Kattoremontin rahoitus10 Erinomainen
947 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 05:15
 • Maksuton kilpailutus ja yhdistely
 • Yli 25 rahalaitosta ja pankkia
 • Lainapäätös heti
Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,89 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50.407 €.
Suosittelemme
9.9 Erinomainen
878 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,19 - 20 %
Rahojen siirto 05:15
 • Kilpailuta lainat helposti
 • 1 minuutin lainahakemus
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.
Paras kilpailuttaja
9.8 Erinomainen
757 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 70000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 05:15
 • Turvallinen lainavalinta
 • Etsii parhaat rahoitusvaihtoehdot
 • Tunnettu brändi
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 20 174€.
Suosittu
9.6 Erinomainen
551 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4 - 20 %
Rahojen siirto 05:15
 • Lainojen kilpailuttaminen ja yhdistely
 • Pienet ja suuret lainat
 • Joustavaa rahoitusta
Esimerkki: Kun lainasumma on 14 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 189 €, takaisinmaksettava summa 18 142 € sekä todellinen vuosikorko on 6,94 %.
Nopea
9.4 Hyvä
518 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 05:15
 • Suuri pohjoismainen lainapalvelu
 • Yli 25 pankkia ja rahalaitosta
 • Paljon lainavaihtoehtoja
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€).
9.2 Hyvä
502 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 05:15
 • Apua yllättäviin kuluihin
 • Päätä itse mihin rahasi käytät
 • Lyhennä lainaa koska tahansa
Esim. 9,89 % korolla (todellinen vuosikorko 12,21 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kolmessa vuodessa 11 861 € ja kuukausieräksi 328 € (36 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.
9.2 Hyvä
472 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,9 - 20 %
Rahojen siirto 05:15
 • Osa Schibsted -konsernia
 • Yli 20 pankkia ja rahalaitosta
 • Kilpailuttaa lainat ilmaiseksi
Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.
9.1 Hyvä
361 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 05:15
 • Luotettava, nopea ja helppo
 • Mukana 23 pankkia ja rahalaitosta
 • Rahat tilille jo samana päivänä
Esimerkkikorko Lainan ollessa 25 000 €, 10v. laina-ajalle, on kuukausierä 303 €. Tällöin lainan kokonaiskulut ovat 36 398 €, nimelliskorko 8 % ja todellinen vuosikorko 8,3 % (sis. laskutuslisä 0 € ja 0 €).

Kattoremontin rahoitus - Yhdistelylaina luottotiedottomalle

Moni kokemus kertoo, että lainan kilpailutus on mahdollistanut aiempaa halvempien lainatarjousten löytämisen. Kuukausittaiset lyhennykset kulkevat siis käsi kädessä erityisesti laina-ajan kanssa. Lisäksi luottotarjous perustuu sinun omiin lainahakemuksessa antamiisi tietoihisi. Lainan kilpailutus mahdollistaa sen, että vastaanotat tarjouksia laajalta rintamalta ainoastaan yhden lomakkeen täyttämällä. Lainan kilpailuttaja etsii muutamissa minuuteissa (ilmaiseksi) sinulle jopa kymmeniä tarjouksia. Isoimmissa lainoissa kyse voi olla satasista, jopa tuhansista euroista. Jotta voisit tulevaisuudessa saada pikavipin heti tilille, jopa yöllä, on joustoluotto järkevin vaihtoehto.

Summarum vastaa hakemuksen analysoimisesta sekä siitä, että hakemus löytää perille eri pankeille ja rahoitusyhtiöille. Kartoittaminen kannattaa tehdä yksinkertaisen taulukoinnin avulla: listaa taulukkoon kuukausittaiset menot ja kulut kaikkinensa. Kattoremontin rahoitus jos teet hakemuksen kilpailutuspalvelun kautta (kuten vahvasti suosittelemme, sillä siten löydät lainan pienellä korolla), sinulta pyydetään hakemuksessa perustiedotnämä tiedot vahvistetaan lopuksi omilla verkkopankkitunnuksilla. Mitä osa-alueita laina vertailussa kannattaa sitten huomioida? Sen kautta edullisin lainatarjous löytyy ainoastaan yhden hakemuksen avulla. Suurin osa alan toimijoista on kuitenkin hyvämaineisia ja luotettavia ja usein ongelmat johtuvat spontaanista ja suunnittelemattomasta lainanotosta.

