Asuntolainan korkovähennys10 Erinomainen
947 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 09:08
 • Maksuton kilpailutus ja yhdistely
 • Yli 25 rahalaitosta ja pankkia
 • Lainapäätös heti
Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,89 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50.407 €.
Suosittelemme
9.9 Erinomainen
878 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,19 - 20 %
Rahojen siirto 09:08
 • Kilpailuta lainat helposti
 • 1 minuutin lainahakemus
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.
Paras kilpailuttaja
9.8 Erinomainen
757 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 70000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 09:08
 • Turvallinen lainavalinta
 • Etsii parhaat rahoitusvaihtoehdot
 • Tunnettu brändi
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 20 174€.
Suosittu
9.6 Erinomainen
551 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4 - 20 %
Rahojen siirto 09:08
 • Lainojen kilpailuttaminen ja yhdistely
 • Pienet ja suuret lainat
 • Joustavaa rahoitusta
Esimerkki: Kun lainasumma on 14 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 189 €, takaisinmaksettava summa 18 142 € sekä todellinen vuosikorko on 6,94 %.
Nopea
9.4 Hyvä
518 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 09:08
 • Suuri pohjoismainen lainapalvelu
 • Yli 25 pankkia ja rahalaitosta
 • Paljon lainavaihtoehtoja
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€).
9.2 Hyvä
502 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 09:08
 • Apua yllättäviin kuluihin
 • Päätä itse mihin rahasi käytät
 • Lyhennä lainaa koska tahansa
Esim. 9,89 % korolla (todellinen vuosikorko 12,21 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kolmessa vuodessa 11 861 € ja kuukausieräksi 328 € (36 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.
9.2 Hyvä
472 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,9 - 20 %
Rahojen siirto 09:08
 • Osa Schibsted -konsernia
 • Yli 20 pankkia ja rahalaitosta
 • Kilpailuttaa lainat ilmaiseksi
Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.
9.1 Hyvä
361 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 09:08
 • Luotettava, nopea ja helppo
 • Mukana 23 pankkia ja rahalaitosta
 • Rahat tilille jo samana päivänä
Esimerkkikorko Lainan ollessa 25 000 €, 10v. laina-ajalle, on kuukausierä 303 €. Tällöin lainan kokonaiskulut ovat 36 398 €, nimelliskorko 8 % ja todellinen vuosikorko 8,3 % (sis. laskutuslisä 0 € ja 0 €).

Asuntolainan korkovähennys - Sortter mainos nainen

Myös pankkien luottopäätös- ja hinnoittelumallit muuttuvat jatkuvasti ja suosivat ajankohdasta riippuen erilaisia hakijoita. Muista myös, että matalimman koron laina ei aina tarkoita sitä, että laina olisi kokonaisuudessaan edullisin. Laina-aika määräytyy haettavan lainasumman mukaan. Tilinhoitopalkkio lasketaan käytössä olevan saldon mukaan. Seuraavan otsikon alta löydät parhaat lainapalvelut luottotilin hakemiseen. Muutamien tuhansien vipit on helppo yhdistää, mutta kymmenien tuhansien eurojen yhdistelylaina voi olla haastava saada. Vaikka paras keinoa varautua yllättäviin kuluihin on tietysti säästää rahaa, voi jatkuva tililuotto olla paikallaan tietyissä elämäntilanteissa.

Lainan ottaminen maksaa aina korkojen ja kulujen muodossa, eikä rahasta kannata maksaa enempää kuin on pakko. Alaikäisille ei myönnetä luottoja, joten hakijan on oltava vähintään 18-vuotias. Asuntolainan korkovähennys esimerkiksi minulle tarjottu halvin autolaina (testi jonka tein kesän 2021 alussa) osoitti, että kolme nettipankkia tarjosi halvempaa lainaa kuin esimerkiksi aktia. Kuten aikaisemmassa kappaleessa oli kerrottu, lainan edullisuus riippuu pääosin siitä, miten hyvin olet pystynyt hoitamaan lainoihin liittyvät asiat. fi:n kautta, ja saat tarpeen tullen rahat tilille vaikka saman päivän aikana. Lainanhakijan tavoitteen tulee aina olla saada mahdollisimman pieni korko.

Helppo ja sujuva tapa etsiä sopiva laina

Nopealla lainalla tarkoitetaan sellaista lainaa, jota hakiessa saat rahat heti tilille. Halvin laina löytyy nopeasti siirtymällä virheästä painikkeesta hakemukseen. Yhteishakijana voi toimia vaikka avo- tai aviopuoliso, perheenjäsen tai hyvä ystävä. Lainojen kilpailuttamiseen liittyy eräs seikka, mitä moni kuluttaja ei syystä tai toisesta tiedosta ollenkaan, eikä tämä välttämättä ole juolahtanut sinunkaan mieleesi. Keskeistä on, että se peritään heti laina-ajan alussa. Tätä käyttöluottoa kustutaan myös nimillä: omaluotto ja rahaluotto, mutta näillä kaikilla kolmella termillä tarkoitetaan samaa asiaa. Vaikka valitsisitkin pidemmän maksuajan, voit koska tahansa maksaa lainasi osittain tai kokonaan takaisin ennenaikaisesti ilman ylimääräisiä kuluja. Myös nämä seikat vaikuttavat siihen, mikä luotto on sinulle sopivin. Sillä voisi rahoittaa esimerkiksi perheen lomamatkan tai lahjaostokset.

