Auto osamaksulla10 Erinomainen
947 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 01:57
 • Maksuton kilpailutus ja yhdistely
 • Yli 25 rahalaitosta ja pankkia
 • Lainapäätös heti
Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,89 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50.407 €.
Suosittelemme
9.9 Erinomainen
878 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,19 - 20 %
Rahojen siirto 01:57
 • Kilpailuta lainat helposti
 • 1 minuutin lainahakemus
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.
Paras kilpailuttaja
9.8 Erinomainen
757 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 70000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 01:57
 • Turvallinen lainavalinta
 • Etsii parhaat rahoitusvaihtoehdot
 • Tunnettu brändi
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 20 174€.
Suosittu
9.6 Erinomainen
551 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4 - 20 %
Rahojen siirto 01:57
 • Lainojen kilpailuttaminen ja yhdistely
 • Pienet ja suuret lainat
 • Joustavaa rahoitusta
Esimerkki: Kun lainasumma on 14 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 189 €, takaisinmaksettava summa 18 142 € sekä todellinen vuosikorko on 6,94 %.
Nopea
9.4 Hyvä
518 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 01:57
 • Suuri pohjoismainen lainapalvelu
 • Yli 25 pankkia ja rahalaitosta
 • Paljon lainavaihtoehtoja
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€).
9.2 Hyvä
502 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 01:57
 • Apua yllättäviin kuluihin
 • Päätä itse mihin rahasi käytät
 • Lyhennä lainaa koska tahansa
Esim. 9,89 % korolla (todellinen vuosikorko 12,21 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kolmessa vuodessa 11 861 € ja kuukausieräksi 328 € (36 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.
9.2 Hyvä
472 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,9 - 20 %
Rahojen siirto 01:57
 • Osa Schibsted -konsernia
 • Yli 20 pankkia ja rahalaitosta
 • Kilpailuttaa lainat ilmaiseksi
Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.
9.1 Hyvä
361 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 01:57
 • Luotettava, nopea ja helppo
 • Mukana 23 pankkia ja rahalaitosta
 • Rahat tilille jo samana päivänä
Esimerkkikorko Lainan ollessa 25 000 €, 10v. laina-ajalle, on kuukausierä 303 €. Tällöin lainan kokonaiskulut ovat 36 398 €, nimelliskorko 8 % ja todellinen vuosikorko 8,3 % (sis. laskutuslisä 0 € ja 0 €).

Auto osamaksulla - Klarna ilmoita ongelmasta

Jos sinulla ei ole luottotiedot kunnossa ja haluat hakea lainaa, niin olemme listanneet yrityksiä, jotka myöntävät harkitusti lainaa myös luottotiedottomille. Lainantarjoajat arvioivat lainaa hakiessasi taloudellista tilannettasi ja lainanmaksukykyäsi hakemuksesi perusteella. Kilpailutuksen avulla moni suomalainen kokee löytäneensä itselleen halvemman lainatarjouksen, kuin mitä olisi ilman kilpailuttamista kenties kyennyt löytämään. Anyfin on palvelu, jonne voi lähetää kuvan omien lainojensa laskuista. Lainan hakeminen onnistuu siis vaikka yhdessä puolison, ystävän tai sukulaisen kanssa. Usein jokin laina saattaa näyttää halvalta, koska sen korko on “vain 9,9 %”. fi:n kautta on täysin ilmaista.

Kilpailuta ja hae pikavippi tilillesi muutamassa minuutissa LoanScouterin avulla! Koska tililuotto eli joustava laina on idealtaan sellainen, että luottotililtä voi nostaa tarpeen mukaan itselle sopivan summan ja takaisinmaksukin on joustavaa, kulut muodostuvat hyvin erilaisiksi. Auto osamaksulla vastaus on: kyllä. Uudessa lainsäädännössä todellista vuosikorkoa ei ole rajoitettu, ainoastaan nimelliskorkoa. Kun tutkii suomalaisten kuluttajien lainan kilpailutus kokemuksia, nousee yleisimmäksi syyksi kilpailuttamiseen puhtaasti halu löytää edullisin mahdollinen laina. Jos haet vastaavasti ensilainaa, eli pikalainaa tai kulutusluottoa ensimmäistä kertaa, niin olet onnellisessa asemassa.

