Vuokravakuuslaina10 Erinomainen
947 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 10:57
 • Maksuton kilpailutus ja yhdistely
 • Yli 25 rahalaitosta ja pankkia
 • Lainapäätös heti
Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,89 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50.407 €.
Suosittelemme
9.9 Erinomainen
878 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,19 - 20 %
Rahojen siirto 10:57
 • Kilpailuta lainat helposti
 • 1 minuutin lainahakemus
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.
Paras kilpailuttaja
9.8 Erinomainen
757 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 70000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 10:57
 • Turvallinen lainavalinta
 • Etsii parhaat rahoitusvaihtoehdot
 • Tunnettu brändi
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 20 174€.
Suosittu
9.6 Erinomainen
551 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4 - 20 %
Rahojen siirto 10:57
 • Lainojen kilpailuttaminen ja yhdistely
 • Pienet ja suuret lainat
 • Joustavaa rahoitusta
Esimerkki: Kun lainasumma on 14 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 189 €, takaisinmaksettava summa 18 142 € sekä todellinen vuosikorko on 6,94 %.
Nopea
9.4 Hyvä
518 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 10:57
 • Suuri pohjoismainen lainapalvelu
 • Yli 25 pankkia ja rahalaitosta
 • Paljon lainavaihtoehtoja
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€).
9.2 Hyvä
502 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 10:57
 • Apua yllättäviin kuluihin
 • Päätä itse mihin rahasi käytät
 • Lyhennä lainaa koska tahansa
Esim. 9,89 % korolla (todellinen vuosikorko 12,21 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kolmessa vuodessa 11 861 € ja kuukausieräksi 328 € (36 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.
9.2 Hyvä
472 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,9 - 20 %
Rahojen siirto 10:57
 • Osa Schibsted -konsernia
 • Yli 20 pankkia ja rahalaitosta
 • Kilpailuttaa lainat ilmaiseksi
Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.
9.1 Hyvä
361 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 10:57
 • Luotettava, nopea ja helppo
 • Mukana 23 pankkia ja rahalaitosta
 • Rahat tilille jo samana päivänä
Esimerkkikorko Lainan ollessa 25 000 €, 10v. laina-ajalle, on kuukausierä 303 €. Tällöin lainan kokonaiskulut ovat 36 398 €, nimelliskorko 8 % ja todellinen vuosikorko 8,3 % (sis. laskutuslisä 0 € ja 0 €).

Vuokravakuuslaina - Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Lainan kilpailutus auttaa säästämään parhaimmillaan hyvin merkittäviä rahasummia. Saadaksesi lainaa kumppaneiltamme sinulla täytyy olla puhtaat luottotiedot. Lainahakemusten yksittäinen täyttäminen jokaisella lainanantajalla ja vertailu eri toimijoiden välillä on pahimmillaan aikaa vievää ja vaivalloista. Lainan “korko” ei vielä kerro kovinkaan paljoa lainan hinnasta. Siksi suosittelemme valitsemaan pitkän laina-ajan, ehkä hieman pidemmän kuin alun perin ajattelitkaan, jotta et turhaan laita itseäsi takaisinmaksujen kanssa ahdinkoon. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä vain muutamassa minuutissa. Sen voisi käyttää toki myös mukaviin asioihin, kuten joululahjojen ostamiseen tai juhlien järjestämiseen.

Mikäli taloudellinen tilanteesi muuttuu laina-aikana, pyrimme sopimaan tarvittavat joustot lainallesi. Siispä pankit ja erilaiset lainankilpailutuspalvelut ovat markkinoineet viime vuosina yhdistelylainoja erittäin voimakkaasti. Vuokravakuuslaina Älä kuitenkaan riemuitse liian varhain, sillä asiaan liittyy myös ongelmakohtia. fi:n kautta. Oli suunnitelmissasi sitten pieni pikavippi tai isompikin pikalaina, ennen lainan hakua on syytä kartoittaa huolellisesti lainan tarve ja oma taloudellinen tilanne. Koska lainojen korot ja muut lainanhoitokulut vaihtelevat luotonmyöntäjien välillä, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa vertailemalla lainat kauttamme!

