Pienikorkoinen laina10 Erinomainen
947 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 05:13
 • Maksuton kilpailutus ja yhdistely
 • Yli 25 rahalaitosta ja pankkia
 • Lainapäätös heti
Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,89 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50.407 €.
Suosittelemme
9.9 Erinomainen
878 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,19 - 20 %
Rahojen siirto 05:13
 • Kilpailuta lainat helposti
 • 1 minuutin lainahakemus
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.
Paras kilpailuttaja
9.8 Erinomainen
757 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 70000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 05:13
 • Turvallinen lainavalinta
 • Etsii parhaat rahoitusvaihtoehdot
 • Tunnettu brändi
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 20 174€.
Suosittu
9.6 Erinomainen
551 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4 - 20 %
Rahojen siirto 05:13
 • Lainojen kilpailuttaminen ja yhdistely
 • Pienet ja suuret lainat
 • Joustavaa rahoitusta
Esimerkki: Kun lainasumma on 14 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 189 €, takaisinmaksettava summa 18 142 € sekä todellinen vuosikorko on 6,94 %.
Nopea
9.4 Hyvä
518 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 05:13
 • Suuri pohjoismainen lainapalvelu
 • Yli 25 pankkia ja rahalaitosta
 • Paljon lainavaihtoehtoja
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€).
9.2 Hyvä
502 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 05:13
 • Apua yllättäviin kuluihin
 • Päätä itse mihin rahasi käytät
 • Lyhennä lainaa koska tahansa
Esim. 9,89 % korolla (todellinen vuosikorko 12,21 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kolmessa vuodessa 11 861 € ja kuukausieräksi 328 € (36 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.
9.2 Hyvä
472 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,9 - 20 %
Rahojen siirto 05:13
 • Osa Schibsted -konsernia
 • Yli 20 pankkia ja rahalaitosta
 • Kilpailuttaa lainat ilmaiseksi
Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.
9.1 Hyvä
361 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 05:13
 • Luotettava, nopea ja helppo
 • Mukana 23 pankkia ja rahalaitosta
 • Rahat tilille jo samana päivänä
Esimerkkikorko Lainan ollessa 25 000 €, 10v. laina-ajalle, on kuukausierä 303 €. Tällöin lainan kokonaiskulut ovat 36 398 €, nimelliskorko 8 % ja todellinen vuosikorko 8,3 % (sis. laskutuslisä 0 € ja 0 €).

Pienikorkoinen laina - Miten klarnaan saa yhteyden

Tällaisia kuluja ovat esimerkiksi palkat ja erilaiset tarvikkeet. Hae. Pyrkimukseni on auttaa sinua löytämään edullisin laina reiluilla ehdoilla. Luoton saaminen on helppoa, sillä se on täysin vakuudeton – elämänlaadun parantamiseksi sinun ei tarvitse olla omakotitalon omistaja tai anella takuutta rikkaalta sukulaiselta. Tätä voidaan kutsua myös nimillä jatkuva luotto tai tililuotto. Kilpailutuksen avulla sinun on mahdollista vastaanottaa lainatarjouksia useilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä sen sijaan, että vastaanottaisit ja hyväksyisit ensimmäisen eteesi tulevan lainatarjouksen. Lähes kaikkien listan pankkien lainatuote on vakuudeton kulutusluotto.

Koko hinnaston kaikille lainasummille löydät vertailustamme ja muut tiedot Ferratum -yritysesittelystämme. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkansa, vaan kaikenlaisia lainoja kannattaa säännöllisin väliajoin kilpailuttaa. Pienikorkoinen laina markkinoilla on useita pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, jotka tarjoavat lainapalveluita. Jos olet yhtä kiireinen kuin ihmiset yleensä, suosittelen jälkimmäistä vaihtoehtoa. Vastaus tähän kysymykseen on klassinen: “se riippuu”. Nimenomaan tällaisessa tilanteessa sinun kannattaakin kilpailuttaa nykyinen lainasi; voit näin toimimalla säästää sievoisia summia kokonaiskustannuksissa.

