Uusi auto pienellä kuukausierällä10 Erinomainen
947 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 09:11
 • Maksuton kilpailutus ja yhdistely
 • Yli 25 rahalaitosta ja pankkia
 • Lainapäätös heti
Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,89 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50.407 €.
Suosittelemme
9.9 Erinomainen
878 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,19 - 20 %
Rahojen siirto 09:11
 • Kilpailuta lainat helposti
 • 1 minuutin lainahakemus
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.
Paras kilpailuttaja
9.8 Erinomainen
757 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 70000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 09:11
 • Turvallinen lainavalinta
 • Etsii parhaat rahoitusvaihtoehdot
 • Tunnettu brändi
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 20 174€.
Suosittu
9.6 Erinomainen
551 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4 - 20 %
Rahojen siirto 09:11
 • Lainojen kilpailuttaminen ja yhdistely
 • Pienet ja suuret lainat
 • Joustavaa rahoitusta
Esimerkki: Kun lainasumma on 14 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 189 €, takaisinmaksettava summa 18 142 € sekä todellinen vuosikorko on 6,94 %.
Nopea
9.4 Hyvä
518 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 09:11
 • Suuri pohjoismainen lainapalvelu
 • Yli 25 pankkia ja rahalaitosta
 • Paljon lainavaihtoehtoja
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€).
9.2 Hyvä
502 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 09:11
 • Apua yllättäviin kuluihin
 • Päätä itse mihin rahasi käytät
 • Lyhennä lainaa koska tahansa
Esim. 9,89 % korolla (todellinen vuosikorko 12,21 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kolmessa vuodessa 11 861 € ja kuukausieräksi 328 € (36 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.
9.2 Hyvä
472 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,9 - 20 %
Rahojen siirto 09:11
 • Osa Schibsted -konsernia
 • Yli 20 pankkia ja rahalaitosta
 • Kilpailuttaa lainat ilmaiseksi
Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.
9.1 Hyvä
361 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 09:11
 • Luotettava, nopea ja helppo
 • Mukana 23 pankkia ja rahalaitosta
 • Rahat tilille jo samana päivänä
Esimerkkikorko Lainan ollessa 25 000 €, 10v. laina-ajalle, on kuukausierä 303 €. Tällöin lainan kokonaiskulut ovat 36 398 €, nimelliskorko 8 % ja todellinen vuosikorko 8,3 % (sis. laskutuslisä 0 € ja 0 €).

Uusi auto pienellä kuukausierällä - Lainojen yhdistäminen on järkevää lähes aina

Yhdistelylainan tarve ei katso ikää tai elämäntilannetta. Joskus tuntuu siltä, että on loman tarpeessa ja että olet ansainnut päästä lomamatkalle, vaikka lompakko olisi hetkellisesti eri mieltä. Tyypillisesti tällainen tonttilaina haetaan samassa yhteydessä asuntolainan kanssa. Vertaa laina valitsemalla haluamasi lainasumma ja toivomasi takaisinmaksuaika, niin näet mitä vaihtoehtoja on tarjolla. Henkilötakaajan tiedot tarkistetaan lainanhakuprosessissa ja jos tiedot ovat kunnossa, saat lainaa. Joustava luottotili mahdollistaa nopean noston netissä tai vaikka tekstiviestillä.

Erityisen tärkeää on ymmärtää nimelliskoron sekä todellisen vuosikoron ero. Tällaisia tilanteita voivat olla remontointi tai suuremmat kodin elektroniikkahankinnat. Uusi auto pienellä kuukausierällä pikavippien ehdottomat edut ovat niiden nopeus ja helppous. fi palvelussa saat tarjouksen lisäksi myös Nordealta (katso kaikki Omalainan kumppanit heidän sivuiltaan). fi sopii kaikille 20 vuotta täyttäneille henkilöille, jotka haluavat pikavipin tai isomman lainan edullisimpaan hintaan. Tehdessäsi lainahakemusta syötä henkilötunnuksessa mahdollisesti olevat kirjaimet ISOILLA kirjaimilla.

