Asuntolainan kilpailutus ja vertailu10 Erinomainen
947 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 04:50
 • Maksuton kilpailutus ja yhdistely
 • Yli 25 rahalaitosta ja pankkia
 • Lainapäätös heti
Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,89 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50.407 €.
Suosittelemme
9.9 Erinomainen
878 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,19 - 20 %
Rahojen siirto 04:50
 • Kilpailuta lainat helposti
 • 1 minuutin lainahakemus
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.
Paras kilpailuttaja
9.8 Erinomainen
757 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 70000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 04:50
 • Turvallinen lainavalinta
 • Etsii parhaat rahoitusvaihtoehdot
 • Tunnettu brändi
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 20 174€.
Suosittu
9.6 Erinomainen
551 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4 - 20 %
Rahojen siirto 04:50
 • Lainojen kilpailuttaminen ja yhdistely
 • Pienet ja suuret lainat
 • Joustavaa rahoitusta
Esimerkki: Kun lainasumma on 14 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 189 €, takaisinmaksettava summa 18 142 € sekä todellinen vuosikorko on 6,94 %.
Nopea
9.4 Hyvä
518 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 04:50
 • Suuri pohjoismainen lainapalvelu
 • Yli 25 pankkia ja rahalaitosta
 • Paljon lainavaihtoehtoja
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€).
9.2 Hyvä
502 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 04:50
 • Apua yllättäviin kuluihin
 • Päätä itse mihin rahasi käytät
 • Lyhennä lainaa koska tahansa
Esim. 9,89 % korolla (todellinen vuosikorko 12,21 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kolmessa vuodessa 11 861 € ja kuukausieräksi 328 € (36 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.
9.2 Hyvä
472 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,9 - 20 %
Rahojen siirto 04:50
 • Osa Schibsted -konsernia
 • Yli 20 pankkia ja rahalaitosta
 • Kilpailuttaa lainat ilmaiseksi
Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.
9.1 Hyvä
361 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 04:50
 • Luotettava, nopea ja helppo
 • Mukana 23 pankkia ja rahalaitosta
 • Rahat tilille jo samana päivänä
Esimerkkikorko Lainan ollessa 25 000 €, 10v. laina-ajalle, on kuukausierä 303 €. Tällöin lainan kokonaiskulut ovat 36 398 €, nimelliskorko 8 % ja todellinen vuosikorko 8,3 % (sis. laskutuslisä 0 € ja 0 €).

Asuntolainan kilpailutus ja vertailu - Sortter keskustelu

Myös erilaisiin ostoksiin ja hankintoihin otettujen osamaksujen yhdistäminen uudella yhdistelylainalla on yleistä. Yhdistämällä nykyiset lainasi säästät jo pelkissä kuukausittaisissa sivukuluissa merkittäviä summia ja todennäköisesti saat myös alennettua lainasi korkotasoa nykyisestä. Voit tutustua eri lainatarjouksiin ja valita itsellesi sopivan palvelun. Verkkopalvelusta saatava loppuvelan määrä sisältää kaikki nämä kulut. Jos kuukausittaisessa budjetissasi on varaa, niin sinun kannattaa aina maksaa korkeakorkoisimmat lainat ensiksi. Ne ovat valittu sillä perusteella, että nämä palvelut pystyvät tarjoamaan lainaa nopeasti, jopa viidessä minuutissa suoraan tilillesi. Osa näistä palveluista myöntää lainaa hyvin helposti ja on jopa tapauksia, joissa on mahdollista saada lainaa netistä luottotiedottomalle.

Jos tähän ei ole mahdollisuutta, yhdistelylaina on toiseksi parhain ratkaisu. Mikäli jokin tarjotusta lainoista miellyttää sinua ja haluat valita sen, voit siirtyä vastaanotetun lainatarjouksen kautta vaivattomasti hyväksymään sen tarjoajan sivuille. Asuntolainan kilpailutus ja vertailu pikalainan hakeminen netistä on erittäin helppoa. Tekemällä vain yhden hakemuksen saat siis läjäpäin sinulle yksilöityjä lainatarjouksia, joiden joukosta voit vertailla ja valita parhaan. Lisäksi listan toimijat ovat saaneet hyvää palautetta asiakkailta, joille pikavippi on myönnetty. Kun tutkii suomalaisten kuluttajien lainan kilpailutus kokemuksia, nousee yleisimmäksi syyksi kilpailuttamiseen puhtaasti halu löytää edullisin mahdollinen laina.

