Verolaskuri10 Erinomainen
947 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 05:38
 • Maksuton kilpailutus ja yhdistely
 • Yli 25 rahalaitosta ja pankkia
 • Lainapäätös heti
Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,89 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50.407 €.
Suosittelemme
9.9 Erinomainen
878 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,19 - 20 %
Rahojen siirto 05:38
 • Kilpailuta lainat helposti
 • 1 minuutin lainahakemus
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.
Paras kilpailuttaja
9.8 Erinomainen
757 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 70000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 05:38
 • Turvallinen lainavalinta
 • Etsii parhaat rahoitusvaihtoehdot
 • Tunnettu brändi
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 20 174€.
Suosittu
9.6 Erinomainen
551 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4 - 20 %
Rahojen siirto 05:38
 • Lainojen kilpailuttaminen ja yhdistely
 • Pienet ja suuret lainat
 • Joustavaa rahoitusta
Esimerkki: Kun lainasumma on 14 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 189 €, takaisinmaksettava summa 18 142 € sekä todellinen vuosikorko on 6,94 %.
Nopea
9.4 Hyvä
518 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 05:38
 • Suuri pohjoismainen lainapalvelu
 • Yli 25 pankkia ja rahalaitosta
 • Paljon lainavaihtoehtoja
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€).
9.2 Hyvä
502 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 05:38
 • Apua yllättäviin kuluihin
 • Päätä itse mihin rahasi käytät
 • Lyhennä lainaa koska tahansa
Esim. 9,89 % korolla (todellinen vuosikorko 12,21 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kolmessa vuodessa 11 861 € ja kuukausieräksi 328 € (36 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.
9.2 Hyvä
472 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,9 - 20 %
Rahojen siirto 05:38
 • Osa Schibsted -konsernia
 • Yli 20 pankkia ja rahalaitosta
 • Kilpailuttaa lainat ilmaiseksi
Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.
9.1 Hyvä
361 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 05:38
 • Luotettava, nopea ja helppo
 • Mukana 23 pankkia ja rahalaitosta
 • Rahat tilille jo samana päivänä
Esimerkkikorko Lainan ollessa 25 000 €, 10v. laina-ajalle, on kuukausierä 303 €. Tällöin lainan kokonaiskulut ovat 36 398 €, nimelliskorko 8 % ja todellinen vuosikorko 8,3 % (sis. laskutuslisä 0 € ja 0 €).

Verolaskuri - Lainojen kilpailutus ei koskaan sido mihinkään

Nykyisen lainan kilpailutus voi tarkoittaa sitä, että saat parempia lainatarjouksia ja edullisempia ehtoja, jolloin lainan kokonaiskustannukset laskevat. Tai sitten voit lähettää lainahakemuksen kilpailutussivuston kautta. Pikalaina ei viittaa nopeaan takaisinmaksuun, vaan nopeaan rahojen tilille saamiseen. Suosittelemme valinnassa hyödyntämään sivustoltamme löytyvää pikavippivertailua, mutta ohessa vinkkejämme toimivista lainapalveluista eri lainasummille ja maksuajoille. Lisäksi suosituksena ovat säännölliset vuositulot. Esimerkiksi auton hajoaminen tai yllättävä lääkärikäynti saattavat aiheuttaa sen, että laina tarvitaan käyttöön heti. Lainan kilpailutus avullamme ratkaisee ongelman: rahan säästämisen lisäksi voit siis säästää myös kallista aikaasi.

Pitkää takaisinmaksuaikaa ei kuitenkaan kannata ottaa sen takia, että sinulla on jo useita aikaisempia lainoja. Kilpailuttamalla lainat Summarumin kautta säästät aikaa ja saat rahaa nopeasti tilille. Verolaskuri lainatarjous tehdään aina henkilökohtaiseksi, joten sinulla itselläsi on yllättävän paljon varaa vaikuttaa sen sisältöön. fi tekee kilpailutuksen vaivalloisimman osan puolestasi. Silloin kannattaa kartoittaa mahdollisuuksia rahoittaa ansaittu loma ja tähän tarpeeseen matkaluotto on hyvä valinta. Yleisesti luottojen esimerkkeinä käytetyt korkoprosentit ovat arvioita tietyn laskentakaavan mukaan ja et näe suoraan millaisella korolla saisit oikeasti lainan.

