksi tilinhoitomaksu tai avausmaksu. Lisäksi, jotta voit varmistua omasta maksukyvystäsi, on järkevää vaatia ainakin suuntaa antava budjetti. Lainaa ei voi suomessa saada ilman luottotietoja ellei mukaan saada rinnakkaishakijaa. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen.

Nextrahoitus

Vertailemme lainoja, jotta sinun olisi helpompaa tehdä parempia valintoja.

Verkkosivu sisältää mainossisältöä. Tällä sivustolla mainitut lainat voivat olla yhteistyökumppaneita, joilta voimme saada välityspalkkioita.

Tietosuojaseloste

Kaikki oikeudet pidätetään.