Klarna vaihda osoite

Näin ollen kilpailutuksen johdosta säästät merkittävästi aikaa ja vaivaa. Olenko hoitanut raha-asiani hyvin? Laske sopiva laina-aika ja summa Santanderin lainalaskurilla. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat. Jos esimerkiksi harkitset yhdistelylainan ottamista, voit pyytää ilmaiseksi tarjouksia ja ikään kuin tunnustella, olisiko edullisin yhdistelylaina sellainen, jolla voisi maksaa pois vanhat lainat ja oikeasti säästää kuluissa. Lainan summa on yleensä pienempi kuin kulutusluotolla ja lainan laina-aika on lyhyt. Pikavippiä voi hakea mihin kellonaikaan tahansa, olinpaikastasi riippumatta. Pikavipit ovat varmasti tunnetuin pikalainamuoto. Joustoluotto on vakuudeton laina, jota voit nostaa joustavasti tarpeidesi mukaan.

Nordic Bankin kautta pikalainan hakeminen on aina täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään. Uusi auto pienellä kuukausierällä yhteislainan avulla sinun onkin mahdollista vastaanottaa siis tavallista edullisempi laina. Mahdollisuuksien mukaan suosittelemme lainan kilpailutusta yhdessä toisen hakijan kanssa, jolloin pankit voivat myöntää sinulle lainaa edullisemmin. Pankit, rahoituslaitokset sekä yllä mainitut lainankilpailuttajat ilmoittavat aina nettisivuillaan oman “hinnastonsa”, eli minkä kokoinen korko heidän lainoissaan on. Kaikki nämä yhdessä muodostavat lainan todellisen vuosikoron.

Kun laina on saatava tilille heti, sinulla ei välttämättä ole aikaa etsiä perhe- tai ystäväpiiristä takaajaa lainallesi. fiPerustelut? Tästä väliaikaisesta tilanteesta johtuen on kuitenkin tärkeää, ettei lainavertailussa tuijoteta vain tämänhetkistä korkoa, vaan lainatarjouksessa kiinnitetään huomioon myös siihen, aikooko lainayhtiö nostaa korkoa, kun väliaikainen korkokatto poistetaan. Koska tarkistus käy nopeasti, voi rahat saada jopa parin minuutin sisällä tai saman päivän aikana. Molemmat hakijat ovat kuitenkin yhteisvastuussa lainan takaisinmaksusta.

Miten poistaa klarna tili

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat todellisuudessa melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja. Jokaisen tapauksen kannattavuus selviää tarkkojen laskelmien jälkeen, jossa verrataan nykyisten lainojen korkoja uuteen järjestelylainaan. Remonttilainan kilpailuttamisen avulla sinun on mahdollista vastaanottaa itsellesi sopivin ja paras remonttilaina.

Pikavippi soveltuu hyvin esimerkiksi äkillisen ja yllättävän laskun maksuun, kun taas kulutusluotto isompaan hankintaan, kuten esimerkiksi autoon. Valitse vain summaksi nykyisten lainojesi saldo ja siirry hakemaan yhdistelylainaa vihreästä painikkeesta. Katso alta ohjeet askel askeleelta pikavipin hakuun. Sen jälkeen valitset vielä toivomasi laina-ajan ja ilmoitat, että tarkoituksenasi on tällä lainalla nimenomaan maksaa entisiä lainoja pois. Joustoluotto on nopea apu tilanteisiin, jolloin rahaa tarvitsee kiireellisellä aikataululla elämän pieniin hankintoihin. Saamasi lainan määrä perustuu lainantarjoajien tekemään arvioon. Kauttamme voit kilpailuttaa kaikki sinulla olevat kulutusluotot, pienlainat ja pikavipit ja lainan todellinen vuosikorko voi laskea todella paljon.

Jos olet velkaantunut pahasti, sinun kannattaa pohtia muita vaihtoehtoja. Tekemällä vain yhden hakemuksen saat siis läjäpäin sinulle yksilöityjä lainatarjouksia, joiden joukosta voit vertailla ja valita parhaan. Summarumin lainojen kilpailutus mahdollistaa edullisimman lainan löytämisen.

