Puskurirahasto10 Erinomainen
947 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 10:08
 • Maksuton kilpailutus ja yhdistely
 • Yli 25 rahalaitosta ja pankkia
 • Lainapäätös heti
Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,89 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50.407 €.
Suosittelemme
9.9 Erinomainen
878 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,19 - 20 %
Rahojen siirto 10:08
 • Kilpailuta lainat helposti
 • 1 minuutin lainahakemus
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.
Paras kilpailuttaja
9.8 Erinomainen
757 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 70000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 10:08
 • Turvallinen lainavalinta
 • Etsii parhaat rahoitusvaihtoehdot
 • Tunnettu brändi
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 20 174€.
Suosittu
9.6 Erinomainen
551 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4 - 20 %
Rahojen siirto 10:08
 • Lainojen kilpailuttaminen ja yhdistely
 • Pienet ja suuret lainat
 • Joustavaa rahoitusta
Esimerkki: Kun lainasumma on 14 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 189 €, takaisinmaksettava summa 18 142 € sekä todellinen vuosikorko on 6,94 %.
Nopea
9.4 Hyvä
518 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 10:08
 • Suuri pohjoismainen lainapalvelu
 • Yli 25 pankkia ja rahalaitosta
 • Paljon lainavaihtoehtoja
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€).
9.2 Hyvä
502 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 10:08
 • Apua yllättäviin kuluihin
 • Päätä itse mihin rahasi käytät
 • Lyhennä lainaa koska tahansa
Esim. 9,89 % korolla (todellinen vuosikorko 12,21 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kolmessa vuodessa 11 861 € ja kuukausieräksi 328 € (36 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.
9.2 Hyvä
472 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,9 - 20 %
Rahojen siirto 10:08
 • Osa Schibsted -konsernia
 • Yli 20 pankkia ja rahalaitosta
 • Kilpailuttaa lainat ilmaiseksi
Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.
9.1 Hyvä
361 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 10:08
 • Luotettava, nopea ja helppo
 • Mukana 23 pankkia ja rahalaitosta
 • Rahat tilille jo samana päivänä
Esimerkkikorko Lainan ollessa 25 000 €, 10v. laina-ajalle, on kuukausierä 303 €. Tällöin lainan kokonaiskulut ovat 36 398 €, nimelliskorko 8 % ja todellinen vuosikorko 8,3 % (sis. laskutuslisä 0 € ja 0 €).

Puskurirahasto - Lainaa heti? Kilpailuta lainat ja löydä avullamme paras lainavaihtoehto 2022

Kilpailutus mahdollistaa edullisimman autolainan löytymisen ja voit näin säästää kokonaiskuluissa merkittäviäkin rahasummia. Näin ollen kilpailutuksen johdosta säästät merkittävästi aikaa ja vaivaa. Korkovartija. Lainojen kilpailutus on tänä päivänä erittäin nopeaa – etenkin kun annat meidän auttaa sinua kilpailutuksen tekemisessä. Muutaman sadan euron vipit saa tilille helpoiten hakemalla suoraan niitä myöntävältä rahoituslaitokselta. Yhteishakija mahdollistaa usein hieman matalamman koron lainalle. Silloin avuksi tulee pikalaina.

Etsitkö lainavertailua, joka on puolueeton, ajankohtainen ja helppo käyttää? Lainaa netistä voivat hakea erilaisissa elämäntilanteissa olevat ihmiset, kuten työssäkäyvät, eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät. Puskurirahasto monet haluavat maksaa pienemmät lainat nopeasti takaisin, kun taas suuriin lainoihin, joilla on tarkoitus toteuttaa lainojen yhdistäminen, voidaan ottaa jopa yli kymmenen vuoden maksuaika. Auton omistaminen on kallista puuhaa, joten kaikissa kuluissa säästäminen on järkevää. Vaikka sisustuslaina onkin summaltaan usein suhteellisen pieni, on myös sen kilpailuttaminen fiksua. Kun laina on saatava tilille heti, sinulla ei välttämättä ole aikaa etsiä perhe- tai ystäväpiiristä takaajaa lainallesi.