Lainaa tekstiviestillä

Jos siis sinulla tulee tilanteita, että tarvitset pikavippiä heti, hae joustoluottoa ennakkoon. Tililuotto vaatii sitä, että teet erillisen siirron käyttäjätilillesi. Yksittäisten tarjousten pyytäminen useista pankeista erikseen ei ole kenellekään järkevää, koska se vie tuskastuttavan paljon aikaa. Meidän suositus paikasta, josta hakea yhdistelylaina pienillä tuloilla: Omalaina. Näin jo tehty laina kilpailutus ei johda mihinkään. Ajan lisäksi säästät jopa useita tuhansia euroja, kun löydät sen edullisimman pikalainan juuri sinun tarpeisiisi! Jos lainahakemuksesi hyväksytään alustavasti ja olet suorittanut sähköisen allekirjoituksen lainan hakemisen yhteydessä, tarvitsemme sinulta vielä liitteet lopullista päätöstä varten. Luottokelpoisuus tarkoittaa siis luotonmyöntäjän näkemystä siitä, miten todennäköisesti suoriudut lainastasi, eli mikä on maksukykysi. Maksuhäiriömerkintä on suurin yksittäinen syy siihen, miksi yhdistelylainaa ei myönnetä.

Näihin tietoihin perustuen saat henkilökohtaisen tarjouksen lainasta. Verolaskuri osalle sivustollamme esitellyistä yrityksistä on mahdollista tarjota myös vakuuksia. Matchbankerin käyttö on täysin ilmaista, joten haet lainaa täysin samoin ehdoin, kuin suoraan lainantarjoajan kotisivuille menemällä. Vuosikorko on yksilöllinen, joten lopullisesti se määräytyy ilmoittamiesi tietojen perusteella. fi-palvelun käyttäminen on helpoin tapa kilpailuttaa lainat yhdellä hakemuksella.

Vertailemalla useita pikavippejä löydät juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi sopivan lainavaihtoehdon. Usein jokin laina saattaa näyttää halvalta, koska sen korko on “vain 9,9 %”. Toinen myöntää lainaa työttömälle ilman säännöllisiä tuloja. Kun laina on saatava tilille heti, sinulla ei välttämättä ole aikaa etsiä perhe- tai ystäväpiiristä takaajaa lainallesi. Jos siis tiedät etukäteen summan jota haet ja kuukausierän, jota pystyisit hyvillä mielin lyhentämään, valitse vertailusta pankki, jolla on yhtälöön sopiva maksuaika tarjolla.

Klarna vaihda osoite

Osataksesi arvioida sitä, kuinka edullinen jokin laina on, tarvitsee sinun kilpailuttajana siis tietää lainamarkkinoiden sen hetkinen hintataso. Rahalaitoksen kautta myönnettyjen vakuudettomien lainojen maksuaika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Jos olet pohtinut, mistä lainaa oikein kannattaa hakea, niin yllä olevassa taulukossa on minun vastaus.

Yhteishakija mahdollistaa usein hieman matalamman koron lainalle. Rahaa haetaan tarpeeseen ja jos ei olisi pikavippiä, raha haettaisiin jostain muualta. Joskus ikäraja voi tulla vastaan myös yläpäässä. Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Henkilötakaajan tiedot tarkistetaan lainanhakuprosessissa ja jos tiedot ovat kunnossa, saat lainaa. Harvalla yrittäjällä on, toimialasta riippuen, riittävää rahamäärää rahoittaa kaikkea yrityksensä liiketoiminnan tarpeista. En voi tällaiseen tilanteeseen siis lainavertailun avulla paljoa lisäarvoa tuoda.

Seuraavaksi taulukko, johon olet koonnut ne (parhaat) digipankit, joiden kesken lähes kaikki lainanvälittäjät kilpailuttavat tekemäsi lainahakemuksen. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon siitä, voimmeko löytää tarpeisiisi sopivia lainatarjouksia. Kun haet lainaa pienemmän summan, voi saada hyvin todennäköisesti siihen paremmat ehdot.

Löydä edullinen laina kilpailuttamalla

Suurin osa lainoista on tavallisia kertalainoja. Kivijalkapankkiin meneminen voi tuntua turvalliselta vaihtoehdolta, mutta prosessi voi olla hyvin aikaavievä. Et tarvitse lainaa saadaksesi takaajia hakemuksellesi, etkä tarvitse lainallesi mitään vapaita vakuuksia.

