Todellinen vuosikorko (laskuri)10 Erinomainen
947 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 11:27
 • Maksuton kilpailutus ja yhdistely
 • Yli 25 rahalaitosta ja pankkia
 • Lainapäätös heti
Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,89 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50.407 €.
Suosittelemme
9.9 Erinomainen
878 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,19 - 20 %
Rahojen siirto 11:27
 • Kilpailuta lainat helposti
 • 1 minuutin lainahakemus
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.
Paras kilpailuttaja
9.8 Erinomainen
757 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 70000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 11:27
 • Turvallinen lainavalinta
 • Etsii parhaat rahoitusvaihtoehdot
 • Tunnettu brändi
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 20 174€.
Suosittu
9.6 Erinomainen
551 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4 - 20 %
Rahojen siirto 11:27
 • Lainojen kilpailuttaminen ja yhdistely
 • Pienet ja suuret lainat
 • Joustavaa rahoitusta
Esimerkki: Kun lainasumma on 14 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 189 €, takaisinmaksettava summa 18 142 € sekä todellinen vuosikorko on 6,94 %.
Nopea
9.4 Hyvä
518 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 11:27
 • Suuri pohjoismainen lainapalvelu
 • Yli 25 pankkia ja rahalaitosta
 • Paljon lainavaihtoehtoja
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€).
9.2 Hyvä
502 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 11:27
 • Apua yllättäviin kuluihin
 • Päätä itse mihin rahasi käytät
 • Lyhennä lainaa koska tahansa
Esim. 9,89 % korolla (todellinen vuosikorko 12,21 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kolmessa vuodessa 11 861 € ja kuukausieräksi 328 € (36 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.
9.2 Hyvä
472 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,9 - 20 %
Rahojen siirto 11:27
 • Osa Schibsted -konsernia
 • Yli 20 pankkia ja rahalaitosta
 • Kilpailuttaa lainat ilmaiseksi
Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.
9.1 Hyvä
361 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 11:27
 • Luotettava, nopea ja helppo
 • Mukana 23 pankkia ja rahalaitosta
 • Rahat tilille jo samana päivänä
Esimerkkikorko Lainan ollessa 25 000 €, 10v. laina-ajalle, on kuukausierä 303 €. Tällöin lainan kokonaiskulut ovat 36 398 €, nimelliskorko 8 % ja todellinen vuosikorko 8,3 % (sis. laskutuslisä 0 € ja 0 €).

Todellinen vuosikorko (laskuri) - Osamaksu ikea

Koska lainojen korot ja muut lainanhoitokulut vaihtelevat luotonmyöntäjien välillä, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa vertailemalla lainat kauttamme! Laina maksetaan tilillesi lainantarjoajan prosessin mukaisesti. Joskus parhaan tarjouksen on antanut Nordea ja kerran Mylender. Omalaina. Osalle sivustollamme esitellyistä yrityksistä on mahdollista tarjota myös vakuuksia. Kaikki tililuotot eivät ole samanlaisia. Yleisiä remonttilainan kohteita ovat muun muassa keittiö- tai kylpyhuoneremontti.

Yhdistelylaina eläkeläiselle on mahdollinen, mutta sitä voi olla vaikea saada kovin suurta summaa. Lisäksi yhdistelylainasi laina-aika voi olla lyhyempi kuin olemassa olevien lainojesi takaisinmaksuaika. Todellinen vuosikorko (laskuri) ja mitä suurempi laina on kyseessä, sitä selvempää etua lainan kilpailutus tuo mukanaan. Onko sinulla tarve lyhennysvapaaseen kuukauteen vai haluatko, että ensilainasi on täysin kuluton? Lainojen vertailu ja kilpailuttaminen ovat palvelussa ilmaisia. Laina on helpompi saada paremmilla ehdoilla, kun lainaa hakee yhdessä kaksi ihmistä.

Itselle sopivin lyhennysmuoto?