Lainaa uudelle yritykselle

Pikavippi on yleensä muutamia satoja euroja ja laina-aika ehkäpä vain pari kuukautta. Kannattaa siis kokeilla ja katsoa, miten käy! Voit siis päästä jopa samana päivänä ostamaan uutta jääkaappia tai korjaamaan autoasi. Lisäksi kilpailuttaminen on tehty aina helpoksi, sillä sinun tarvitsee lähettää ainoastaan yksi hakemus, joka ei sido mihinkään. Muista myös, että matalimman koron laina ei aina tarkoita sitä, että laina olisi kokonaisuudessaan edullisin. Tyypillisesti pankit ja rahoitusyhtiöt edellyttävät sinulta vähintään 18 vuoden ikää. Minun tehtäväni ei kuitenkaan ole moralisoida lainan ottajia, vaan vertailla lainoja parhaani mukaan niin, että aiheesta kiinnostunut saa vertailusta lisäarvoa. Miltei kaikki pikavipit ovat lainoja, joissa et tarvitse vakuuksia. On olemassa tahoja, jotka antavat lainaa ylivelkaantuneelle.

Lainahakemus voidaan tehdä kotisohvalta omalla tietokoneella tai puhelimella muutamassa minuutissa, eikä kenenkään tarvitse tyytyä vain yhteen tarjoukseen. Puskurirahasto lisäksi lainan kilpailutus kauttamme lisäksi on nopeaa ja helppoa. Kuukausittainen lainalyhennys ei saa kattaa koko osuutta käyttövarastasi, sillä yllättäviä menoeriä tulee silloin tällöin aina eteen. fin kautta ja voit olla varma luotonantajan luotettavuudesta ja pienistä koroista. Pikalainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, vertaa ja valitse paras pikalaina hankintoihin!

Jos olet velkaantunut pahasti, sinun kannattaa pohtia muita vaihtoehtoja. Kannattaa kuitenkin huomioida, että tästä huolimatta laina saattaa kerryttää korkoa. Näin voit säästää lainan kokonaiskustannuksissa. Voit hakea lainaa koska tahansa, sillä otamme lainahakemuksia vastaan kellon ympäri. Huomioithan, että vakuudettomalla pikavipillä ei tarkoiteta lainaa, jossa ei tarvitse todistaa tulotasoasi.

Joustoluotto nordea

Huomioithan, että vakuudettomalla pikavipillä ei tarkoiteta lainaa, jossa ei tarvitse todistaa tulotasoasi. Kilpailutuksen avulla moni suomalainen kokee löytäneensä itselleen halvemman lainatarjouksen, kuin mitä olisi ilman kilpailuttamista kenties kyennyt löytämään. Lainahakemus vaatii muutamien olennaisimpien tietojen täyttämistä haettuun lainaan sekä hakijaan liittyen.

Syötä vain laina-aika vuosina ja lainan määrä euroina, niin saat selville mikä on lainan kuukausierä ja todellinen vuosikorko. Loppuvelan määrän pääset katsomaan kätevästi verkkopalvelustamme suoraan etusivulta klikkaamalla Tarkista loppuvelka. Seuraavaksi pureudutaan eri osa-alueisiin, jotka kannattaa huomioida, kun lainavertailut tulevat ajankohtaiseksi. Voit siis tarkastella lainojen hintatasoa tekemättä mitään hankintapäätöstä. En voi tällaiseen tilanteeseen siis lainavertailun avulla paljoa lisäarvoa tuoda. Henkilötakauksella tarkoitetaan sitä, että sinulla on joku tuttu tai sukulainen takaamassa, että maksat lainasi takaisin. Sillä voisi rahoittaa esimerkiksi perheen lomamatkan tai lahjaostokset.

Saat rahat tilillesi heti lainan myöntämisen jälkeen. Yksi etumme on lainahakemuksen lyhyt käsittelyaika. Sinun ei siis tarvitse miettiä, haetko yhdistelylainaa pankista vai rahoituslaitokselta.