Estääkö positiivinen luottorekisteri ylivelkaantumista?

Jos haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, voit yleensä saada isomman lainasumman ja pienemmät korkokulut kuin yksin hakiessa. siirtää eräpäivää, sopia lyhennysvapaista, tehdä uuden maksusuunnitelman tai hakea luoton korotusta. Olenko hoitanut raha-asiani hyvin? Lainanhakijalla täytyy olla myös tietyn kokoiset vuositulot. Lisätietoa aiheesta löytyy myös talous- ja velkaneuvonnasta. fi. Kulutusluotto on summaltaan isompi ja laina-ajaltaan pidempi kuin pikavippi. Suosittelemme lämpimästi, että näet pari minuuttia enemmän vaivaa ja täytät lainahakemuksessa kysytyt kohdat mahdollisimman tarkasti. Ottaako yhdistelylaina pankista vai netin kautta esimerkiksi tältä Korkovartija.

Osa lainanantajista tarjoaa ensilainan ottajalle merkittäviä etuja, kuten korotonta maksuaikaa ja jotain muuta rahanarvoista etua, kuten täysin kuluton ensilaina. Asuntolainan kilpailutus ja vertailu kätevällä laskurillamme voit kokeilla, minkälaiseksi kuukausierä muodostuisi milläkin lainasummalla ja takaisinmaksuajalla. Tämän jälkeen saat lainatarjoukset tarkasteltavaksesi ja voit valita sinulle sopivimman lainan. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen verkossa käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Valitse laina-aika, jotta kuukausierä on talouteesi sopiva.

Pienestä palkasta on ikävä maksaa useita luottoja. Huhtikuussa 2021 Etua. Useimpien yritysten tarjoama edullinen tai jopa halpa kuluttajaluotto sekä lyhytaikainen laina sopii myös työttömille. Mikäli jokin tarjotusta lainoista miellyttää sinua ja haluat valita sen, voit siirtyä vastaanotetun lainatarjouksen kautta vaivattomasti hyväksymään sen tarjoajan sivuille. Katso alta ohjeet askel askeleelta pikavipin hakuun.

Joustoluotto hinta

Olemme itse hakeneet testimielessä lainaa kaikkien Suomen (tunnetuimoien) kilpailutuspalvelun kautta. Yleisesti ilmoitetut hinnastot ovat viitteellisiä. Isonkin lainan voi saada pienellä kuukausierällä, sillä sinun voi olla mahdollista saada erittäin pitkä maksuaika lainallesi (esim.

Se tarkoittaa, että hankit lainan avulla resursseja, joilla voit tienata lisää. Hae lainaa heti ilmaisella lainahakemuksella ja saat lainapäätöksen välittömästi! Korko voi vaihdella alimmillaan kolmesta prosentista jopa 20 prosenttiin. fillä on SSL-suojatut yhteydet luotonantajiin, joten lainahakemukset voidaan käsitellä reaaliajassa. Useimpien mielestä tämän olettaisi olevan siedettävä kulu, sillä luotonmyöntäjällä ei ole mitään takeita, että lainaaja maksaa tämän summan takaisin. Voit hakea lainaa koska tahansa, sillä otamme lainahakemuksia vastaan kellon ympäri. Jotta pikavippi myönnettäisiin mahdollisimman nopeasti, toimita palkka- tai tulotodistus sähköisessä muodossa sitä pyydettäessä.

Järjestelylaina on laina, joka on tarkoitettu muiden lainojen takaisinmaksuun. Lisäksi monet rahoituspalvelut osallistuvat Suomen Asiakastiedon kyselyjärjestelmään. Lainavertailupalvelut ovat vain yksi osa rahoitusmarkkinoiden digitalisoitumista ja myös suuremmat pankit alkaneet tarjota helppoja sähköisiä palveluja asiakkailleen.

Lainaa nopeasti tilille

Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen verkossa käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Erityisesti silloin, kun ajatuksenasi on lainavertailu, sinun kannattaa kiinnittää erityisen suurta huomiota lainojen korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan. Summarumin kautta voit saada hyviä remonttilainatarjouksia nopeasti.