6 syytä sille miksi autolainan kilpailutus kannattaa

fi kilpailuttaa lainat ilman vakuuksia tai takaajia. Vertaile siis lainojen lisäksi hankintasi kohdetta – oli se sitten lomamatka tai auto – ja pohdi, mitä todella tarvitset. Matchbanker tekee lainan hakemisesta sekä helppoa että nopeaa. Vaikka saatan kuulostaa rikkinäiseltä puhelimelta, toistan vielä kerran: lainat kannattaa vertailla lainankilpailuttajan kautta. Suunnitteletko kodin remonttia vai pitäisikö auto korjata? Voit hakea lainaa netistä silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Rinnakkaishakijan ja/tai vakuuksien avulla voi saada lainaa jopa pankista. Voitko maksaa koko lainan kerralla vai lyhennätkö lainaa mieluummin kuukausierissä? Lainan saaminen pienellä palkalla riippuu myös pitkälti siitä, että kuinka suurta summaa olet hakemassa.

Saat lainaa helposti suhteessa menneisiin vuosiin, koska lainapalvelut ovat ottaneet käyttöönsä verkkopankkitunnuksilla lainaamisen. Kattoremontin rahoitus silloin joka ikinen kuukausi pelkästään lainojen korkoihin ja kuluihin menee paljon rahaa. Syytä ei kysytä pikalainaa haettaessa. Lisäksi kaikki vertailumme pikavippiyritykset on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Hakemuksen voitkin tästä syystä täyttää myös ainoastaan tarkastellaksesi eri vaihtoehtoja, vaikka et siis vielä tässä vaiheessa olisikaan lainan hankkimisesta täysin varma.

Pyydämme asiakkailtamme säännöllisesti palautetta ja kokemuksia palvelumme käytöstä. Tällaiset kulut tuppaavat aina olemaan iso osa lainan hinnoittelua, joten jo siksi on järkevää maksaa useiden vippien ja lainojen sijaan vain yhtä yhdistelylainaa. Jotta pikavippi myönnettäisiin mahdollisimman nopeasti, toimita palkka- tai tulotodistus sähköisessä muodossa sitä pyydettäessä. Käyttöluotto auttaa silloin, kun sinulle on tullut yllättäviä kustannuksia esimerkiksi auto on jouduttu viemään huoltoon, pesukone tai jokin muu kodinkone on rikkoutunut ja tarvitset uuden tilalle. Lainanhakijan tavoitteen tulee aina olla saada mahdollisimman pieni korko.

Osamaksu instrumentarium

Yhteishakijan kanssa lainaa hakiessa lainojen siirto voidaan tehdä molempien osalta siihen pankkiin, joka tarjosi edullisimman koron. Haastamme perinteiset kivijalkapankit nopeammalla tavalla hakea lainaa suoraan netistä sekä ulkomaalaiset kulutusluottopankit edullisuudella. Jokaisen tapauksen kannattavuus selviää tarkkojen laskelmien jälkeen, jossa verrataan nykyisten lainojen korkoja uuteen järjestelylainaan.

Saamasi lainan määrä perustuu lainantarjoajien tekemään arvioon. Kukaan ei maksa meille tietystä sijoituksesta lainavertailu -listallamme tai palkitse meitä hyvästä arvostelusta. Voit lähettää jokaiselle lainatarjoajalle tarjouspyynnön ja kun olet tarkastellut vaihtoehtoja voit hyväksyä sinulle parhaiten sopivan lainan. Kun olet laskenut sekä kuukausittaiset menosi että tulosi, niiden erotus on luonnollisesti suurin summa, jonka voisit käyttää uuden laina maksueriin. Muista aina ilmoittaa, mitä nykyisiä lainoja maksat pois hakemallasi uudella lainalla. Lainojen vertailu on tänä päivänä niin helppoa, että lainaa ei kannata oikeastaan koskaan ottaa ilman vertailua. Jos tähän ei ole mahdollisuutta, yhdistelylaina on toiseksi parhain ratkaisu.

Asuntolainan kilpailutus kannattaa toteuttaa verkon välityksellä, onhan se kannaltasi sujuvampaa kuin eri pankeissa vieraileminen, ja mahdollistaa myös paljon nopeamman kilpailutusprosessin. Usein ne vaativat ainakin yhtä näistä: rinnakkaishakijaa, henkilötakausta tai vakuuksia. Näet laskurista heti arvion kuukausierästä ja todellisesta vuosikorosta.