Kilpailuta laina valmistuen siihen näin

Tästä väliaikaisesta tilanteesta johtuen on kuitenkin tärkeää, ettei lainavertailussa tuijoteta vain tämänhetkistä korkoa, vaan lainatarjouksessa kiinnitetään huomioon myös siihen, aikooko lainayhtiö nostaa korkoa, kun väliaikainen korkokatto poistetaan. Ethän osta tai hanki muitakaan asioita ilman, että vertaat hintoja? Korot olivat selvästi matalampia kuin vakuudettomissa lainoissa.

tällä sivustolla. Ferratum on suosittu erityisesti siksi, että lainahakemukset käsitellään nopeasti ja pikavippi maksetaan nopeasti tilille. On kuitenkin syytä muistaa, että todellinen vuosikorko on laskettu aina esimerkkilainalle, ja siten sinun oman luottosi kustannukset saattavat poiketa esimerkistä. Monesti edullisin vaihtoehto päästä eroon vanhoista veloista on maksaa ne ennen aikaisesti pois. Yksi etumme on lainahakemuksen lyhyt käsittelyaika. Hyvä lainatarjous hakusessa? Pitkä laina-aika tarkoittaa isompia korkokuluja, joten laina kannattaa aina pyrkiä maksamaan pian pois.

Bank Norwegian hinnoittelee lainat asiakaskohtaisesti ja oman lainahinnan saat tekemällä ilmaisen lainahakemuksen. Palvelumme käyttäjänä sinä päätät minkä pankin lainatarjouksen hyväksyt. Jos maksat tällä hetkellä asuntolainastasi yli 1,0 % marginaalia, asuntolaina kannattaa kilpailuttaa suositussa Etua.

Klarna irtisanoo - Puskurirahasto

Jos jokin näistä pankeista herätti mielenkiintosi, niin suosittelen palaamaan tämän artikkelin ensimmäiseen taulukkoon katsastamaan parhaat lainanvälittäjät. Voit kilpailuttaa lainat yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Näyttävätkö minun tulojen ja menojen tasapaino siltä, että minuun voi luottaa? Jos rahat haluaa heti tilille, on Ferratum erinomainen vaihtoehto. Kalliita pikalainoja kannattaa välttää viimeiseen asti, ellet ole täysin varma, että voit huoletta maksaa lainan pois ennen ensimmäistä eräpäivää. Kun etsit netistä lainaa, niiden vertailu voi tuntua aluksi vaikealta. Se tarkoittaa, että hankit lainan avulla resursseja, joilla voit tienata lisää.

Kun siis valitset mistä varma pikavippi kannattaa hakea, tarkista huolellisesti lainatarjouksesi ehdot. Lendon vahvuuksia ovat selkeä ja nopea hakemusprosessi sekä kattava yhteistyöverkosto, josta löytyy useimmalle hakijalle sopiva pikavippi. Kuukausittaiset kulut ja kertaluonteiset maksut ovat seikkoja, joihin tulisi kiinnittää tarkasti huomiota. Tyypillisesti esimerkiksi mökkilaina on vakuudellinen. Täytä lainahakemus netissä tai kirjautuneena verkko- tai mobiilipankissamme. Lainavertailun tekeminen todellisen vuosikoron perusteella on varsin helppoa etenkin, kun lainaa on haettu kilpailutuspalvelun kautta.

Pikalaina heti

Kun vertailet lainoja keskenään, on järkevää pitää mielessä laina-ajan vaikutus lainakuluihin. Isonkin lainan voi saada pienellä kuukausierällä, sillä sinun voi olla mahdollista saada erittäin pitkä maksuaika lainallesi (esim. Näin toimimalla, saat lainapäätöksen ja tarjouksen vain niiltä pankeilta, joiden kriteereihin sovit. Pienemmät lainasummat on mahdollista saada tilille hyvinkin nopeasti. Tyypillisen 500 € vipin kulut 1 kuukaudelta ovat noin 20 €. Saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi muutamassa minuutissa. Näet laskurista heti arvion kuukausierästä ja todellisesta vuosikorosta. Voit hakea lainaa netistä. Pikalaina tai -vippi on ihan samanlainen kulutukseen otettava laina kuin vaikka kulutusluotto autoon.