Pikalainaa 300e

Silloin kannattaa kartoittaa mahdollisuuksia rahoittaa ansaittu loma ja tähän tarpeeseen matkaluotto on hyvä valinta. Mitä suurempaa lainasummaa haet, sitä tärkeämpää lainojen kilpailuttaminen on. Joukossa on varmasti ihmisiä, jotka ovat kohdanneet elämässään vastatuulta, eikä luottotietojen menetys ole ollut oma syy.

Kysymällä ei ainakaan menetä mitään. Haluamme varmistaa, että hakemasi pikavippi on varmasti sopiva juuri sinulle ja tiedät, millaisiin lainaehtoihin olet sitoutumassa. Me emme vaadi lainallemme vakuutta tai takaajaa. Todellinen vuosikorko on se, jota tulee verrata. Kun haet lainaa pienemmän summan, voi saada hyvin todennäköisesti siihen paremmat ehdot. Omalainalla on eniten kumppanipankkeja kilpailutettavana kaikista Suomen lainapalveluista ja kaikki hakemukset otetaan vastaan ilman tulovaatimuksia. Voit siis päästä jopa samana päivänä ostamaan uutta jääkaappia tai korjaamaan autoasi.

Valitse sopiva vaihtoehto ja tee lainahakemus suoraan klikkaamalla lainayhtiön nimeä. Zmarta on avoin kaikille 20 vuotta täyttäneille, vakituisessa työsuhteessa oleville henkilöille. Tavallisesti pyydämme hakemuksen jättämisen jälkeen sinua vielä varmistamaan tulosi joko palkkatositteen, tiliotteen tai eläkepäätöksen avulla.

Yleiset lainaehdot - Uusi auto pienellä kuukausierällä

Tällöin lainaa saa edullisemmalla korolla. Kertalaina sopii hyvin kertaluontoisten kulujen kattamiseen ja lainan voit ottaa yleensä pienempää kertaostosta varten. Rahaa haetaan tarpeeseen ja jos ei olisi pikavippiä, raha haettaisiin jostain muualta. Summarumin kilpailuttamat yhtiöt myöntävät kulutusluottoja ilman vakuuksia. Kyseinen prosessi tarkoittaa sitä, että verkkopankkitunnuksilla kirjautumalla pankki voi nopeasti tarkistaa tilitietojen perusteella asiakkaan maksukyvyn. Esimerkki on hyvin silmiä avaava. Kun olet löytänyt sopivan suuruisen ja laina-ajaltaan sopivan mittaisen lainan, niin klikkaamalla ”Hae lainaa” -nappia pääset helposti suoraan täyttämään lainahakemusta.

Vuoden 2019 tunnistautumismuutoksista voit lukea tästä Ylen jutusta. Kun tarvitaan pikalaina heti, olemme apunasi. Kilpailuttajien ansiosta vertaaminen on lähes automatisoitua ja niin helppoa, että vain hölmö jättää lainavertailun väliin. Jos olet nuori, muista ottaa lainoja vertaillessa huomioon alin mahdollinen ikäraja. Seuraava taulukko vertaa lainoja perinteisempien kivijalkapankkien osalta. Lainan määrä ei sinänsä ole mikään absoluuttisesti vertailtava asia, vaan lähinnä kriteeri.

Onnistuuko lainojen yhdistäminen 60 000 euroon saakka?

Ota kuitenkin huomioon, että pitkä laina-aika korottaa lainasi kokonaiskustannuksia, vaikka lainasi todellinen vuosikorko olisikin maltillinen. Paras lainapalvelu on yllä mainituista tällä hetkellä mielestäni Omalaina – ja näyttääpä tuota moni muukin suosittelevan. Periaatteessa ainoa laina, mikä kannattaa ottaa, on yhdistelylaina. Lainapäätös tulee välittömästi ja hyväksytyn päätöksen jälkeen rahat toimitetaan heti sinun tilillesi. Huomioithan, että vakuudettomalla pikavipillä ei tarkoiteta lainaa, jossa ei tarvitse todistaa tulotasoasi. Ferratum on toinen suosittu palvelu, joka tarjoaa sekä pientä että suurta pikavippiä viikon jokaisena päivänä. Järjestelylaina on laina, jolla maksetaan pois useita kalliita ja usein pieniä yksittäisiä lainoja. Eikä hakeminen tietenkään maksa mitään. Myönnetyt lainat tilitämme aina viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Niitä käytetään eri tilanteissa ja eri tarkoituksiin. Uusi auto pienellä kuukausierällä nämä yhdistettävät vipit ovat useimmissa tapauksissa otettu ennen syyskuun 2019 lakimuutosta koskien kulutusluottojen korkokattoa. Yhteen isompaan lainaan saat todennäköisesti edullisemmat korot ja muut kulut kuin moneen pieneen osamaksuun ja lainaan. Kuten aikaisemmassa kappaleessa oli kerrottu, lainan edullisuus riippuu pääosin siitä, miten hyvin olet pystynyt hoitamaan lainoihin liittyvät asiat. Yritysesittelystä löydät myös tarkemmat ohjeet, miten Ferratumin palvelu toimii ja milloin palvelu on auki.