Yhteislainan hakeminen voi parantaa saatuja lainatarjouksia merkittävästi. Lainavertailupalvelu Matchbanker auttaa sinua löytämään sinulle sopivimman lainan. Lainantarjoajat arvioivat lainaa hakiessasi taloudellista tilannettasi ja lainanmaksukykyäsi hakemuksesi perusteella. Lainanvälityssivustot pyytävät ilmaiseksi lainatarjouksia puolestasi useilta kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Tällöin osa turvautuu hakemaan lainaa netistä, jota saa heti tilille. ja muista korkeakorkoisista lainoista. Usein ne vaativat ainakin yhtä näistä: rinnakkaishakijaa, henkilötakausta tai vakuuksia.

Kun haet lainaa pienemmän summan, voi saada hyvin todennäköisesti siihen paremmat ehdot. Siitä syystä käytännössä kaikki rahoituslaitokset ja pankit edellyttävät kulutukseen haetun lainan hakemisen yhteydessä verkkopankkitunnuksilla kirjautumista. Verkkopankkitunnuksilla tunnistautuminen on tiettävästi erittäin vahva tapa todentaa oma henkilöllisyys.

Usein kysytyt kysymykset - Asuntolainan kilpailutus ja vertailu

Siispä pankit ja erilaiset lainankilpailutuspalvelut ovat markkinoineet viime vuosina yhdistelylainoja erittäin voimakkaasti. Harkitse tarkasti onko harkitsemasi laina juuri sinulle sopiva. Kaikki nämä asiat selviää lainojen ehdoista. Summarumin kautta voit saada hyviä remonttilainatarjouksia nopeasti. Lainatuotteen nimi on Lainasto Ostosraha ja hinnoittelultaan sen on vertailukelpoinen muiden pikavippien kanssa. Kun sivustomme käyttäjät löytävät lainavertailustamme hyvän luoton, kaikki voittavat.

Joskus tärkeiden, arkea helpottavien asioiden hankintaan tarvitaan rahoitusapua. Tämän artikkelin yläosan taulukossa kaikki tarjotut lainasummat on selkeästi esitelty, joten lainavertailu tältä osin on varsin helppoa. Näet laskurista heti arvion kuukausierästä ja todellisesta vuosikorosta. Jos hakisitte esimerkiksi erikseen lainaa, niin ette välttämättä saisi lainaa erillisillä hakemuksilla, mutta yhteisellä hakemuksella voitte saada hakemanne lainasumman. Muista vielä kerran artikkelissa toistettu vinkki: tee lainavertailu lainanvälityssivuston kautta, niin, saat parhaan hyöty / aika suhteen. Kilpailuttamalla lainat Summarumin kautta säästät aikaa ja saat rahaa nopeasti tilille.

Onko laina yleinen rahoitusmuoto Suomessa?

Vertaa lainoja ja lainapalveluita alla valitsemalla ensin haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika. Tässä kannattaa kuitenkin olla tarkkana: moni tulee lainalla ostaneeksi kalliimman auton, kuin todellisuudessa olisi varaa. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja lainatarjousten keskinäinen vertaaminen on helppoa. Muista myös asettua hetkeksi lainanantajan asemaan. fi palvelussa saat tarjouksen lisäksi myös Nordealta (katso kaikki Omalainan kumppanit heidän sivuiltaan). Vuonna 2021 keskimääräinen haettu lainasumma oli noin 12 135 euroa, kun taas vuonna 2020 vastaava oli oli noin 11 500 euroa. Sortterin avulla voit saada vertailtavaksesi henkilökohtaiset lainatarjoukset usealta eri luotonmyöntäjältä ja näet erot pankkien tarjoamien lainojen välillä selkeästi. Lainojen korot ja kulut vaihtelevat niin pankkien kuin lainanhakijoiden välillä. Moni on varmasti ostanut pikavipillä kodinkoneita, kun kotona oleva on rikkoutunut ennen aikojaan, mutta takuuajan umpeuduttua.