Riittävän suuri laina kattaa entiset velat kokonaan, jolloin niistä pääsee pysyvästi eroon. Puskurirahasto voit kilpailuttaa lainat niin usein kuin tarve vaatii – lainan hakeminen on aina ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Hae siis venelainaa kauttamme nyt, ja nostat ankkurin vesille suunnaten nopeammin kuin uskoitkaan. Jos sinulla on jo useita lainoja tai osamaksusopimuksia, niiden yhdistäminen voi olla kannattavaa. Bank Norwegian hinnoittelee lainat asiakaskohtaisesti ja oman lainahinnan saat tekemällä ilmaisen lainahakemuksen.

Myös vertailun nopeus saa asiakkailtamme erityistä kiitosta. tilinhoitomaksujen ja hallintopalkkioiden vähentyessä. Sitten tärkein, eli kohta 3. Pääset katsomaan loppuvelan määrän kätevästi verkkopalvelustamme suoraan etusivulta klikkaamalla Tarkista loppuvelka. Ansiosidonnainen tai mahdollisesti myös peruspäiväraha voi riittää jopa 10000 euron yhdistelylainan saamiseen.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä:

Tässä on joitakin aiheeseen liittyviä tai aihetta sivuavia artikkeleita.

Voit vapaasti kuluttaa sivustoltamme löytyvää sisältöä. Jatkossa voit tehdä järkevämpiä taloudellisia päätöksiä.

Käyttöluoton ja joustoluoton erot

Pikalaina sopii mainiosti tilanteisiin, joissa ylimääräistä rahaa tarvitaan pian. Mikäli olet aikeissa hakea asuntolainaa, kannattaa sinun kilpailuttaa asuntolaina Summarumin avulla. Perheen vuotuinen lomamatka, auton osto tai asunnon remontti on järkevää rahoittaa pitkäaikaisella lainalla. Voit maksaa lainat takaisin jo 12 kuukaudessa, mutta luotonantajamme myöntävät lainaa myös 15 vuoden maksuajalla. fi tai Zmarta. Ilman kunnollista lainojen vertailua, et saa tietoosi lainamarkkinoiden vallitsevaa hintatasoa. Lainan kilpailutus sisältää useita eri hyötyjä. Lainan hakeminen netistä omilla verkkopankkitunnuksilla on todella helppoa. Monet mieltävät vanhan lainan kilpailuttamisen vain asuntolainoja koskevana toimenpiteenä.

Lisäksi kilpailuttaminen on tehty aina helpoksi, sillä sinun tarvitsee lähettää ainoastaan yksi hakemus, joka ei sido mihinkään. Ferratumin pikavippi on suuruudeltaan 50 - 4000 € ja sitä voivat hakea 22 vuotta täyttäneet henkilöt. Lainojen kilpailuttaminen onkin varsin hyvä keino säästää aikaa. Lainojen korot ja kulut vaihtelevat niin pankkien kuin lainanhakijoiden välillä. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Summarumin kautta lainan kilpailutus tapahtuu kätevästi netissä jopa 60 000 euroon asti – täysin ilman vakuuksia ja takaajia. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen maksamme lainan tilillesi arkisin toimistoaikana. Pikalaina on vakuudeton pienehkö laina, joka maksetaan tilillesi tavallisesti jo parin tunnin päästä hakemuksen saapumisesta. Lisäksi monet rahoituspalvelut osallistuvat Suomen Asiakastiedon kyselyjärjestelmään. Kotimaisen Sortterin palvelussa lainojen kilpailuttaminen on aina ilmaista.

Nextrahoitus

Vertailemme lainoja, jotta sinun olisi helpompaa tehdä parempia valintoja.

Verkkosivu sisältää mainossisältöä. Tällä sivustolla mainitut lainat voivat olla yhteistyökumppaneita, joilta voimme saada välityspalkkioita.

Tietosuojaseloste

Kaikki oikeudet pidätetään.