Lainaa on mahdollista maksaa nopeammassa tahdissa tekemällä ylimääräisiä lyhennyksiä lainan pääomaan. Yhteishakija voi olla esimerkiksi oma avo- tai aviopuoliso. Muista aina ilmoittaa, mitä nykyisiä lainoja maksat pois hakemallasi uudella lainalla. Pienemmät pikavippisummat myönnetään helpommin heti, eli hae lainaa vain sen verran, kuin tarvitset. Kyseiset vaatimukset ovat minimivaatimuksia, jotka täyttämällä saat lainaa useimmista paikoista verkkopankkitunnuksilla. siirtää eräpäivää, sopia lyhennysvapaista, tehdä uuden maksusuunnitelman tai hakea luoton korotusta. Lainan “korko” ei vielä kerro kovinkaan paljoa lainan hinnasta. Lisäksi pankit saattavat erota merkittävästi siinä, kenelle ne myöntävät lainaa. Lainoja maksetaan vain suomalaisille pankkitileille, ja tiliin liitettyjen verkkopankkitunnusten avulla henkilö voidaan tunnistaa luotettavasti.

Joskus olen saanut salamannopeasti päätöksen esim. Todellinen vuosikorko (laskuri) mikäli sen sijaan päädyt olemaan ottamatta lainaa, ei sinun tarvitse reagoida siinä tapauksessa vastaanotettuihin lainatarjouksiin mitenkään. Joustoluoton negatiivinen puoli on se, että lainan korko saattaa huidella pilvissä. Lainavertailupalvelut ovat vain yksi osa rahoitusmarkkinoiden digitalisoitumista ja myös suuremmat pankit alkaneet tarjota helppoja sähköisiä palveluja asiakkailleen. Ennen lainan ottamista on kuitenkin tärkeää selvittää, pystyykö suoriutumaan lainojen lyhennyksistä aikataulussa ja onko velka sopivassa suhteessa omiin tuloihin nähden.

Edullinen yhdistelylaina on järkevä ratkaisu vain silloin, kun uusi laina on vanhoja luottoja halvempi. Vertailupalvelumme tavoitteena onkin auttaa jokaista lainanhakijaa löytämään omaan tilanteeseensa parhaiten sopivat rahoitusratkaisut. Sellaisen avulla voi kuitenkin onnistua paremmin esimerkiksi lainojen yhdistelyssä. Meiltä voit hakea lainaa vaivattomasti ja turvallisesti suunnitelmasi toteuttamiseen. Onko tämä totta vai tarua?

Kulutusluotto korko säästöpankki

Saako niitä pankkitunnuksilla? Yksi suosituimmista netissä toimivista lainanvälittäjistä on Haenyt. Autolaina on nimensä mukaisesti laina, jolla rahoitetaan auton hankintaa.

Laina-aika on yksi tärkeimmistä lainan kuluihin vaikuttavista tekijöistä. Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kuitenkaan lainahakemuksen jättäminen ei sido sinua nostamaan kyseistä lainaa, vaan voit perua hakemuksen helposti lainatarjouksen jälkeen ja saatuasi tiedon paljonko juuri sinun lainasi korko tulisi olemaan. Ennen hakemuksen tekemistä kannattaakin tutustua huolellisesti luotosta aiheutuviin kustannuksiin, muutenkin kuin vain koron osalta. Osa ihmisistä on tottunut asioimaan pankkien kivijalkakonttoreissa, ja siirtyminen nettimaailmaan voi olla uutta. Voit tehdä nostoja vaikka 100 euron erissä aina tarvittaessa. Tämä on toki täysin aiheellista, sillä omaan tilanteeseesi sopimaton laina voi aiheuttaa ongelmia takaisinmaksun aikana.

Lainan takaisinmaksusta on suoriuduttava myös yllättävien menojen sattuessa. fi palvelun avulla. Oman talouden kuntoon laittaminen ottaa aikaa.

Lainaa fiksusti ja vastuullisesti niin säästät kustannuksissa

Muista arvioida omaa tilannettasi realistisesti, äläkä pistä talouttasi liian tiukalle. Esimerkiksi auton hajoaminen tai yllättävä lääkärikäynti saattavat aiheuttaa sen, että laina tarvitaan käyttöön heti. Hae.