Lainaa nopeasti tilille

Ennen lainan ottamista on kuitenkin tärkeää selvittää, pystyykö suoriutumaan lainojen lyhennyksistä aikataulussa ja onko velka sopivassa suhteessa omiin tuloihin nähden. Ajan lisäksi säästät jopa useita tuhansia euroja, kun löydät sen edullisimman pikalainan juuri sinun tarpeisiisi! Käytännössä yhdistelylainan kautta saat tuotua lisää säästöjä ja selkeyttä talouteesi. . Onko vakuudeton yhdistelylaina suoraan tietystä kivijalkapankista, kuten Nordeasta, parempi kuin Santanderilta? Vaikka lainahakemukseen syötetään henkilötietojasi sekä halutun lainan tietoja, ei tämä velvoita sinua hyväksymään lainatarjouksia tai solmimaan lainasopimuksia minkään kilpailutetun tahon kanssa. Rahalaitoksen yhteistyökumppanit kuitenkin tekevät arvion lainanhakijan maksukyvystä jo etukäteen, joten et tarvitse minkäänlaista vakuutta, jotta voisit hakea lainaa palvelumme avulla. Jokaisessa laskussa on ilmoitettu jäljellä oleva pääoman määrä laskutuspäivänä. Tililuotto on erinomainen lainamuoto, kun kaipaa talouteensa joustoa ja tarvittava lainasumma ei ole vielä tarkkaan tiedossa.

Sivuiltamme löydät vertailun, jossa vertailemme puolueettomasti eri lainanantajia ja eri lainoja keskenään. Pienikorkoinen laina tililuotot ovat tällä kaikkein suosituimpia vaihtoehtoja, koska silloin sinun ei tarvitse hakea joka kerralla uutta lainaa, vaan teet hakemuksen kerran, saat luottoa heti tilille, jonka jälkeen se on sinulla aina käytettävissä uudelleen ja uudelleen. Pyydämme asiakkailtamme säännöllisesti palautetta ja kokemuksia palvelumme käytöstä. Jos sinulle ei ole ongelmia liian herkän velanoton kanssa, tämä on tietysti huono puoli sinulle. Anyfinin kautta lainojen järjestäminen ei eroa juurikaan tavallisen järjestelylainan hakemisesta.

Vaikka et käyttäisikään ammattilaisia vaan tekisit kaiken itse, tarvitset useimmiten lainaa jollekin summalle. Siksi vertailussa on tärkeä katsoa, että pankki tai välittäjä josta haet lainaa, tarjoaa hakemaasi summaa. Lisäksi asuntolainan kilpailutus saattaa tarjota lyhennysvapaita kuukausia ja mahdollisesti muita alennuksia valitun pankin tai rahoituslaitoksen palveluista. Jos et ole vielä tyytyväinen ensimmäisellä kerralla saamiisi lainatarjouksiin, niin voit vielä jatkaa lainasi kilpailuttamista kauttamme. Ei arvailuja sen suhteen, että kuinkahan kauas omat tarjoukset jäätävät markkinoiduista koroista, vaan konkreettisia mustaa valkoisella -tarjouksia suoraan nenän eteen.

Lainaa työttömälle tai lainaa ilman tuloja

Luottokelpoisuus tarkoittaa siis luotonmyöntäjän näkemystä siitä, miten todennäköisesti suoriudut lainastasi, eli mikä on maksukykysi. Saat rahat tilillesi heti lainan myöntämisen jälkeen. Pikalainaa voi saada hyvinkin nopeasti eli on mahdollista saada pikalaina lähes heti tilille.

Lainan ottamiselta ei aina voi välttyä, mutta mistä saada lainaa pahasti velkaantuneelle? Myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat siirretään hakijan tilille lähes välittömästi. Maksuhäiriömerkinnän kanssa on vaikea elää, joten sitä kannattaa vältellä viimeiseen asti. Lainahakemuksen täyttöön tulee varata pieni hetki, mutta se käy varsin nopeasti. Jos tavoitteesi on löytää pankki, joka lainaa eläkeläiselle, vertaa lainoja vain sellaisten pankkien kesken, jotka hyväksyvät eläkeläiset asiakkaikseen. Joustoluottovertailu on siinä mielessä haastavaa, että lainan kustannusten arviointi on hieman hankalaa. Vakuudellinen laina tarkoittaa lainaa, jossa lainan vastineeksi annetaan vakuus.

Useimmat yritykset käyttävät luottolaskuria, jonka avulla voit valita sopivan summan ja laina-ajan, jonka jälkeen laskuri kertoo sinulle maksettavan lainan kuukausierän suuruuden. Voit hyödyntää blogini lainalaskuria, kun vertailet lainoja eri maksuajoilla, koroilla ja kuukausierillä. Silloin lainanmyöntäjäyrityksen työntekijät arvioivat kykyäsi maksaa laina takaisin.