Jos sinulle ei myönnetä lainaa nopeasti, niin se voi olla merkki siitä, että sinulla on jo ennestään paljon maksamattomia lyhennyksiä ja sen takia hakemuksesi täytyy käydä tarkemmin läpi manuaalisesti. Asuntolainan kilpailutus ja vertailu lainojen keskinäinen vertaileminen on näin huomattavasti helpompaa ja lopputuloksena sinun on mahdollista löytää lainavaihtoehtoja, jotka eivät muutoin olisi tullut eteesi. Jos yritys lainaa ilman vakuuksia, kuten useissa pikavipeissä näin on, ottaa yritys isomman riskin lainan takaisinsaamisen suhteen. Jos esimerkiksi harkitset yhdistelylainan ottamista, voit pyytää ilmaiseksi tarjouksia ja ikään kuin tunnustella, olisiko edullisin yhdistelylaina sellainen, jolla voisi maksaa pois vanhat lainat ja oikeasti säästää kuluissa. Kilpailutuksen kautta voit saada satojen tai jopa tuhansien eurojen säästöt laina-aikana.

Korko on myös todennäköisesti yhdistelmälainoissa pienempi kokonaisuutta tarkastellen. Pyydämme asiakkailtamme säännöllisesti palautetta ja kokemuksia palvelumme käytöstä. . Pikalaina tai pikaluotto voi olla hyvä apu silloin, kun tulee ikäviä yllätyksiä, jotka vaativat ylimääräistä rahaa. lainamäärän ja laina-ajan perusteella, joka tekee sopivan pikavipin löytämisestä entistäkin nopeampaa.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä:

Tässä on joitakin aiheeseen liittyviä tai aihetta sivuavia artikkeleita.

Voit vapaasti kuluttaa sivustoltamme löytyvää sisältöä. Jatkossa voit tehdä järkevämpiä taloudellisia päätöksiä.

Parhaat autolainat

Lainojen kilpailutukseen on olemassa monta hyvää syytä. laina-aika 15 vuotta). Palvelua voi suositella myös jos kilpailutuksen kohteena on laina asumisoikeusasuntoon. Saatamme saada pienen palkkion kauttamme myönnetyistä lainoista, mutta tämä vain rohkaisee meitä suosittelemaan niitä parhaita lainapaikkoja, jotka todella antavat sivustomme käyttäjille lainaa nopeasti ja hyvillä ehdoilla. Myös vertailun nopeus saa asiakkailtamme erityistä kiitosta. Tätä käyttöluottoa kustutaan myös nimillä: omaluotto ja rahaluotto, mutta näillä kaikilla kolmella termillä tarkoitetaan samaa asiaa. Jos kilpailutuksesta on kauemmin kuin kuusi kuukautta, suosittelemme ryhtymään toimeen. Todelliseen vuosikorkoon on sisällytetty kaikki lainan kulut ja maksut. Lisäksi hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, hänellä tulee olla säännölliset tulot sekä moitteeton maksuhistoria.

Kivijalkapankkiin meneminen voi tuntua turvalliselta vaihtoehdolta, mutta prosessi voi olla hyvin aikaavievä. Lainaa voi siis saada vaikka sinulla ei olisi säästöjä. Lainantarjoajien etsiminen, yksittäisten lomakkeiden täyttäminen sekä lainojen keskinäinen vertaileminen ovat työvaiheita, jotka voivat pahimmillaan viedä äärimmäisen paljon aikaa. Järjestelylainan voi saada netissä toimivalta rahoituslaitokselta tai esimerkiksi Takuusäätiön takaamana pankista. Kaikki nämä asiat selviää lainojen ehdoista.

Tämä yksi hakemus riittää kattamaan todella monta erilaista tarjousta: voit vertailla tarjouksia kymmeniltä lainaa tarjoavilta pankeilta sekä rahoituslaitoksilta. Budjetistasi näet kaikki tulosi (myös tuet ja etuudet) sekä kaikki menosi. Rahaa haetaan tarpeeseen ja jos ei olisi pikavippiä, raha haettaisiin jostain muualta. Tehdessäsi lainahakemusta syötä henkilötunnuksessa mahdollisesti olevat kirjaimet ISOILLA kirjaimilla. Aloita lainojen kilpailuttaminen täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Nextrahoitus

Vertailemme lainoja, jotta sinun olisi helpompaa tehdä parempia valintoja.

Verkkosivu sisältää mainossisältöä. Tällä sivustolla mainitut lainat voivat olla yhteistyökumppaneita, joilta voimme saada välityspalkkioita.

Tietosuojaseloste

Kaikki oikeudet pidätetään.