Lyhyesti vakuudettomista lainoista

Saat vertailla tarjouksia aivan rauhassa. Pienemmät lainasummat on mahdollista saada tilille hyvinkin nopeasti. Helposta vertailusta voi vaivattomasti vertailla saatavilla olevia summia, korkoja, kuluja ja ehtoja. Yhdistettävissä luotoissa voi olla mukana myös luottokorttivelkaa ja erilaisia joustoluottoja. Sen jälkeen valitset vielä toivomasi laina-ajan ja ilmoitat, että tarkoituksenasi on tällä lainalla nimenomaan maksaa entisiä lainoja pois. Suomi on täynnä kilpailuttajapankkeja, joiden mukaan paras lainatarjous löytyy nimenomaan heidän kauttaan. Tässä sinua auttaa todellisen rahatilanteesi kartoittaminen jo ennen lainatarjousten hakemista. Ennen lainan ottamista on kuitenkin tärkeää selvittää, pystyykö suoriutumaan lainojen lyhennyksistä aikataulussa ja onko velka sopivassa suhteessa omiin tuloihin nähden. Me teemme tämän puolestasi, sillä sinun tarvitsee vain antaa pankkien kilpailla lainastasi.

Katso alta ohjeet askel askeleelta pikavipin hakuun. Auto osamaksulla yleensä parhaankin välittäjän kautta saa korkeintaan noin 5 – 10 tarjousta riippuen haetusta lainasummasta ja laina-ajasta. Rinnakkaishakijan ja/tai vakuuksien avulla voi saada lainaa jopa pankista. Joustoluoton hakeminen ennakkoon on järkevää, sillä itse luoton hakeminen on ilmaista, maksat vasta käyttäessäsi luottoa. Lainavertailupalvelut ovat vain yksi osa rahoitusmarkkinoiden digitalisoitumista ja myös suuremmat pankit alkaneet tarjota helppoja sähköisiä palveluja asiakkailleen.

Kilpailuttamalla lainasi lainavertailupalvelun avulla säästät sekää aikaa että rahaa. Yleinen nyrkkisääntö pätee lainahakemuksiin: mitä aikaisemmin lähetät hakemuksen, sitä todennäköisemmin se myös käsitellään samana päivänä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä kilpailuttamaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia. Jos teet hakemuksen kilpailutuspalvelun kautta (kuten vahvasti suosittelemme, sillä siten löydät lainan pienellä korolla), sinulta pyydetään hakemuksessa perustiedotNämä tiedot vahvistetaan lopuksi omilla verkkopankkitunnuksilla. Rinnakkaishakijan avulla voit saada lainaa halvemman koron lisäksi myös huomattavasti enemmän.

Klarna irtisanominen

fi kilpailuttaa lainat ilman vakuuksia tai takaajia. Jos sinulla on jostain syystä mennyt luottotiedot, eli sinulla on niin sanotusti merkintöjä luottotiedoissa, niin lainansaanti voi olla hieman hankalampaa. Kilpailuta lainat ja valitse itsellesi edullisin lainatarjous vertailusta.

Vertaa lainoja ja lainapalveluita alla valitsemalla ensin haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika. Voit kuitenkin hakea lainaa, vaikka et olisi täysin varma, täytätkö lainaehdot. Tai sitten voit lähettää lainahakemuksen kilpailutussivuston kautta. Kulutusluotto vertailu kannattaa tehdä yleensä netissä, mutta myös omasta kivijalkapankista voi kysäistä tarjouksen. Omalainan kautta voit saada jopa kymmeniä lainatarjouksia, joista valita itselle sopivin. Eikös näissä kuuluisi olla vain korkeintaan ohjeita säästämiseen tai kuukausittaisia raportteja siitä, mihin osakkeisiin olen sijoittanut?

Valistunut arvaukseni on, että yli tuplat halvemmalla. Näet lainavertailu listassamme arvioidun siirtoajan, mutta voit itse vaikuttaa käsittelyaikaan lähettämällä hakemuksen ajoissa. Jos rahasi eivät riitä lainan maksamiseen, joutuu takaaja maksamaan lainan pois.

Mitä pankkilainan saaminen vaatii?