Halvin kulutusluotto keskustelu

Listasimme alle parhaat lainankilpailuttajat, joiden kautta on todistetusti helpointa löytää halvin yhdistelylaina. Kuten aikaisemmassa kappaleessa oli kerrottu, lainan edullisuus riippuu pääosin siitä, miten hyvin olet pystynyt hoitamaan lainoihin liittyvät asiat. Jos siis otat uuden pikavipin tänä aikana, tarkista huolellisesti lainan ehdot, sillä korkosi voi nousta syyskuun jälkeen.

Lainan korot ja kulut kertyvät vain käytetyltä laina-ajalta, mikäli maksat lainan pois sovittua nopeammin. Sinulle myönnetään tietty lainasumma jonka puitteissa sinun on mahdollista tehdä nosto joustotililtäsi. Jos rahasi eivät riitä lainan maksamiseen, joutuu takaaja maksamaan lainan pois. Hakeminen ei sido sinua mihinkään, voit vertailla lainatarjouksia ja olla ottamatta niistä yhtäkään. Lisätietoa aiheesta löytyy myös talous- ja velkaneuvonnasta. Kauttamme voi hakea lainaa Suomen laajimmasta lainakannasta yhdellä hakemuksella. ja muista korkeakorkoisista lainoista.

Seuraava taulukko vertaa lainoja perinteisempien kivijalkapankkien osalta. Kieltäytymiseen ei tarvita erillistä toimenpidettä. Lainan hakijana kannaltasi merkittävin syy kilpailuttaa lainat on mahdollisuus rahan säästämiseen.

Pikalaina - Pienikorkoinen laina

Suurin osa alan toimijoista on kuitenkin hyvämaineisia ja luotettavia ja usein ongelmat johtuvat spontaanista ja suunnittelemattomasta lainanotosta. Ei siis tarvitsee kärvistellä päivä- tai viikkokausia esimerkiksi ilman puhelinta, vaan uutta pääsee ostamaan melkein heti. Kilpailuttamalla lainasi lainavertailupalvelun avulla säästät sekää aikaa että rahaa. Sivustoltamme löytyy kattava pikavippivertailu, jossa on tuhansia eri pikavippejä. Pikavippien korot ovat kuitenkin laskeneet reilusti vuosituhannen alun rakettimaisista koroista. Jos henkilöllä on jo nyt vaikeuksia selvitä laskuistaan, kuinka hän pystyisi lyhentämään uutta lainaa? Vertaa pikavippejä lainalistamme avulla ja voit löytää edullisimman pikavipin.

Pikavipit 2021 ovat hyvin erilaisia verrattuna esimerkiksi 3 vuoden takaiseen. Näin toimimalla saatat säästää merkittäviä summia rahaa. Vakuudellinen laina on edullisempi kuin vakuudeton. Seuraava taulukko vertaa lainoja perinteisempien kivijalkapankkien osalta. Pikalaina on laaja käsite, joka sisältää erisuuruisia lainoja. Vieras pankki voi pyytää nähtäväkseen tiliotteesi.

Paljonko voin saada pankkilainaa?

Jos haluat lainan heti ja rahat tilillesi saman tien ilman henkilökohtaista kilpailutusta, voit tehdä sen esim. Harkitse kuitenkin huolella uuden lainan ottamista. Olemassa on kuitenkin yksi keino, jolla saa saman tien neuvoteltua itselleen pankin kanssa paremmat lainaehdot. Pikavippien korot ovat kuitenkin laskeneet reilusti vuosituhannen alun rakettimaisista koroista. Luoton saaminen on helppoa, sillä se on täysin vakuudeton – elämänlaadun parantamiseksi sinun ei tarvitse olla omakotitalon omistaja tai anella takuutta rikkaalta sukulaiselta. Kannattaa kuitenkin miettiä, kannattaisiko mökki tai salkku vaihtaa rahaksi sen sijaan, että kiinnittäisi sen lainan vakuudeksi. Pitkää takaisinmaksuaikaa ei kuitenkaan kannata ottaa sen takia, että sinulla on jo useita aikaisempia lainoja. Tarvittava lainasumma sekä maksuaika vaikuttavat paljon siihen, mistä pikavippi kannattaa hakea. Takaisinmaksuaika on vertaitavien asioiden joukossa aina, koska kaikki haluavat tietää, missä aikataulussa laina pitää maksaa takaisin.