Moni miettii, mistä lainaa velkojen maksuun oikein voi saada, kun lähes jokainen rahoituslaitos tuntuu antavan hylätyn lainapäätöksen. Hae pikalaina kätevästi tilille ympäri vuorokauden. fi:n ilmaista kilpailutuspalvelua, voit hakea lainatarjouksen myös suoraan lainantarjoajalta. Tämä mahdollistaa sinulle vaihtoehdon löytää edullista lainaa nopeasti tai vaihtoehtoisesti voit venyttää takaisinmaksua pidemmälle ajalle ja se on sinulle tarpeellista. Mitä parempaa informaatiota pankit sinusta saavat, sen parempi lainatarjous heidän on mahdollista sinulle antaa. Paras lainavertailu on puolueeton ja pitää sisällään kaikki erilaiset vaihtoehdot, mitä markkinoilta löytyy. Kaikki nämä asiat selviää lainojen ehdoista.

Yhteen isompaan lainaan saat todennäköisesti edullisemmat korot ja muut kulut kuin moneen pieneen osamaksuun ja lainaan. Monen lainanhakijan tavoite on saada lainaa pienellä kuukausierällä sen sijaan, että etsittäisiin pienintä korkoa. Jos haluat lisää pelivaraa talouteesi tai sinulla on suunnitelmissa tehdä useampia hankintoja, niin silloin luottotili on erinomainen valinta.

Sortter laina - Verolaskuri

Muita nimityksiä tilinhoitopalkkiolle voivat olla myös laskutuspalkkio, laskutuslisä tai käsittelymaksu. Jos siis tiedät etukäteen summan jota haet ja kuukausierän, jota pystyisit hyvillä mielin lyhentämään, valitse vertailusta pankki, jolla on yhtälöön sopiva maksuaika tarjolla. Kannattaa kuitenkin miettiä, kannattaisiko mökki tai salkku vaihtaa rahaksi sen sijaan, että kiinnittäisi sen lainan vakuudeksi. Katso alla olevasta taulukosta, kuinka laina-ajan muutos vaikuttaa lainasta maksettaviin kustannuksiin. Mitä osa-alueita laina vertailussa kannattaa sitten huomioida? Lainojen kilpailuttamiseen liittyy eräs seikka, mitä moni kuluttaja ei syystä tai toisesta tiedosta ollenkaan, eikä tämä välttämättä ole juolahtanut sinunkaan mieleesi. Voit tutustua saamiisi tarjouksiin rauhassa ja sopivan lainan löydyttyä hyväksyä saamasi tarjouksen palvelussamme.

Tosin kallein vakuudellinen pankkilaina oli hieman kalliimpi, kuin esimerkiksi Fixuran, Nordean tai Aktian tarjoama edullisin vakuudeton kulutusluotto. Tililuotto on erinomainen lainamuoto, kun kaipaa talouteensa joustoa ja tarvittava lainasumma ei ole vielä tarkkaan tiedossa. Luottokelpoisuuden kehittäminen edistää lainan saamista matalalla korolla. Moni ei kuitenkaan tiedä, mistä lainaa vanhojen velkojen maksuun kannattaa hakea ja miten yhdistelylainahakemus tulisi tehdä. Mikäli lainan korko on 4,8%, avausmaksu 70 euroa sekä lainanhoitokulut 2,5 euroa kuukaudessa, jää lainan kokonaiskustannuksia maksettavaksi 21 521 euroa. Saat lainaa helposti suhteessa menneisiin vuosiin, koska lainapalvelut ovat ottaneet käyttöönsä verkkopankkitunnuksilla lainaamisen.

Laskun ehdot rahoittajan näkökulmasta

Lainapalveluiden keskeisin myyntiargumentti, eli se että “säästät rahaa ottamalla yhdistelylainan”, on valtaosassa tapauksista totta. LoanScouter ei ole rahoitusyhtiö, eikä tarjoa lainaa, vaan vertailee niitä puolestasi. Asuntolainan kilpailutus kannattaa toteuttaa verkon välityksellä, onhan se kannaltasi sujuvampaa kuin eri pankeissa vieraileminen, ja mahdollistaa myös paljon nopeamman kilpailutusprosessin. Lainan kilpailuttaminen netissä voi tuottaa sinulle monenlaisia tarjouksia. Pienin kilpailutettava summa on 1000 € ja suurin mahdollinen kilpailutettava laina on 60 000 €. Kilpailuta ja hae pikavippi tilillesi muutamassa minuutissa LoanScouterin avulla! Tässä sinua auttaa todellisen rahatilanteesi kartoittaminen jo ennen lainatarjousten hakemista. Lainaa voi hakea hieman vähemmän kuin oli alunperin tarkoitus ja tinkiä esimerkiksi ostettavan auton merkistä.

