Käänteinen asuntolaina10 Erinomainen
947 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 01:02
 • Maksuton kilpailutus ja yhdistely
 • Yli 25 rahalaitosta ja pankkia
 • Lainapäätös heti
Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,89 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50.407 €.
Suosittelemme
9.9 Erinomainen
878 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,19 - 20 %
Rahojen siirto 01:02
 • Kilpailuta lainat helposti
 • 1 minuutin lainahakemus
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.
Paras kilpailuttaja
9.8 Erinomainen
757 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 70000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 01:02
 • Turvallinen lainavalinta
 • Etsii parhaat rahoitusvaihtoehdot
 • Tunnettu brändi
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 20 174€.
Suosittu
9.6 Erinomainen
551 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4 - 20 %
Rahojen siirto 01:02
 • Lainojen kilpailuttaminen ja yhdistely
 • Pienet ja suuret lainat
 • Joustavaa rahoitusta
Esimerkki: Kun lainasumma on 14 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 189 €, takaisinmaksettava summa 18 142 € sekä todellinen vuosikorko on 6,94 %.
Nopea
9.4 Hyvä
518 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 01:02
 • Suuri pohjoismainen lainapalvelu
 • Yli 25 pankkia ja rahalaitosta
 • Paljon lainavaihtoehtoja
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€).
9.2 Hyvä
502 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 01:02
 • Apua yllättäviin kuluihin
 • Päätä itse mihin rahasi käytät
 • Lyhennä lainaa koska tahansa
Esim. 9,89 % korolla (todellinen vuosikorko 12,21 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kolmessa vuodessa 11 861 € ja kuukausieräksi 328 € (36 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.
9.2 Hyvä
472 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,9 - 20 %
Rahojen siirto 01:02
 • Osa Schibsted -konsernia
 • Yli 20 pankkia ja rahalaitosta
 • Kilpailuttaa lainat ilmaiseksi
Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.
9.1 Hyvä
361 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 01:02
 • Luotettava, nopea ja helppo
 • Mukana 23 pankkia ja rahalaitosta
 • Rahat tilille jo samana päivänä
Esimerkkikorko Lainan ollessa 25 000 €, 10v. laina-ajalle, on kuukausierä 303 €. Tällöin lainan kokonaiskulut ovat 36 398 €, nimelliskorko 8 % ja todellinen vuosikorko 8,3 % (sis. laskutuslisä 0 € ja 0 €).

Käänteinen asuntolaina - Mökkilaina vakuus

Vaikka nimelliskoron vertailu on lainavertailun lähtökohta, se ei yksin kerro lainan hinnasta lähellekään tarpeeksi. Osalle riittää 18 vuoden ikä ja pankki tarjoaa lainaa opiskelijalle, kun taas jotkut rahoituslaitokset vaativat jopa 24 vuoden ikää. Juuri mikään pankki tai rahoituslaitos ei halua antaa lainaa ylivelkaantuneelle. Maksuhäiriömerkintä tai ulosotto ei ole este. Mistä paras yhdistelylaina sitten löytyy? Voit siis rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun. Yrityksille tarkoitettujen lainojen vertailu on vakuudellisten kuluttajalainojen tapaan hieman haasteellista, sillä lainapäätökset tehdään yrityskohtaisesti.

Yhteislaina tarkoittaa sitä, että jotain tiettyä lainaa hakee kaksi henkilöä yhdessä yhden sijaan. Ennen lakiuudistuksia tämä oli hyvin harvinaista. Käänteinen asuntolaina saat lainaa helposti suhteessa menneisiin vuosiin, koska lainapalvelut ovat ottaneet käyttöönsä verkkopankkitunnuksilla lainaamisen. Halpakorkoinen laina nimelliskorolla mitattuna voi olla todellisuudessa hyvinkin kallis, kun siihen lisätään avausmaksut ja muut vastaavat kulut. Kaikki eivät maksa pikavippejä takaisin ja tästä syntyy kustannuksia. Jos tarve siis on nopealle lainalle, voi pikavipin hakea turvallisin mielin kauttamme.