Kun maksat vain yhtä lainaa, niin sinun ei tarvitse huolehtia useiden luottojen maksuista ja lainasi on helpommin hallittavissa. Joskus lainafirmat esimerkiksi markkinoivat lainaa alimmalla mahdollisella korolla, jota tosiasiassa myönnetään vain erittäin suurituloisille asiakkaille. On kuitenkin selvää, että lainasumma on aina sidonnainen hakijan maksukykyyn ja taloudelliseen tilanteeseen. Ja mikä parasta, nämä yritykset ovat avoinna kellon ympäri. Hae pikalaina kätevästi tilille ympäri vuorokauden. Voitte vertailla saamianne lainatarjouksia rauhassa ja vaikka ette nostaisikaan lainaa. Lainatarjoajat tarjoavat uusille asiakkaille lainaa jopa useita satoja euroja ilman kuluja.

Koko hinnaston kaikille lainasummille löydät vertailustamme ja muut tiedot Ferratum -yritysesittelystämme. Jotta voit hakea sosiaalista luottoa sinun pitää olla vähävarainen, mutta maksukykyinen. Tänä aikana pienetkin korot ehtivät kertaantua suuriksi summiksi.

Lainavertailu tuo usein suuret säästöt - Todellinen vuosikorko (laskuri)

Jos laina maksetaan takaisin kolmessa vuodessa, kuukausierä kasvaa reilusti, mutta samalla kulut koko laina-ajalta ovat vain 951 euroa. Kun maksat lainaa takaisin, luottotilin saldoon palautuu samansuuruinen summa nostettavaa lainaa. Yöllä haettu laina siirretään tilillesi vasta aamuseitsemän jälkeen. Pikavippi on nopeasti myönnettävä, vakuudeton lainatuote. Vakuudellinen laina on edullisempi kuin vakuudeton. Lainahakemuksen hylkäämiseen voi olla useita syitä. Luulen, että ne henkilöt, jotka etsivät lainaa maksuhäiriöisenä, eivät vertaa lainoja sen vertaa sellaisen saatuaan.

Kun teet hakemuksen kauttamme, emme kysele lainan käyttötarkoitusta. Emme voi luvata, että sinulle myönnettäisiin tililuotto, jos et ole saanut luottokorttia pankilta. Jos esimerkiksi kaavailet ostavasi noin 10 000 euron arvoisen auton ja saatkin uuden menopelin 9 000 eurolla, ota yhteyttä valitsemaasi lainayhtiöön ja pyydä heiltä uusi tarjous. Pitkä laina-aika tarkoittaa isompia korkokuluja, joten laina kannattaa aina pyrkiä maksamaan pian pois. Saatat saada merkittäviä säästöjä, kun yhdistät kaikki pienet lainasi yhdeksi isommaksi lainaksi.

Pikalaina heti

Myöskään takaajia ei tarvita. Vaikka tarvitsisit lainan heti, muista silti ensin vertailla tarkkaan eri vaihtoehtojen kulurakenteita. Pikalainoja kannattaa vertailla, sillä se on täysin ilmaista ja voit saada edullisempia lainatarjouksia, lainavertailun avulla! Eläkkeellä voi olla vaikea hankkia lisätuloja, joten on luonnollisesti järkevää yrittää madaltaa omia kustannuksia. Lainan kilpailutus itsessään sido sinua vielä mihinkään hankintaan. Tätä käyttöluottoa kustutaan myös nimillä: omaluotto ja rahaluotto, mutta näillä kaikilla kolmella termillä tarkoitetaan samaa asiaa. Kilpailuttamalla pikavipit LoanScouter lainavertailupalvelulla löydät Suomen parhaat pikavipit yhdeltä sivulta ja voit hakea sinulle parhaiten sopivaa vaihtoehtoa heti. Tavallisesti tähän on syynä esimerkiksi hakijan maksuhäiriömerkintä tai liian pienet tai epäsäännölliset tulot. Useasti rahan tarve voi olla vaikka 500 – 1000 euroa, mutta silloin ei välttämättä tule ajatelleeksi, että samalla lainan perustamiskululla voi hakea esimerkiksi luottoa 2000 €.