fi tekee kilpailutuksen vaivalloisimman osan puolestasi. Verolaskuri kun lainavertailun tekee kilpailuttamalla, on mahdollista saada merkittäviä säästöjä aikaiseksi. Täytä lainahakemus huolellisesti ja nosta rahat nopeasti tilille – jopa muutamassa minuutissa. Tililuotto on erinomainen lainamuoto, kun kaipaa talouteensa joustoa ja tarvittava lainasumma ei ole vielä tarkkaan tiedossa. Tällaista kannattaa pohdiksella, mikäli hakee lyhyeksi aikaa vaikkapa lainaa perintöveron maksuun.

Lainan kilpailutus sisältää useita eri hyötyjä. Lisäksi sinun on hyvä tiedostaa, että lainan koroissa voi olla merkittäviä eroja eri toimijoiden välillä. Velaksi eläminen ei ole missään tapauksessa järkevää, eikä lainaa kannata ottaa turhuuksiin. Asiakkaamme antavat meille ylivoimaisesti parasta palautetta kilpailutuspalvelun helppokäyttöisyydestä sekä lainatarjousten selkeydestä. Sortterin kautta kilpailutat lainan yli 20 lainanantajan kesken.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä:

Tässä on joitakin aiheeseen liittyviä tai aihetta sivuavia artikkeleita.

Voit vapaasti kuluttaa sivustoltamme löytyvää sisältöä. Jatkossa voit tehdä järkevämpiä taloudellisia päätöksiä.

Millainen kulutusluotto sopii minulle?

Lainatarjousten kilpailuttamisella tarkoitetaan käytännössä samaa asiaa kuin lainan kilpailuttaminen. LoanScouterin vertailun avulla löydät parhaat pikavipit. Joitain asioita lainanhakijalta kuitenkin vaaditaan. Kokemukseni mukaan se riippuu ihan pankista ja tilanteesta. Meillä lainahakemuksen tekee netissä minuuteissa ja rahat tulevat arkena tilille jopa puolessa tunnissa. Tämä vanha lainakin kannattaa itse asiassa kilpailuttaa, sillä voit saada sen paremmilla ehdoilla jostakin muualta kuin nykyisestä paikasta. LoanScouterin käyttäminen on täysin ilmaista, eikä sido mihinkään. Se onnistuu laskemalla yhteen taloutesi tulot ja menot ja toteamalla, kuinka suuri summa sinulle jää kuukausittain tästä yli. Pikalaina on tyypillisesti melko pieni.

Tämä yksi hakemus riittää kattamaan todella monta erilaista tarjousta: voit vertailla tarjouksia kymmeniltä lainaa tarjoavilta pankeilta sekä rahoituslaitoksilta. Voit siis tarkastella lainojen hintatasoa tekemättä mitään hankintapäätöstä. Nordic Bankin kautta pikalainan hakeminen on aina täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään. Toisinaan elämä heittää kapuloita rattaisiin ja ilmenee äkillinen rahantarve. Monet haluavat maksaa pienemmät lainat nopeasti takaisin, kun taas suuriin lainoihin, joilla on tarkoitus toteuttaa lainojen yhdistäminen, voidaan ottaa jopa yli kymmenen vuoden maksuaika.

Seuraavaksi annamme vinkkejä lainojen vertailuun ja kerromme, miten halvin laina parhailla ehdoilla on mahdollista löytää. Matchbankerin käyttö on täysin ilmaista, joten haet lainaa täysin samoin ehdoin, kuin suoraan lainantarjoajan kotisivuille menemällä. Lainan ottamiselta ei aina voi välttyä, mutta mistä saada lainaa pahasti velkaantuneelle? Me teemme kaikki työt puolestasi ja sinun tarvitsee vain valita sinulle paras lainatarjous. Autolaina on yksi yleisimmistä lainoista Suomessa ja sitä voikin hakea nykyisin jo useissa eri muodoissa.

Nextrahoitus

Vertailemme lainoja, jotta sinun olisi helpompaa tehdä parempia valintoja.

Verkkosivu sisältää mainossisältöä. Tällä sivustolla mainitut lainat voivat olla yhteistyökumppaneita, joilta voimme saada välityspalkkioita.

Tietosuojaseloste

Kaikki oikeudet pidätetään.