Väärien tietojen selvittäminen oikeista

Pikavippi soveltuu parhaiten lyhytaikaiseen ja äkilliseen rahantarpeeseen. Jos rahoitat suurempia hankintoja lainarahalla on erityisen tärkeää, että ymmärrät miten lainakulut kertyvät pidemmän ajan kuluessa. Äärimmäisenä esimerkkinä tästä voidaan pitää perinteisiä pankkeja, jotka myöntävät asuntolainaa ainoastaan sellaisille henkilöille, joilla on säännöllisiä tuloja ja yleensä myös säästöjä. Lisäksi luottotarjous perustuu sinun omiin lainahakemuksessa antamiisi tietoihisi. Hae lainaa vain sieltä, jossa on haluamasi summa tarjolla. Tämä helpottaa lainojen vertailemista entisestään, sillä näet heti nopealla vilkaisulla, mikä tarjouksista on edullisin. Kolmannen osapuolen hyödyntäminen lainatarjousten kilpailutuksessa on usein kannattavaa, sillä näin voit säästää merkittävästi aikaa sekä vaivaa. Jokaisen tapauksen kannattavuus selviää tarkkojen laskelmien jälkeen, jossa verrataan nykyisten lainojen korkoja uuteen järjestelylainaan. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin yksinkertaisesti jättää tarjoukset hyväksymättä.

Jos kilpailutuksesta on kauemmin kuin kuusi kuukautta, suosittelemme ryhtymään toimeen. Käänteinen asuntolaina kalliita pikalainoja kannattaa välttää viimeiseen asti, ellet ole täysin varma, että voit huoletta maksaa lainan pois ennen ensimmäistä eräpäivää. Vinkit on koostettu lainantarjoajilta saamamme datan sekä omien havaintojemme perusteella. Uusien asiakkaiden on ajoittain mahdollista saada joiltain lainapalveluilta koroton, tai jopa ilmainen pikavippi. Ottaako yhdistelylaina pankista vai netin kautta esimerkiksi tältä Korkovartija.

Nimensä mukaisesti tällainen laina halutaan saman tien eikä huomenna. Vakuudellista lainavertailua on aika vaikea tehdä, koska lainatarjoukset ovat niin riippuvaisia siitä, millaista vakuutta käytetään. Jos sinulla on jo useita lainoja tai osamaksusopimuksia, niiden yhdistäminen voi olla kannattavaa. Paras pikavippi ei ole pelkästään halvin löytämäsi, vaan myös taloudelliseen tilanteeseesi sopiva. Pikavippi on nopeasti myönnettävä, vakuudeton lainatuote.

Osamaksu auto lunastukseen

Vain täyttämällä lainanhakemuksen voit saada selville lainasi koron. Erikoistarjousten paljous ja erilaiset lainaehdot voivat kuitenkin tehdä lainapäätöksen tekemisestä erittäin vaikeaa. Oman kodin rakennuttajat voivat tarvita myös lainaa tontin ostoon.

Myös lainanhoitokulut jätetään usein hyvin pienelle huomiolle, ja joskus ne saattavat tulla ilmi vasta pienellä präntätyissä säännöissä ja ehdoissa tai monisivuiseen lainatarjoukseen piilotettuina. Lienee selvää, että tämän kaltainen toiminta vie suunnattomasti aikaasi verrattuna lainojen kilpailutukseen kolmannen osapuolen avulla. Kuukausittaiset kulut ja kertaluonteiset maksut ovat seikkoja, joihin tulisi kiinnittää tarkasti huomiota. Laina-ajan kanssa on parempi valita hieman pitkä maksuaika kuin juuri sopiva. Lienee selvää, että tämän kaltainen toiminta vie suunnattomasti aikaasi verrattuna lainojen kilpailutukseen kolmannen osapuolen avulla. Toimimme yhteistyössä vain hyvämaineisten ja luotettavien pankkien ja rahalaitoksien kanssa, joten voit huoletta vertailla lainoja Matchbankerilla. Monen velkataakan painoa lisää entisestään se, että oma tulotaso on laskenut tai jo ennestään pieni.

Mikäli harkitset lainan hakemista, kannattaa sinun aina pyrkiä kilpailuttamaan lainatarjoukset. Se mitä jää viivan alle, osoittaa millaisen kuukausierän pystyt jatkossa maksamaan takaisin lainastasi. Anyfinin kautta lainojen järjestäminen ei eroa juurikaan tavallisen järjestelylainan hakemisesta.