Matalakorkoinen laina ei ole syy holtittomaan lainaamiseen

Erityisesti silloin, kun ajatuksenasi on lainavertailu, sinun kannattaa kiinnittää erityisen suurta huomiota lainojen korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan. Yhteislainan avulla sinun onkin mahdollista vastaanottaa siis tavallista edullisempi laina. Monilla on myös hyviä kokemuksia Anyfin palvelusta, jossa voi jälleenrahoittaa lainoja ilmaiseksi.

vaihtoehto on 200 euron pikalaina, jolloin lainapäätös tulee hetkessä ja rahat tilitetään nopeasti. Valistunut arvaukseni on, että yli tuplat halvemmalla. Pikavippi on nopeasti myönnettävä, vakuudeton lainatuote. Olen ollut erittäin tyytyväinen OP:n palveluihin asuntolaina-asiakkaana. Pikavippi myönnetään helpommin. Ilmoitettu säästö on lainakustannusten mediaani, eli keskiluku joka ilmoittaa lainakustannusten tyypillisen jakauman. Kun laina on saatava tilille heti, sinulla ei välttämättä ole aikaa etsiä perhe- tai ystäväpiiristä takaajaa lainallesi.

Palvelu on tällä hetkellä vuoden 2022 paras vippi, koska sen pikavippien hyväksymisprosentti on suhteellisen korkea. Pikalainassa rahoja ei ole korvamerkitty mitenkään, joten se mihin päätät ne käyttää, on täysin sinun vallassasi. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Luottokelpoisuuden määritelmä - Kattoremontin rahoitus

Hinnoiltaan Ferratum onkin pienissä lainoissa edullisimmasta päästä. Kyseessä on usein lyhytaikainen lainatarve, joten ei kannata maksaa turhaan pitkän laina-ajan kuluista ottamalla lainaa liian pitkällä maksujalla. Tarjoamme lainallesi parhaan koron takuun, kun kilpailutat lainat Sortterin avulla. Näkeekö pankki muut lainat ja myöhässä olevat maksut? Huomaat, että on mukavampaa vertailla lainojen korkoja siinä vaiheessa, kun pankit kilpailevat sinun asiakkuudestasi (sen sijaan, että hädin tuskin edes saat lainaa). Onko sinulla useita pienlainoja? Hae lainaa ilman vakuuksia tai takaajia ja saat rahat tilillesi jo 24h sisällä.

Siksi ainoa järkevä tapa verrata lainojen hintoja, on verrata todellisia ja sinulle yksilöllisesti tehtyjä lainatarjouksia. Tyypillisiä lainojen ja luottojen käyttötarkoituksia ovat asunnon hankinta tai remontointi, auton ostaminen ja suurten juhlien, kuten häiden järjestäminen. Hakemuksen voivat tehdä kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on säännölliset tulot. Käytämme pikamaksua, joten lainasumma on tililläsi parhaimmillaan muutamassa tunnissa. Ehdot ja korot vaihtelevat ja siksi on tärkeää laskea miten voit noudattaa takaisinmaksusuunnitelmaa ja pystytkö varmasti sitoutumaan lainaehtoihin. Lainat kannattaa kilpailuttaa, sillä etenkin isommissa lainoissa erot halvimman ja kalleimman lainan välillä ovat suuret.

Pikalaina heti

Rinnakkais- eli yhteishakija voi olla esimerkiksi puolisosi. Osa niistä saattaa täyttää kaikki hakemuksessasi ilmoitetut asiat, kun taas toiset voivat tarjota sinulle lainaa lyhyemmällä takaisinmaksuajalla tai hieman haettua pienemmällä summalla. Kun laina on saatava tilille heti, sinulla ei välttämättä ole aikaa etsiä perhe- tai ystäväpiiristä takaajaa lainallesi. Kannattaa hakea lainaa yhdessä jonkun toisen kanssa, niin lainasta huolehtii heti kaksi ihmistä yhden sijaan. Lisäksi hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, hänellä tulee olla säännölliset tulot sekä moitteeton maksuhistoria. Asiakkaamme antavat meille ylivoimaisesti parasta palautetta kilpailutuspalvelun helppokäyttöisyydestä sekä lainatarjousten selkeydestä. Joitain asioita lainanhakijalta kuitenkin vaaditaan. Lainojen keskinäinen vertaileminen on näin huomattavasti helpompaa ja lopputuloksena sinun on mahdollista löytää lainavaihtoehtoja, jotka eivät muutoin olisi tullut eteesi. Ei myöskään missää nimessä kannata tehdä sitä virhettä, että maksaa uudella lainoilla entisten kuukausieriä.