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Tämän jälkeen saat lainatarjoukset tarkasteltavaksesi ja voit valita sinulle sopivimman lainan. Yleisesti ilmoitetut hinnastot ovat viitteellisiä.

fi:n verkkopalveluissa. Lainan maksuun kuluu kuitenkin korkeintaan kolme päivää. Voit hakea lainaa nopeasti täyttämällä sivun yläreunassa löytyvän hakemuksen. Kilpailuttajien ansiosta vertaaminen on lähes automatisoitua ja niin helppoa, että vain hölmö jättää lainavertailun väliin. Näin ongelma ei poistu, vaan pitkittyy ja pahenee. Vaikka tarvitset lainan tilille nopeasti, niin siitä huolimatta kannattaa vertailla lainoja ja niiden ehtoja rauhassa. Lainojen kilpailutus kannattaakin tehdä aina kun tarvetta tällaiselle on, sillä se ei itsessään sido sinua vielä mihinkään.

Mielestämme lainaamisen pitää olla reilua. Jos sinulla ei ole luottotiedot kunnossa ja haluat hakea lainaa, niin olemme listanneet yrityksiä, jotka myöntävät harkitusti lainaa myös luottotiedottomille. Mikäli löydät lainan edullisemmin kumppaneiltamme toista kautta myöhemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Pikalainaa heti - Auto osamaksulla

Seuraavaksi me Summarumilla annamme algoritmiemme analysoida hakemuksesi tietoja. Summarum mahdollistaa palveluissaan kulutusluottojen keskinäisen vertailun nopeasti ja luotettavasti. Lainan siirto tilille kestää muutamasta tunnista muutamaan päivään. Laina-aika riippuu lainasumman suuruudesta ja kuukausierä pyritään asettamaan lainanhakijan maksukyvylle sopivaksi. Aika matalallakin palkalla tai tuilla voi saada esimerkiksi 10 000 euroa yhdistelylainaa, mutta todennäköisesti ei mitään 50 000 euron lainaa. Emme voi luvata, että sinulle myönnettäisiin tililuotto, jos et ole saanut luottokorttia pankilta. Helposta vertailusta voi vaivattomasti vertailla saatavilla olevia summia, korkoja, kuluja ja ehtoja.

Mikäli sen sijaan päädyt olemaan ottamatta lainaa, ei sinun tarvitse reagoida siinä tapauksessa vastaanotettuihin lainatarjouksiin mitenkään. Ferratumin vippi on 50 - 4000 € suuruinen ja lainan voi maksaa takaisin joustavasti alkaen 1 kuukauden laina-ajalla. Anyfin on palvelu, jonne voi lähetää kuvan omien lainojensa laskuista. Ota kuitenkin huomioon, että pitkä laina-aika korottaa lainasi kokonaiskustannuksia, vaikka lainasi todellinen vuosikorko olisikin maltillinen. Usein pankkitunnuksia käyttämällä pienemmät laina voit saada jopa täysin ilman palkkatodistusta, sillä monet pienlainayhtiöt käyttävät palvelussaan Instantor luottoanalyysiä. Tällaista kannattaa pohdiksella, mikäli hakee lyhyeksi aikaa vaikkapa lainaa perintöveron maksuun.

Mistä halvin autolaina? Kilpailuta ja vertaile autolainat helposti ja nopeasti

Esimerkiksi auton hajoaminen tai yllättävä lääkärikäynti saattavat aiheuttaa sen, että laina tarvitaan käyttöön heti. Harmitti huomata tuo, kun luulin aluksi että ulkomaisista lainoista kiinnostuneet olivat kiinnostuneita pienemmistä koroista. Monet haluavat maksaa pienemmät lainat nopeasti takaisin, kun taas suuriin lainoihin, joilla on tarkoitus toteuttaa lainojen yhdistäminen, voidaan ottaa jopa yli kymmenen vuoden maksuaika. Seuraavassa esittelemme joitakin nettipankkien hyviä ja huonoja puolia, jotka varmasti auttavat sinua hahmottamaan nykytilannetta paremmin. Moni on varmasti ostanut pikavipillä kodinkoneita, kun kotona oleva on rikkoutunut ennen aikojaan, mutta takuuajan umpeuduttua. Pikalaina on vakuudeton laina, joka haetaan yleensä täysin sähköisesti, joko verkosta tai tekstiviestitse. Palvelun käyttö on ilmaista ja palkkion Zmarta saa lainantarjoajilta. Palvelun kautta voi hakea lainaa 500 - 60 000 € ja maksuaikaa lainalle voi saada aina 1 vuodesta 15 vuoteen asti. Lue lisää, miten yhdistelylaina voi auttaa saamaan taloutesi tasapainoon.