Halvin kulutusluotto löytyy yhdellä hakemuksella

Valitse sopiva vaihtoehto ja tee lainahakemus suoraan klikkaamalla lainayhtiön nimeä. Asuntolaina on laina, jonka avulla saadulla rahalla kustannetaan asunnon hankinta. Lisäksi suosituksena ovat säännölliset vuositulot.

Laske sopiva laina-aika ja summa Santanderin lainalaskurilla. Hänellä täytyy olla puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainoja yhdistäessä velkojen määrä pysyy ennallaan, mutta voit saada aikaan säästöjä mm. Jos haet isompaa lainaa ja et jostain syystä saa myönteistä lainapäätöstä, niin sinun kannattaa koittaa hakea lainaa yhteishakijan kanssa. Eläkkeellä voi olla vaikea hankkia lisätuloja, joten on luonnollisesti järkevää yrittää madaltaa omia kustannuksia. Se, kuinka nopeasti laina maksetaan tilillesi ei yleensä vaikuta lainan hintaan, eli se voi todella hyvin olla myös halvin vaihtoehto.

Sinun tehtäväsi on verrata, mistä saat parhaan lainan ja valita se laina, joka sopii parhaiten käyttötarkoituksiisi. Olen ollut erittäin tyytyväinen OP:n palveluihin asuntolaina-asiakkaana. Lainatarjousten kilpailutus on mahdollista toteuttaa joko itsenäisesti tai vaihtoehtoisesti tähän erikoistuneen osapuolen avulla.

Lainan maksuaika ja kuukausierä - Käänteinen asuntolaina

Sinun tehtäväksesi jää vain valita saaduista tarjouksista itsellesi sopivin vaihtoehto. Kyseiset vaatimukset ovat minimivaatimuksia, jotka täyttämällä saat lainaa useimmista paikoista verkkopankkitunnuksilla. Pikalainoilla ja yhdistelylainoilla on molemmilla oma paikkansa. Seuraava taulukko vertaa lainoja perinteisempien kivijalkapankkien osalta. Kilpailuttamalla pikavipit LoanScouter lainavertailupalvelulla löydät Suomen parhaat pikavipit yhdeltä sivulta ja voit hakea sinulle parhaiten sopivaa vaihtoehtoa heti. Lainan kilpailutus auttaa säästämään parhaimmillaan hyvin merkittäviä rahasummia. Kilpailuttamalla lainat sinunkin on mahdollista säästää merkittäviä rahallisia summia.

Kaikki lainat – myös pienet – kannattaa aina ensin kilpailuttaa. Tarjontaa on valtavasti ja ensi lainanottaja saa usein rahanarvoisia etuja. Kilpailuttamisen kautta saavutettu säästö on laskettu vertaamalla edullisimpia ja kalleimpia lainatarjouksia keskenään. Korkokatto ei kuitenkaan automaattisesti laske vanhoja lainoja sisäänsä. Ei aina halvin, mutta melkein. Pankkien välisiä eroja on ja tulee aina olemaan lainamarkkinoita tarkasteltaessa.

Yleistä nettilainoista

Pieni pikavippi voi olla iso apu tällaisissa tilanteissa. Saamiesi lainatarjousten korkokuluissa voi käytännössä olla hyvinkin suuria eroja. Voit hakea lainaa aina 50 000 euroon asti. Ei sitä voi paasaamalla tai reguloimalla ihmistä muuttaa. Pikalaina on vakuudeton pienehkö laina, joka maksetaan tilillesi tavallisesti jo parin tunnin päästä hakemuksen saapumisesta. Jokaisen tapauksen kannattavuus selviää tarkkojen laskelmien jälkeen, jossa verrataan nykyisten lainojen korkoja uuteen järjestelylainaan. Jatkossa voit hallinnoida lainaasi puhelimella missä ja milloin vain. Se, että netissä toimivat rahoituslaitokset olisivat perinteisiä pankkeja kalliimpia, on lähtökohtaisesti täysi myytti. Useimpien mielestä tämän olettaisi olevan siedettävä kulu, sillä luotonmyöntäjällä ei ole mitään takeita, että lainaaja maksaa tämän summan takaisin.

