Collector Bank lainanantajana10 Erinomainen
947 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 10:35
 • Maksuton kilpailutus ja yhdistely
 • Yli 25 rahalaitosta ja pankkia
 • Lainapäätös heti
Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,89 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50.407 €.
Suosittelemme
9.9 Erinomainen
878 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,19 - 20 %
Rahojen siirto 10:35
 • Kilpailuta lainat helposti
 • 1 minuutin lainahakemus
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.
Paras kilpailuttaja
9.8 Erinomainen
757 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 70000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 10:35
 • Turvallinen lainavalinta
 • Etsii parhaat rahoitusvaihtoehdot
 • Tunnettu brändi
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 20 174€.
Suosittu
9.6 Erinomainen
551 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4 - 20 %
Rahojen siirto 10:35
 • Lainojen kilpailuttaminen ja yhdistely
 • Pienet ja suuret lainat
 • Joustavaa rahoitusta
Esimerkki: Kun lainasumma on 14 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 189 €, takaisinmaksettava summa 18 142 € sekä todellinen vuosikorko on 6,94 %.
Nopea
9.4 Hyvä
518 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 10:35
 • Suuri pohjoismainen lainapalvelu
 • Yli 25 pankkia ja rahalaitosta
 • Paljon lainavaihtoehtoja
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€).
9.2 Hyvä
502 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 10:35
 • Apua yllättäviin kuluihin
 • Päätä itse mihin rahasi käytät
 • Lyhennä lainaa koska tahansa
Esim. 9,89 % korolla (todellinen vuosikorko 12,21 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kolmessa vuodessa 11 861 € ja kuukausieräksi 328 € (36 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.
9.2 Hyvä
472 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,9 - 20 %
Rahojen siirto 10:35
 • Osa Schibsted -konsernia
 • Yli 20 pankkia ja rahalaitosta
 • Kilpailuttaa lainat ilmaiseksi
Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.
9.1 Hyvä
361 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 10:35
 • Luotettava, nopea ja helppo
 • Mukana 23 pankkia ja rahalaitosta
 • Rahat tilille jo samana päivänä
Esimerkkikorko Lainan ollessa 25 000 €, 10v. laina-ajalle, on kuukausierä 303 €. Tällöin lainan kokonaiskulut ovat 36 398 €, nimelliskorko 8 % ja todellinen vuosikorko 8,3 % (sis. laskutuslisä 0 € ja 0 €).

Collector Bank lainanantajana - Itselle sopivin lyhennysmuoto?

Onko lainaaminen ollut ikinä näin yksinkertaista? Haluaisitko lainata rahaa, mutta et haluaisi mennä keskustelemaan pankkivirkailijan kanssa mihin tarkoitukseen haet lainaa? Kuten muissakin kilpailuttamispalveluissa, vuosikoron ja lainanhoitokulut määrittävät lainantarjoajat. Oli suunnitelmissasi sitten pieni pikavippi tai isompikin pikalaina, ennen lainan hakua on syytä kartoittaa huolellisesti lainan tarve ja oma taloudellinen tilanne. Ei siis ole ihme, että pikavipillä on huono maine. Ne ovat valittu sillä perusteella, että nämä palvelut pystyvät tarjoamaan lainaa nopeasti, jopa viidessä minuutissa suoraan tilillesi. Tämä tarkoittaa sitä, että halutessasi voit kilpailuttaa lainat ja näin vain ikään kuin tarkastella maaperää.

Lainojen kilpailutus on fiksua, olipa kyseessä minkä kokoinen laina hyvänsä. Kilpailuta ASP-laina Summarumin kautta. Collector Bank lainanantajana kieltäytymisen merkiksi riittää ainoastaan se, että jätät jokaisen tarjouksen hyväksymättä. Kotimaisen Sortterin palvelussa lainojen kilpailuttaminen on aina ilmaista. Voit yksinkertaisesti tehdä hakemuksen välittäjän kautta ja katsoa tarjouten perusteella, mistä lainojen yhdistelylaina kannattaa ottaa. Lainatarjousten kilpailutus on mahdollista toteuttaa joko itsenäisesti tai vaihtoehtoisesti tähän erikoistuneen osapuolen avulla.