Lainaa netistä heti tilille

Sen sijaan että täyttäisit jokaiseen rahoituslaitokseen erillisen hakemuksen, Hae. Jokaisessa laskussa on ilmoitettu jäljellä oleva pääoman määrä laskutuspäivänä. Siksi laskurissa on vain suuntaa antava arvio. Aloita vertailu ja löydä sinulle paras vippi. Pankki saattaa antaa lainatarjouksen ja pyytää sen jälkeen vielä esimerkiksi tulotodistuksen, ennen kuin maksaa rahat tilille. Se mitä jää viivan alle, osoittaa millaisen kuukausierän pystyt jatkossa maksamaan takaisin lainastasi. Lainan hakeminen netistä pankkitunnuksilla on täysin turvallista ja Lainaa-helposti:n lainavertailulistassa on vain luotettavia lainanmyöntäjiä, jotka pitävät huolta tietoturvasta. Muutamaa satasta suuremman lainan kilpailutus voi kuitenkin säästää sinulle pitkän pennin. Hakemuksen lähettäminen on täysin maksutonta, etkä sitoudu vielä mihinkään.

Kaukana ovat päivät, jolloin lainaa tarvitsevat kansalaiset saivat kävellä lakki kourassa pankin sedän juttusille. Vuokravakuuslaina kaikki nämä yhdessä muodostavat lainan todellisen vuosikoron. Nimelliskorko on usein se, jota markkinoidaan ja jonka jokainen katsoo lainatarjouksesta. Tai sitten voit lähettää lainahakemuksen kilpailutussivuston kautta. Joudut siis maksamaan extraa tällaisesta Express-palvelusta, jossa saat lainaa heti käyttöösi.

Tärkein seikka on se, ettet koskaan hae sellaista lainaa, johon sinulla ei todellisuudessa ole varaa. Tällaista kannattaa pohdiksella, mikäli hakee lyhyeksi aikaa vaikkapa lainaa perintöveron maksuun. Erityisesti silloin, kun ajatuksenasi on lainavertailu, sinun kannattaa kiinnittää erityisen suurta huomiota lainojen korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan. Tämä tietysti taas laskee korkoa. Lainan saaminen pienellä palkalla riippuu myös pitkälti siitä, että kuinka suurta summaa olet hakemassa.

Miten klarna osamaksu toimii

Lainojen kilpailuttaminen on tärkeää, sillä lainan kilpailutus ei sido sinua mihinkään, mutta näet kuinka paljon säästöä voit saada päivittämällä lainasi uuteen. Mieti siis tarkkaan, voisitko yhdistelylainan rinnalla myös tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä lainaasi. Monilla suomalaisilla on ollut positiivisia kokemuksia siitä, miten lainojen kilpailuttaminen on tuonut heille säästöjä.

Lainan korko on aina yksilöllinen, eikä kukaan voi ennen hakemista tietää, millä korolla laina ilman vakuuksia myönnetään. Esimerkki vakuudellisesta lainasta on pankista haettava asuntolaina. Vertailupalvelumme tavoitteena onkin auttaa jokaista lainanhakijaa löytämään omaan tilanteeseensa parhaiten sopivat rahoitusratkaisut. Jos olet pohtinut, mistä lainaa oikein kannattaa hakea, niin yllä olevassa taulukossa on minun vastaus. Kannattaa hakea lainaa yhdessä jonkun toisen kanssa, niin lainasta huolehtii heti kaksi ihmistä yhden sijaan. Vakuudettomia lainoja voivat hakea kaikki täysi-ikäiset, Suomessa asuvat henkilöt. Helposta vertailusta voi vaivattomasti vertailla saatavilla olevia summia, korkoja, kuluja ja ehtoja.

Yhden luotonmyöntäjän vaatimus voi olla, että asiakkaalla on työpaikka ja vähintään 20 000 euron vuositulot. Kukaan ei maksa meille tietystä sijoituksesta lainavertailu -listallamme tai palkitse meitä hyvästä arvostelusta. Esimerkki vakuudellisesta lainasta on pankista haettava asuntolaina.