Kaikki nämä asiat selviää lainojen ehdoista. Käänteinen asuntolaina joudut siis maksamaan extraa tällaisesta express-palvelusta, jossa saat lainaa heti käyttöösi. Palvelu tarkistaa, voisiko se madaltaa luottojesi korkoja, ja tarjoaa mahdollisesti uudelleenrahoituksen lainoillesi. fi:n kautta tehty lainojen kilpailuttaminen on mahdollista tehdä siten, että laina-aika voi olla 1-15 vuotta. Lainan hakeminen netistä pankkitunnuksilla on täysin turvallista ja Lainaa-helposti:n lainavertailulistassa on vain luotettavia lainanmyöntäjiä, jotka pitävät huolta tietoturvasta.

Netistä saat lainaa heti tilille täysin turvallisesti, kunhan vain valitset riittävän huolellisesti yritykset, joiden palveluita käytät. Kertalaina sopii hyvin kertaluontoisten kulujen kattamiseen ja lainan voit ottaa yleensä pienempää kertaostosta varten. Toinen myöntää lainaa työttömälle ilman säännöllisiä tuloja. Pikalaina on tyypillisesti melko pieni.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä:

Tässä on joitakin aiheeseen liittyviä tai aihetta sivuavia artikkeleita.

Voit vapaasti kuluttaa sivustoltamme löytyvää sisältöä. Jatkossa voit tehdä järkevämpiä taloudellisia päätöksiä.

Usein kysytyt kysymykset kulutusluotoista

Kulutusluoton määrä vaihtelee tyypillisesti 500-60 000 euron välillä. Suurin osa lainoista on tavallisia kertalainoja. Mitä verkkaisemmassa tahdissa maksat lainaasi takaisin, sen korkeammaksi kokonaiskulut koko laina-ajalta nousevat. Tämän takia todellinen vuosikorko onkin tärkeimpiä seikkoja, joita sinun tulisi tarkastella saatuja lainatarjouksia vertaillessasi. Laske sopiva laina-aika ja summa Santanderin lainalaskurilla. Me uskomme reiluun luotonantoon. Jos et jostain syystä pysty maksamaan asuntolainaa, siirtyy vakuus pankille, eli tässä tapauksessa asunto. Tärkein seikka on se, ettet koskaan hae sellaista lainaa, johon sinulla ei todellisuudessa ole varaa. Onkin tärkeää, että tunnet oman taloudellisen tilanteesi ja todellisen maksukykysi ennen kuin hyväksyt lainasopimuksen.

Pikalainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, vertaa ja valitse paras pikalaina hankintoihin! Näin toimimalla, saat lainapäätöksen ja tarjouksen vain niiltä pankeilta, joiden kriteereihin sovit. ASP-laina on valtion luoma järjestelmä, jonka avulla pyritään avustamaan ja kannustamaan kuluttajia ensiasunnon ostamiseen liittyen. Selvitimme myös sen, mistä ja miten voi saada lainaa ylivelkaantuneena. Hae.

Mikäli harkitset lainan hakemista, kannattaa sinun aina pyrkiä kilpailuttamaan lainatarjoukset. Hae lainaa heti ilmaisella lainahakemuksella ja saat lainapäätöksen välittömästi! Voit maksaa lainat takaisin jo 12 kuukaudessa, mutta luotonantajamme myöntävät lainaa myös 15 vuoden maksuajalla. Aika matalallakin palkalla tai tuilla voi saada esimerkiksi 10 000 euroa yhdistelylainaa, mutta todennäköisesti ei mitään 50 000 euron lainaa. Kilpailuta laina ja yhdellä hakemuksella palvelu vertaa lainoja yli 30 luotonmyöntäjältä ja sinulle tulee näkyviin palveluun kaikki saamasi lainatarjoukset.

Nextrahoitus

Vertailemme lainoja, jotta sinun olisi helpompaa tehdä parempia valintoja.

Verkkosivu sisältää mainossisältöä. Tällä sivustolla mainitut lainat voivat olla yhteistyökumppaneita, joilta voimme saada välityspalkkioita.

Tietosuojaseloste

Kaikki oikeudet pidätetään.