Muista myös, että matalimman koron laina ei aina tarkoita sitä, että laina olisi kokonaisuudessaan edullisin. Auto osamaksulla lainan korot ja kulut kertyvät vain käytetyltä laina-ajalta, mikäli maksat lainan pois sovittua nopeammin. Suomessa lähes jokaisella pankilla on tietyt kriteerit sille, kenelle ne lainaa myöntävät. Kilpailutus mahdollistaa edullisimman autolainan löytymisen ja voit näin säästää kokonaiskuluissa merkittäviäkin rahasummia. Lähtökohta on, että mitä todennäköisemmin pystyt maksamaan lainan moitteetta takaisin, sitä pienempi lainan korko on ja toisinpäin.

Alla näet muutamia esimerkkejä erisuuruisten lainojen kustannuksista eripituisilla laina-ajoilla. Tililuotto toimii siis hyvin samalla tavalla kuin luottokortti. Kilpailutuksen avulla sinun on mahdollista vastaanottaa lainatarjouksia useilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä sen sijaan, että vastaanottaisit ja hyväksyisit ensimmäisen eteesi tulevan lainatarjouksen. Meidän avullamme saat siis yhdellä hakemuksella erittäin kattavan kuvan tarjolla olevista lainavaihtoehdoista. Jos olet velkaantunut pahasti, sinun kannattaa pohtia muita vaihtoehtoja.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä:

Tässä on joitakin aiheeseen liittyviä tai aihetta sivuavia artikkeleita.

Voit vapaasti kuluttaa sivustoltamme löytyvää sisältöä. Jatkossa voit tehdä järkevämpiä taloudellisia päätöksiä.

Mikä on osamaksu

Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainat 500 eurosta 70000 euroon asti. Suomessa maksuhäiriömerkinnän poistuminen kestää vuosia ja hankaloittaa elämää monella tavalla. Muutamaa satasta suuremman lainan kilpailutus voi kuitenkin säästää sinulle pitkän pennin. Kysymällä lainatarjouksen vaikka sen 20 000 € autolainan sijaan 15 000 € summasta, voit saada lopulta paljon paremman lainatarjouksen. Niitä käytetään tyypillisesti tavallisen elämän kulujen kattamiseen, laskujen maksamiseen ja muuhun sellaiseen. fi kilpailuttaa lainat ilman vakuuksia tai takaajia. fi tekee kilpailutuksen vaivalloisimman osan puolestasi. Vastaus on: Kyllä. Kilpailuttamisen toteuttaminen kolmannen osapuolen palveluiden avulla on nykypäivänä – kiitos teknologian kehityksen – äärimmäisen helppoa.

Verkkopalvelusta saatava loppuvelan määrä sisältää kaikki nämä kulut. fi kertoi keskimääräisen asuntolainan marginaalin olevan 0,74 prosenttia. Tästä väliaikaisesta tilanteesta johtuen on kuitenkin tärkeää, ettei lainavertailussa tuijoteta vain tämänhetkistä korkoa, vaan lainatarjouksessa kiinnitetään huomioon myös siihen, aikooko lainayhtiö nostaa korkoa, kun väliaikainen korkokatto poistetaan. Asuntolainojen vertailussa kannattaa mielestäni ottaa muitakin seikkoja huomioon, kuin marginaali. Tunnistautumalla verkkopankkitunnuksillasi allekirjoitat sinulle annetun lainatarjouksen.

vaihtoehto on 200 euron pikalaina, jolloin lainapäätös tulee hetkessä ja rahat tilitetään nopeasti. Uusi kulutusluottojen lakisääteisesti rajattu korkotaso todellakin mahdollistaa sen, että lainojen yhdistäminen voi pienentää kuluja ja keventää velkataakkaa merkittävästikin. Muista arvioida omaa tilannettasi realistisesti, äläkä pistä talouttasi liian tiukalle. Visaa voi tulla vinguttaneeksi vähän liian innokkaasti. Huomaa, että et tarvitse verkkopankkitunnuksia vielä hakemusvaiheessa, vaan vasta sitten, kun alat saamaan tarjouksia sähköpostiisi.

Nextrahoitus

Vertailemme lainoja, jotta sinun olisi helpompaa tehdä parempia valintoja.

Verkkosivu sisältää mainossisältöä. Tällä sivustolla mainitut lainat voivat olla yhteistyökumppaneita, joilta voimme saada välityspalkkioita.

Tietosuojaseloste

Kaikki oikeudet pidätetään.