Jos sinulle ei myönnetä lainaa nopeasti, niin se voi olla merkki siitä, että sinulla on jo ennestään paljon maksamattomia lyhennyksiä ja sen takia hakemuksesi täytyy käydä tarkemmin läpi manuaalisesti. Kattoremontin rahoitus siksi suosittelemme valitsemaan pitkän laina-ajan, ehkä hieman pidemmän kuin alun perin ajattelitkaan, jotta et turhaan laita itseäsi takaisinmaksujen kanssa ahdinkoon. Muista myös, että useaa lainaa on mahdollista hakea yhteishakijan kanssa. Helppoa, eikö totta? Tavoitteeni on päivittää tätä sivua jatkuvasti ja tehdä siitä paras lainavertailu, jonka netistä voi löytää.

Laina ilman pankkitunnuksia voi tällöin onnistua mobiilivarmenteella, kunhan sinulta vain löytyy puhelin. Vertailupalvelumme avulla voit järjestää pikavipit mm. Kokosin alle vinkkejä, jotka edistävät tätä. Tästä syystä on äärimmäisen tärkeää, että pyrit selvittämään mahdollisimman monen eri lainantarjoajan tämän hetkisen hintatason. Tavallisesti tähän on syynä esimerkiksi hakijan maksuhäiriömerkintä tai liian pienet tai epäsäännölliset tulot.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä:

Tässä on joitakin aiheeseen liittyviä tai aihetta sivuavia artikkeleita.

Voit vapaasti kuluttaa sivustoltamme löytyvää sisältöä. Jatkossa voit tehdä järkevämpiä taloudellisia päätöksiä.

Joustoluotto heti

Alle on listattuna niitä pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, joiden palveluita voit kilpailuttaa Summarumin avulla. Suunnitteletko kodin remonttia vai pitäisikö auto korjata? Pikavipin vuosikorkoon vaikuttaa myös lainasumma; mitä pienempi pikavippi, sitä suurempi todellinen vuosikorko yleensä on. Jos jokin näistä pankeista herätti mielenkiintosi, niin suosittelen palaamaan tämän artikkelin ensimmäiseen taulukkoon katsastamaan parhaat lainanvälittäjät. Suomeen on syntynyt kiihtyvään tahtiin toinen toistaan parempia lainanvälittäjiä, jotka kilpailuttavat ja vertaavat lainat puolestamme kymmenien pankkien välillä. Ennen uuden lainan kilpailuttamista sinun tulee hoitaa luottotietosi kuntoon. Rahalaitoksen yhteistyökumppanit kuitenkin tekevät arvion lainanhakijan maksukyvystä jo etukäteen, joten et tarvitse minkäänlaista vakuutta, jotta voisit hakea lainaa palvelumme avulla. Jos et jostain syystä pysty maksamaan asuntolainaa, siirtyy vakuus pankille, eli tässä tapauksessa asunto. Pienemmät pikavippisummat myönnetään helpommin heti, eli hae lainaa vain sen verran, kuin tarvitset.

Ferratum tosin saattaa kysyä tositteita lainahakemuksen yhteydessä, joiden toimittamiseen kannattaa varata aikaa. Muista, että voit kilpailuttaa lainat myös eri summille. Useimmat hakevat lainaa verkkopankkitunnuksilla juuri siitä syystä, että se on niin kivuton ja helppo keino ottaa laina vaikka omalta kotisohvalta käsin. Moni on varmasti ostanut pikavipillä kodinkoneita, kun kotona oleva on rikkoutunut ennen aikojaan, mutta takuuajan umpeuduttua. Kätevällä laskurillamme voit kokeilla, minkälaiseksi kuukausierä muodostuisi milläkin lainasummalla ja takaisinmaksuajalla.

Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä vain muutamassa minuutissa. Siksi vertailu kannattaa aina. fi tekee kilpailutuksen vaivalloisimman osan puolestasi. Kun teet hakemuksen kauttamme, emme kysele lainan käyttötarkoitusta. Huomaat, että on mukavampaa vertailla lainojen korkoja siinä vaiheessa, kun pankit kilpailevat sinun asiakkuudestasi (sen sijaan, että hädin tuskin edes saat lainaa).

Nextrahoitus

Vertailemme lainoja, jotta sinun olisi helpompaa tehdä parempia valintoja.

Verkkosivu sisältää mainossisältöä. Tällä sivustolla mainitut lainat voivat olla yhteistyökumppaneita, joilta voimme saada välityspalkkioita.

Tietosuojaseloste

Kaikki oikeudet pidätetään.