Suosittelemme nyt

Lainaamisessa on hauska paradoksi: mitä vähemmän tarvitset lainaa, sitä paremmilla ehdoilla sitä sinulle tarjotaan. fi:n suositus on, että suosit yhdistelylainan hakemisessa lainankilpailutuspalvelua, joita suurin osa tämän sivun yläosaan listaamamme lainapaikat ovat. Olipa kyseessä minkä tahansa niminen vakuudeton joustoluotto netistä, lainaehtojen tarkka lukeminen on erityisen tärkeää. Myös hakijan taloudellinen tilanne vaikuttaa suuresti lainatarjousten määrään: mitä paremmin olet raha-asiasi hoitanut, sitä parempia tarjouksia voit odottaa saavasi. En voi tällaiseen tilanteeseen siis lainavertailun avulla paljoa lisäarvoa tuoda. Me huolehdimme lopusta sinun on yksinkertaista vertailla saamiasi lainatarjouksia parjaan lainan löytämiseksi. Vakuudeton laina on aina kalliimpi, kuin vakuudellinen. Sortterin avulla voit saada vertailtavaksesi henkilökohtaiset lainatarjoukset usealta eri luotonmyöntäjältä ja näet erot pankkien tarjoamien lainojen välillä selkeästi. LoanScouter listaa lainojen tärkeimmät tiedot helppolukuisessa listassa, joten vertailu on helppoa ja nopeaa.

Mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintöjä, et valitettavasti voi hakea lainaa. Collector Bank lainanantajana vakuudettomia lainoja voivat hakea kaikki täysi-ikäiset, suomessa asuvat henkilöt. Laina kannattaa ottaa luotettavalta ja hyvämaineiselta toimijalta. Ennen kilpailutusta sinun kannattaakin aina pohtia muut vaihtoehdot ensin läpi. Mieti oikea lainasumma ja laina-aika huolellisesti, koska tällöin saat lainan loppupeleissä kaikkein edullisemmin.

Näin lainojesi kustannukset pienenevät, kun maksat vain yhtä lainaa usean lainan sijasta. Jotta voit hakea sosiaalista luottoa sinun pitää olla vähävarainen, mutta maksukykyinen. Pyri myös arvioimaan muut, enemmän vaihtelevat kulut, kuten ruoka ja esimerkiksi lääkkeet. Kuukausittaiset lyhennykset kulkevat siis käsi kädessä erityisesti laina-ajan kanssa. Lainahakemus vaatii muutamien olennaisimpien tietojen täyttämistä haettuun lainaan sekä hakijaan liittyen.

Sortter mainos näyttelijät

Jos jokin näistä pankeista herätti mielenkiintosi, niin suosittelen palaamaan tämän artikkelin ensimmäiseen taulukkoon katsastamaan parhaat lainanvälittäjät. Pikavippi voi toimia apukeinona erityisesti tilanteissa, jolloin rahaa tarvitaan yllättäen esimerkiksi auton korjaukseen. Monien kotitalouksien uskotaan jättävän niille kuuluvat tuet hakematta, joten toimeentulotuen tarvitsijoiden määrä voi olla huomattavasti suurempi.

Jos haluat pienemmän koron, suuremman lainan tai muuten vaan paremmat lainaehdot, voit hakea lainaa yhteishakijan kanssa. Lendon vahvuuksia ovat selkeä ja nopea hakemusprosessi sekä kattava yhteistyöverkosto, josta löytyy useimmalle hakijalle sopiva pikavippi. Se tarkoittaa sitä aikataulua, jossa lainan takaisinmaksu on tarkoitus hoituu kokonaisuudessaan loppuun. Kilpailuta lainoja kauttamme, sillä voit hakea lainan kauttamme riippumatta mitä lainaa etsit tai minkä lainan tarvitset. Tärkeintä on huomata, että maksat korkoja vain käytössä olevasta lainasta. Siksi laskurissa on vain suuntaa antava arvio. Oli suunnitelmissasi sitten pieni pikavippi tai isompikin pikalaina, ennen lainan hakua on syytä kartoittaa huolellisesti lainan tarve ja oma taloudellinen tilanne.

Myös hakijan taloudellinen tilanne vaikuttaa suuresti lainatarjousten määrään: mitä paremmin olet raha-asiasi hoitanut, sitä parempia tarjouksia voit odottaa saavasi. Seuraile blogiani syksymmällä! Yhteistyökumppanimme voivat etsiä sinulle mökkilainatarjouksia jopa 60 000 euroon saakka ja mikä parasta, näille lainoille ei tarvita erillistä takaajaa.