Jos siis otat uuden pikavipin tänä aikana, tarkista huolellisesti lainan ehdot, sillä korkosi voi nousta syyskuun jälkeen. ASP-lainan edullisuudesta huolimatta kannattaa myös kyseinen asuntolainan muoto kilpailuttaa. 2019 ja tämän seurauksena ilmaiset pikavipit käytännössä poistuivat markkinoilta. Maksuaika ja kuukausierä kulkevat käsi kädessä. Moni miettii juuri omalla kohdallaan, mistä saa yhdistelylainan.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä:

Tässä on joitakin aiheeseen liittyviä tai aihetta sivuavia artikkeleita.

Voit vapaasti kuluttaa sivustoltamme löytyvää sisältöä. Jatkossa voit tehdä järkevämpiä taloudellisia päätöksiä.

Pikalaina 50e

Muista, että voit kilpailuttaa lainat myös eri summille. vaihtoehto on 200 euron pikalaina, jolloin lainapäätös tulee hetkessä ja rahat tilitetään nopeasti. Miltei kaikki pikavipit ovat lainoja, joissa et tarvitse vakuuksia. Saat lainan heti tilillesi ja sen avulla pystyt toteuttamaan suunnitelmasi juuri niin kuin olet ajatellut. Sen jälkeen valitset vielä toivomasi laina-ajan ja ilmoitat, että tarkoituksenasi on tällä lainalla nimenomaan maksaa entisiä lainoja pois. Pikalainan hakeminen on helppoa. Lendon palvelun kautta pikavipit voi kilpailuttaa kaikki 20 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on säännölliset tulot. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat. Alle on eriteltynä kaksi esimerkkiä lainoista, jotka voisivat lainaehtojen osalta olla mahdollista vastaanottaa rahoitusmarkkinoilta.

Pienin pikavippi, mitä Lendon kautta voi hakea on 500 €. Pikalainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, vertaa ja valitse paras pikalaina hankintoihin! Toimeentulotukea myönnettiin THL:n mukaan vuonna 2020 lähes 310 890 kotitaloudelle. Lisätiedot ja lainaesimerkki napista voit katsoa lainanhaun vaatimuksia ja muita erityispiirteitä, joita lainapalvelulla on. Pikalainan hakeminen on helppoa.

2000 euron luotto on kätevä maksaa 200 euron kuukausierissä takaisin tai vaihtoehtoisesti saman summan voi hakea luotollisena tilinä, jolloin koko summa on käytettävissä tarpeesi mukaan. Joskus tarjouksia ei tule. ”Varma laina luottotiedottomalle” on hieman huono sanonta, koska kaikki lainanantajat analysoivat tilanteesi ja tekevät sen avulla riskiarvion. Tärkeintä on huomata, että maksat korkoja vain käytössä olevasta lainasta. Jos ei ole, niin sitten lainaa ei kannata tietystikään ottaa.

Nextrahoitus

Vertailemme lainoja, jotta sinun olisi helpompaa tehdä parempia valintoja.

Verkkosivu sisältää mainossisältöä. Tällä sivustolla mainitut lainat voivat olla yhteistyökumppaneita, joilta voimme saada välityspalkkioita.

Tietosuojaseloste

Kaikki oikeudet pidätetään.