Jos siis tiedät etukäteen summan jota haet ja kuukausierän, jota pystyisit hyvillä mielin lyhentämään, valitse vertailusta pankki, jolla on yhtälöön sopiva maksuaika tarjolla. Todellinen vuosikorko (laskuri) korko on eräs merkittävimmistä lainan kustannuksista. Laske lainalaskurilla itsellesi sopivin lainan määrä ja laina-aika. Kun haet lainaa ilman vakuuksia, pankin riski luottotappiosta kasvaa. Vertaa laina valitsemalla haluamasi lainasumma ja toivomasi takaisinmaksuaika, niin näet mitä vaihtoehtoja on tarjolla.

Nimelliskorko kertoo lainan nimellisen hinnan. Jos olet hyödyntänyt yllä olevat pikavipit, suosittelemme tutustumaan alla oleviin lainayrityksiin. Ennen lakimuutosta korot olivat todella korkealla, usein sadoissa prosenteissa. Myös vertailun nopeus saa asiakkailtamme erityistä kiitosta. Kyseessä on turvallinen keino henkilötietojen tunnistamiseen ja sitä käytetäänkin muun muassa KELA:n ja VERO.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä:

Tässä on joitakin aiheeseen liittyviä tai aihetta sivuavia artikkeleita.

Voit vapaasti kuluttaa sivustoltamme löytyvää sisältöä. Jatkossa voit tehdä järkevämpiä taloudellisia päätöksiä.

Lainaa opiskelijalle - millä edellytyksin?

Takaisinmaksuaika on vertaitavien asioiden joukossa aina, koska kaikki haluavat tietää, missä aikataulussa laina pitää maksaa takaisin. Hae siis venelainaa kauttamme nyt, ja nostat ankkurin vesille suunnaten nopeammin kuin uskoitkaan. Lainojen vertailu kannattaa aina. Silloin rahaa jää myös käytettäväksi seuraaviin suurempiin ostoksiin tai vaikka ulkomaan matkaan. Näyttävätkö minun tulojen ja menojen tasapaino siltä, että minuun voi luottaa? Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa jopa 70 000 euroa. Näin ollen kilpailutuksen johdosta säästät merkittävästi aikaa ja vaivaa. Kyllä on. Haettu summa on sinulla käytössäsi tarvittaessa helposti ja maksat vain korkoa siitä määrästä, kun käytät luottoa.

Kyllä voit. Kaikki rahoituslaitokset eivät siirrä pikalainaa heti, joten muista tarkistaa tämä maksuehdoista, jos lainalla on kova kiire ja haluat pikalainan heti tilille. Pikavippi voi toimia apukeinona erityisesti tilanteissa, jolloin rahaa tarvitaan yllättäen esimerkiksi auton korjaukseen. Lainan kilpailutus avullamme ratkaisee ongelman: rahan säästämisen lisäksi voit siis säästää myös kallista aikaasi. Vinkki: Nosta todennäköisyyttä saada yhdistelylaina hakemalla lainaa yhteishakijan kanssa.

Oikeuslaitoksen mukaan vasta sellainen henkilö, joka ei pysty maksamaan laskuja ja velkojen lyhennyksiä, on ylivelkaantunut. Jos olet lukenut muita laina-artikkeleitani niin tiedät, että suosittelen lainojen vertailun tekemistä kilpailutuspalvelun kautta. Muista, että sinun ei tarvitse hyväksyä yhtäkään saamistasi tarjouksista, mikäli et ole niihin tyytyväinen. Lainan hakeminen on mahdollista myös rinnakkaishakijan kanssa. Iso säännöllinen palkka on toki hyvästä, mutta ihan yhtä hyvin voit saada myös lainaa opiskelijana opintotuella.

Nextrahoitus

Vertailemme lainoja, jotta sinun olisi helpompaa tehdä parempia valintoja.

Verkkosivu sisältää mainossisältöä. Tällä sivustolla mainitut lainat voivat olla yhteistyökumppaneita, joilta voimme saada välityspalkkioita.

Tietosuojaseloste

Kaikki oikeudet pidätetään.