Kulutusluotto korot

Kaukana ovat päivät, jolloin lainaa tarvitsevat kansalaiset saivat kävellä lakki kourassa pankin sedän juttusille. Tällainen käyttölaina ei myöskään edellytä takaajia tai vakuuksia. Sortterin kautta kilpailutat lainan yli 20 lainanantajan kesken.

Lainavertailu on aika olennainen osa rahoitustuotteiden vertailua, enkä halua jättää sitä pois vain siksi, että jotkut pitävät lainan ottamista typeränä. Lainan kilpailutus ei siis sido mihinkään ja onkin tämän vuoksi erityisen hyvä työkalu lainatarjousten tarkasteluun. Kauttamme kilpailutettu lainatarjous on tehty juuri sinua varten. Pitkä laina-aika mahdollistaa usein lyhyen kuukausierän, mutta nostaa kuitenkin lainan kokonaiskustannuksia. Saako niitä pankkitunnuksilla? Hakemukset ovat lyhyitä ja voit tehdä hakemuksen ja saada lainaa ilman tuloselvitystä. Remonttilainan kilpailuttamisen avulla sinun on mahdollista vastaanottaa itsellesi sopivin ja paras remonttilaina.

Vertailupalvelumme avulla voit järjestää pikavipit mm. Kyseessä on usein lyhytaikainen lainatarve, joten ei kannata maksaa turhaan pitkän laina-ajan kuluista ottamalla lainaa liian pitkällä maksujalla. Uusi luottoja sääntelevä laki astui voimaan 1.

Lainaa moniin eri käyttötarkoituksiin - Collector Bank lainanantajana

Yhteislainan avulla sinun onkin mahdollista vastaanottaa siis tavallista edullisempi laina. Kuka haluaisi odotella lainapäätöstä? Lainan maksuun kuluu kuitenkin korkeintaan kolme päivää. Luotettavan ja edullisen tililuoton löytäminen ei ole tänä päivänä erityisen helppoa. Huomioi siis, että sinun tulisi kyetä maksamaan lainan kuukausierät, vaikka kyseisenä kuukautena ilmenisi myös muita, äkillisiä menoeriä. Suosittelemme valinnassa hyödyntämään sivustoltamme löytyvää pikavippivertailua, mutta ohessa vinkkejämme toimivista lainapalveluista eri lainasummille ja maksuajoille. Sitä isompi järjestelylaina tulee hakea muualta.

Lainan ottamiselta ei aina voi välttyä, mutta mistä saada lainaa pahasti velkaantuneelle? Ennen kilpailutusta sinun kannattaakin aina pohtia muut vaihtoehdot ensin läpi. Käy läpi tiliotteesi useamman kuukauden ajalta, jotta et varmasti unohda mitään. Jokaisella meistä on syytä olla hieman rahaa säästössä yllättäviin tilanteiseen. Saat tarjouksia pankeilta, joista on mahdollista nähdä todellinen vuosikorko ja nimellinen vuosikorko lainallesi. Pohdittaessa sitä, onko lainojen yhdistelylaina edullinen, kannattaa kuukausierän, korkojen ja kulujen lisäksi laskea auki koko laina-ajan kokonaiskulut euroina.

Lainaa asuntoon

Tilinhoitopalkkio lasketaan käytössä olevan saldon mukaan. Unelmoitko lomamatkasta, kodin remontoinnista tai uudesta autosta? Lisäksi kilpailuttaminen on tehty aina helpoksi, sillä sinun tarvitsee lähettää ainoastaan yksi hakemus, joka ei sido mihinkään. Joskus pankkitunnukset voivat kuitenkin olla hukassa tai vapaat tunnusluvut saattavat olla loppu. Pikalaina on tyypillisesti melko pieni. Haetko lainaa yksin vai yhdessä toisen henkilön kanssa? Saat rahat tilillesi heti lainan myöntämisen jälkeen. Ansiosidonnainen tai mahdollisesti myös peruspäiväraha voi riittää jopa 10000 euron yhdistelylainan saamiseen. Lainojen kilpailutus kannattaakin tehdä aina kun tarvetta tällaiselle on, sillä se ei itsessään sido sinua vielä mihinkään.

Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainat 500 eurosta 70000 euroon asti. Collector Bank lainanantajana lainanhakijalle vertaislaina voi olla edullinen vaihtoehto kulutusluotolle. Pikavippi voi toimia apukeinona erityisesti tilanteissa, jolloin rahaa tarvitaan yllättäen esimerkiksi auton korjaukseen. Olemme täysin digitaalinen pankki ja tarjoamme lainaa vain netissä. Vuonna 2021 pikalainoissa voi helposti olla yli 50 euron pikasiirto-maksu, mikäli haluaa lainan nopeasti käyttöönsä.

Jos sinulla on jostain syystä mennyt luottotiedot, eli sinulla on niin sanotusti merkintöjä luottotiedoissa, niin lainansaanti voi olla hieman hankalampaa. Lainan korko tai ehdot eivät kuitenkaan muutu tarjouksesta lopulliseen lainaan. Onko vakuudeton yhdistelylaina suoraan tietystä kivijalkapankista, kuten Nordeasta, parempi kuin Santanderilta? Olenko hoitanut raha-asiani hyvin? Kannattaa kuitenkin varmistaa, että sinä ja lainanmyöntäjä käytätte samaa pankkia.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä:

Tässä on joitakin aiheeseen liittyviä tai aihetta sivuavia artikkeleita.

Voit vapaasti kuluttaa sivustoltamme löytyvää sisältöä. Jatkossa voit tehdä järkevämpiä taloudellisia päätöksiä.

Nimelliskorko vai todellinen vuosikorko

Muista, että paras lainapalvelu lainojen kilpailutukseen tekee prosessista todella helpon, joten hyödynnä tämä ilmainen porkkana! Yöllä haettu laina siirretään tilillesi vasta aamuseitsemän jälkeen. Paras lainojen kilpailutus on aina toiminnoiltaan sellainen, joka auttaa sinua lainan hakijana parhaalla mahdollisella tavalla tehokkaasti ja luotettavasti. Vaikka paras keinoa varautua yllättäviin kuluihin on tietysti säästää rahaa, voi jatkuva tililuotto olla paikallaan tietyissä elämäntilanteissa. Kukapa ei nyt haluaisi löytää kaikkein edullisinta lainaa? Pikalaina on laaja käsite, joka sisältää erisuuruisia lainoja. Anyfinin tapauksessa rahoittajana toimii Svea Ekonomi, kun taas esimerkiksi lainankilpailuttajien kautta tavoittaa kymmeniä muitakin pankkeja. Lainalle asetettava vakuus tarkoittaa sitä, että joutuisit asettamaan omaisuuttasi lainan takaisinmaksun pantiksi. Tarvitsetko mahdollisesti lähitulevaisuudessa lisää lainaa?

Jäljellä olevaan pääomaan lisätään mahdolliset sopimuksen mukaiset/avoinna olevat käsittely- ja viivästyskulut, korko seuraavaan eräpäivään asti, mahdolliset muut kulut sekä katkaisumaksu. tilinhoitomaksujen ja hallintopalkkioiden vähentyessä. Elämässä tulee joskus vastaan tilanteita, joissa lainarahan tarve iskee äkisti. Tarvitsetko lainaa, mutta et tiedä mistä voisit saada tilanteeseesi sopivimman tarjouksen? Sosiaalista luottoa voi hakea omalta kunnalta ja lainamäärät vaihtelevat.

Pääset katsomaan loppuvelan määrän kätevästi verkkopalvelustamme suoraan etusivulta klikkaamalla Tarkista loppuvelka. Siksi suosittelemme valitsemaan pitkän laina-ajan, ehkä hieman pidemmän kuin alun perin ajattelitkaan, jotta et turhaan laita itseäsi takaisinmaksujen kanssa ahdinkoon. Moni miettii, mistä lainaa velkojen maksuun oikein voi saada, kun lähes jokainen rahoituslaitos tuntuu antavan hylätyn lainapäätöksen. Voit hakea lainaa nopeasti täyttämällä sivun yläreunassa löytyvän hakemuksen. Lainavertailupalvelut ovat vain yksi osa rahoitusmarkkinoiden digitalisoitumista ja myös suuremmat pankit alkaneet tarjota helppoja sähköisiä palveluja asiakkailleen.

Nextrahoitus

Vertailemme lainoja, jotta sinun olisi helpompaa tehdä parempia valintoja.

Verkkosivu sisältää mainossisältöä. Tällä sivustolla mainitut lainat voivat olla yhteistyökumppaneita, joilta voimme saada välityspalkkioita.

Tietosuojaseloste

Kaikki oikeudet pidätetään.