Lainojen kilpailutuksen hyödyt

Remonttilainan kilpailuttamisen avulla sinun on mahdollista vastaanottaa itsellesi sopivin ja paras remonttilaina. Kauttamme voit hakea mökkilainatarjouksia kätevästi yhden hakemuksen kautta. Tämä tarkoittaa, että kyseisinä kuukausina ei tarvitse lyhentää lainaa.

Summarumin kaltaiset lainavertailupalvelut voivat myös yhdellä hakemuksella kilpailuttaa jopa useita kymmeniä pankkeja, jolloin on todennäköisempää löytää edullisin lainatarjous nopeasti. Lopullisen myönnettävän lainan koko perustuu ilmoittamiisi lainahakemustietoihin. Kun lainavertailun tekee kilpailuttamalla, on mahdollista saada merkittäviä säästöjä aikaiseksi. Yhteen isompaan lainaan saat todennäköisesti edullisemmat korot ja muut kulut kuin moneen pieneen osamaksuun ja lainaan. Vakuudeton kulutusluotto voi olla mitä tahansa muutaman tuhannen lainasta useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin. fi palvelun avulla. Käsittelemme lainahakemuksesi viimeistään seuraavana arkipäivänä sen saapumisesta.

Näin ne näkevät järjestelemästä heti, mihin olet velkaa, ja oletko lyhentänyt lainojasi maksusuunnitelman mukaisesti. Voit kilpailuttaa kymmenien pankkien ja rahoituslaitosten lainat Sortterin avulla yhdellä hakemuksella. Osalle sivustollamme esitellyistä yrityksistä on mahdollista tarjota myös vakuuksia.

Laina tonttiin - Vuokravakuuslaina

Oli tarve näistä mikä tahansa, kannattaa sinun antaa meidän kilpailuttaa venelainatarjoukset puolestasi. Emme osaa ennalta sanoa minkälaista luottoa juuri sinä voit saada. Aloita lainojen kilpailuttaminen täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Lähtökohta on, että mitä todennäköisemmin pystyt maksamaan lainan moitteetta takaisin, sitä pienempi lainan korko on ja toisinpäin. Sinun ei tarvitse rekisteröityä palveluumme, vaan voit vertailla ilman sitoumuksia. Perinteisten pikalainojen lisäksi markkinoilla on kunnalta saatavia sosiaalisia luottoja nollakorolla. Myös vertailun nopeus saa asiakkailtamme erityistä kiitosta.

Pikavipit ovat kuitenkin useimmiten melko pieniä, ja ne maksetaan myös pois nopeasti. Tililuotto on eräänlainen vararahasto pahan päivän varalle. Näiltä pankeilta voi saada lainaa yleensä aika pienillä vaatimuksilla (vaatimuksista lisää alempana). Alat melkein heti saada lainatarjouksia sähköpostiisi. Pikavipin ongelmana on ollut aikaisemmin lyhyt laina-aika, jonka takia lainan todellinen vuosikorko on ollut todella korkea. Huomioi kuitenkin, etteivät kaikki lainayhtiöt myönnä lainaa ilman varsinaisia palkkatuloja.

Löydä edullinen laskurahoitussopimus yrityksellesi

Kysymällä ei ainakaan menetä mitään. Enää sinun ei tarvitse itse kysyä tarjouksia useista pankeista ja rustailla tarjouksia omaan ruutuvihkoon vertailtavaksi. Eläkkeellä voi olla vaikea hankkia lisätuloja, joten on luonnollisesti järkevää yrittää madaltaa omia kustannuksia. Jos sinulla on tilanne päällä ja tarvitset rahallista apua nopeasti, niin tutustu tällä sivulla oleviin lainoihin. Se sisältää nimelliskoron lisäksi kaikki muutkin kulut ja kustannukset, joita lainaan liittyy. Vaikka et käyttäisikään ammattilaisia vaan tekisit kaiken itse, tarvitset useimmiten lainaa jollekin summalle. Pankkien ja rahoitusyhtiöiden kilpailuttaminen on merkittävä osa edullisimman lainan löytämistä. Voit hakea lainaa nopeasti täyttämällä sivun yläreunassa löytyvän hakemuksen. Pidempi laina-aika tarkoittaa kuitenkin myös kalliimpaa lainaa, sillä tulet maksamaan korkoa jokaisesta ylimääräisestä lyhennyskuukaudesta.