Eniten haetaan 100 - 2000 € vippejä. Pienikorkoinen laina ilmoitettu säästö on lainakustannusten mediaani, eli keskiluku joka ilmoittaa lainakustannusten tyypillisen jakauman. Ei sitä voi paasaamalla tai reguloimalla ihmistä muuttaa. Vertailemme pankkeja, rahoituslaitoksia, pikavippifirmoja ja lainanvälittäjiä täysin riippumattomasti. Me Nordic Bankilla kilpailutamme yli 25 pankkia ja luotonantajaa, jotta löytäisit edullisimman lainan.

Lainojen keskinäinen vertaileminen on näin huomattavasti helpompaa ja lopputuloksena sinun on mahdollista löytää lainavaihtoehtoja, jotka eivät muutoin olisi tullut eteesi. Saat heti alustavan tiedon lainan lyhennyserän suuruudesta, mutta lopulliset tarjoukset saat täytettyäsi hakemuksen. Tämä tarkoittaa, että kyseisinä kuukausina ei tarvitse lyhentää lainaa. Saatat miettiä syitä sille, miksi lainat kannattaa kilpailuttaa. Asuntolainan kilpailutus tuo säästöjä, sillä sen avulla sinun on mahdollista löytää halvin asuntolaina.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä:

Tässä on joitakin aiheeseen liittyviä tai aihetta sivuavia artikkeleita.

Voit vapaasti kuluttaa sivustoltamme löytyvää sisältöä. Jatkossa voit tehdä järkevämpiä taloudellisia päätöksiä.

Omia kokemuksia lainojen yhdistämisestä

Pyrkimukseni on auttaa sinua löytämään edullisin laina reiluilla ehdoilla. Saat vertailla tarjouksia aivan rauhassa. Osa lainanantajista tarjoaa ensilainan ottajalle merkittäviä etuja, kuten korotonta maksuaikaa ja jotain muuta rahanarvoista etua, kuten täysin kuluton ensilaina. Reilut lainaehdot ja järkevät korot saat ainoastaan vertailun kautta, joten anna meidän kilpailuttaa pikalainat nyt puolestasi. Lainan hakeminen on helppoa ja sitä voi hakea vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Lainatarjoukset perustuvat sinun tietoihisi, eivätkä ne ole yleisiä arvioita mahdollisesta korkotasosta (lainatarjouksen tiedoissa näkyy esim. Reilut lainaehdot ja järkevät korot saat ainoastaan vertailun kautta, joten anna meidän kilpailuttaa pikalainat nyt puolestasi. Tämä yksi hakemus riittää kattamaan todella monta erilaista tarjousta: voit vertailla tarjouksia kymmeniltä lainaa tarjoavilta pankeilta sekä rahoituslaitoksilta. Yhdistelylaina taas on tavallisesti isompi laina, jota käytetään olemassa olevien kulutusluottojen, osamaksujen ja muiden velkojen yhdistämiseen.

Edullisimmat pikavipit eivät kuitenkaan välttämättä aiemminkaan sisältäneet korkokaton ylittäviä korkoja, ja huolellisella vertailulla voit löytää halvan pikalainan myös nyt. Korkoa maksetaan ainoastaan siltä ajalta, kun laina on ollut käytössä. Hae. Näihin tietoihin perustuen saat henkilökohtaisen tarjouksen lainasta. Zmarta ilmoittaa sivustollaan, että lainojen todelliset vuosikorot liikkuvat 4,99 - 38 % välillä.

Jo nyt suurin osa pikavippiä tarjoavista yrityksistä tarjoaa tuhansien eurojen lainoja pitkällä maksuajalla. Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä. Sen jälkeen valitset vielä toivomasi laina-ajan ja ilmoitat, että tarkoituksenasi on tällä lainalla nimenomaan maksaa entisiä lainoja pois. Voit hakea lainaa kauttamme isoihin ja pieniin tarpeisiin – maksimissaan voit saada lainaa jopa 60 000 euroa. Voit siis aina halutessasi tarkistaa loppuvelan määrän.

Nextrahoitus

Vertailemme lainoja, jotta sinun olisi helpompaa tehdä parempia valintoja.

Verkkosivu sisältää mainossisältöä. Tällä sivustolla mainitut lainat voivat olla yhteistyökumppaneita, joilta voimme saada välityspalkkioita.

Tietosuojaseloste

Kaikki oikeudet pidätetään.