Lainahakemus voidaan tehdä kotisohvalta omalla tietokoneella tai puhelimella muutamassa minuutissa, eikä kenenkään tarvitse tyytyä vain yhteen tarjoukseen. Vuokravakuuslaina meillä voit milloin tahansa maksaa koko lainan kerralla takaisin, eli et ole sidottu pitkään laina-aikaan. Voit hakea lainaa netistä käymättä pankkikonttorissa ja hoitaa käytännössä kaikki raha-asiassa mukavasti omalta kotisohvaltasi. Siinä missä ennen lainan saaminen edellytti lähes poikkeuksetta vierailua pankin kivijalkakonttorissa, nykyään lähes kaikki pankkiasiat on mahdollista hoitaa verkossa. Suomessa täytyy olla vähintään 18 vuotias, jotta lainaa voi ylipäänsä hakea.

Siirtoaika vaihtelee myös omasta pankistasi riippuen. Joustoluotto on nopea apu tilanteisiin, jolloin rahaa tarvitsee kiireellisellä aikataululla elämän pieniin hankintoihin. Suhteutus kannattaa toteuttaa niin, lasket mukaan mahdollisia yllättäviä menoja. Netin rahoituslaitokset voivat skannata tilitapahtumasi Instantor-palvelun avulla. Lyhytaikaisen pikavipin kohdalla asia ei ole näin yksinkertainen.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä:

Tässä on joitakin aiheeseen liittyviä tai aihetta sivuavia artikkeleita.

Voit vapaasti kuluttaa sivustoltamme löytyvää sisältöä. Jatkossa voit tehdä järkevämpiä taloudellisia päätöksiä.

Luottokelpoisuuden määritelmä

Hinnoiltaan Ferratum onkin pienissä lainoissa edullisimmasta päästä. Mikäli esimerkiksi harkitset auton ostamista tai remontin tekoa, on rahoitus hyvä olla mietittynä hyvissä ajoin etukäteen. Tutustu älykodin hyötyihin tässä Etuovi. Hakemuksen täyttäminen ei sido eikä velvoita mihinkään. Pikalainan hakeminen onnistuu helposti kauttamme, täytä maksuton lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset. Lainan hakeminen tapahtuu siis kokonaan netissä. Muistathan, että voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen. Lainan saamisen estää useimmin se, että hakijalla on liian pienet tulot tai hänellä ei ole vakituista työpaikkaa. Seuraava taulukko vertaa lainoja perinteisempien kivijalkapankkien osalta.

Mitä suuremmaksi he näkevät riskin, että lainan maksu venyy, niin yleensä sitä korkeampi korkoprosenttia sinulle tarjotaan. Usein jokin laina saattaa näyttää halvalta, koska sen korko on “vain 9,9 %”. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa ja rahat saa tilille parhaassa tapauksessa jo parin tunnin kuluttua. Lainapalveluilla on usein ikäraja laina hakemiseen. Lainan kilpailutus kannattaa aina, olipa kyseessä sitten pikalaina, kulutusluotto, autolaina, venelaina, sijoituslaina, remonttilaina, yrityslaina, puskurirahasto tai vaikkapa kaikkien mahdollisten jo kertyneiden lainojen, luottojen ja/tai vippien yhdistäminen.

Toki vipin voi maksaa takaisin myös ennenaikaisesti ilman ylimääräisiä kuluja. On kuitenkin selvää, että lainasumma on aina sidonnainen hakijan maksukykyyn ja taloudelliseen tilanteeseen. Kilpailuttamalla lainat sinunkin on mahdollista säästää merkittäviä rahallisia summia. Vakuudettomat lainat ovat käytännössä aina nettilainoja, eli sellaisen voi hakea käymättä pankissa. Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä.

Nextrahoitus

Vertailemme lainoja, jotta sinun olisi helpompaa tehdä parempia valintoja.

Verkkosivu sisältää mainossisältöä. Tällä sivustolla mainitut lainat voivat olla yhteistyökumppaneita, joilta voimme saada välityspalkkioita.

Tietosuojaseloste

Kaikki oikeudet pidätetään.