Helposta vertailusta voi vaivattomasti vertailla saatavilla olevia summia, korkoja, kuluja ja ehtoja. Asuntolainan korkovähennys jos et ole vielä allekirjoittanut hakemustasi, voit tehdä sähköisen allekirjoituksen milloin tahansa verkkopalvelussamme. Osa lainanantajista tarjoaa ensilainan ottajalle merkittäviä etuja, kuten korotonta maksuaikaa ja jotain muuta rahanarvoista etua, kuten täysin kuluton ensilaina. Maksuhäiriömerkinnän kanssa on vaikea elää, joten sitä kannattaa vältellä viimeiseen asti. Laina-aika on hyvä valita sen mukaan, mihin henkilökohtainen taloutesi mukautuu parhaiten, jotta saat sinulle sopivan kuukausierän lainallesi.

Jotta pikavippi myönnettäisiin mahdollisimman nopeasti, toimita palkka- tai tulotodistus sähköisessä muodossa sitä pyydettäessä. Voit siis rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun. Harkitse tarkasti onko harkitsemasi laina juuri sinulle sopiva. Ei siis tarvitsee kärvistellä päivä- tai viikkokausia esimerkiksi ilman puhelinta, vaan uutta pääsee ostamaan melkein heti. Pikalainan hakeminen netistä on erittäin helppoa.

Mökkilaina korko

Meiltä saat luotollesi varmasti talouteesi sopivan kuukausierän. Yksi etumme on lainahakemuksen lyhyt käsittelyaika. Lainavakuus siis on lainanantajan turva tapauksissa, joissa lainaaja ei pysty maksamaan lainaansa takaisin.

Edullinen yhdistelylaina on järkevä ratkaisu vain silloin, kun uusi laina on vanhoja luottoja halvempi. Toimimme yhteistyössä suoraan pankkien sekä rahoituslaitosten kanssa ja saat lainatarjoukset kauttamme jopa muutamassa minuutissa. Jos siis tarvitset lainaa rahoitusyhtiöiltä, muista suhteuttaa hakemasi lainan kuukausierä aina kuukausittaisiin menoihin ja tuloihin realistisesti. Huomioi kuitenkin, etteivät kaikki lainayhtiöt myönnä lainaa ilman varsinaisia palkkatuloja. Tämä johtuu pitkälti helpon saatavuuden aiheuttamista lieveilmiöistä sekä edellisten vuosikymmenten korkeista koroista. Lisäksi suosituksena ovat säännölliset vuositulot. Tarvitsetko mahdollisesti lähitulevaisuudessa lisää lainaa?

Pienemmät pikavippisummat myönnetään helpommin heti, eli hae lainaa vain sen verran, kuin tarvitset. Pikalaina tai -vippi on ihan samanlainen kulutukseen otettava laina kuin vaikka kulutusluotto autoon. Se mitä jää viivan alle, osoittaa millaisen kuukausierän pystyt jatkossa maksamaan takaisin lainastasi.

Osamaksulla ilman luottotietoja

Remonttia voidaan tehdä pikavipillä myös kotona, ja jotkut saattavat ottaa ison pikavipin jopa mökin tai veneen hankintaan. Se mitä jää viivan alle, osoittaa millaisen kuukausierän pystyt jatkossa maksamaan takaisin lainastasi. Edullinen yhdistelylaina on järkevä ratkaisu vain silloin, kun uusi laina on vanhoja luottoja halvempi.

Kilpailuta laina ja yhdellä hakemuksella palvelu vertaa lainoja yli 30 luotonmyöntäjältä ja sinulle tulee näkyviin palveluun kaikki saamasi lainatarjoukset. Lisäksi asuntolainan kilpailutus saattaa tarjota lyhennysvapaita kuukausia ja mahdollisesti muita alennuksia valitun pankin tai rahoituslaitoksen palveluista. Ferratum on toinen suosittu palvelu, joka tarjoaa sekä pientä että suurta pikavippiä viikon jokaisena päivänä. Paras lainavertailu on puolueeton ja pitää sisällään kaikki erilaiset vaihtoehdot, mitä markkinoilta löytyy. Matchbankerin käyttö on täysin ilmaista, joten haet lainaa täysin samoin ehdoin, kuin suoraan lainantarjoajan kotisivuille menemällä. Pikalaina on vakuudeton laina, joka haetaan yleensä täysin sähköisesti, joko verkosta tai tekstiviestitse. Muita nimityksiä tilinhoitopalkkiolle voivat olla myös laskutuspalkkio, laskutuslisä tai käsittelymaksu.

Lainaa netistä voivat hakea erilaisissa elämäntilanteissa olevat ihmiset, kuten työssäkäyvät, eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät. Monissa lainoissa lainanhoitokulut, avausmaksut sekä laskutuslisät saattavat olla jopa merkittävä kuluerä. Sen jälkeen valitset vielä toivomasi laina-ajan ja ilmoitat, että tarkoituksenasi on tällä lainalla nimenomaan maksaa entisiä lainoja pois.

Vakuudeton laina heti tilille kotoa poistumatta - Asuntolainan korkovähennys

Harvalla meistä kuitenkaan on tällaisia tuttavia tai sukulaisia, jotka voisivat auttaa rahoitustarpeissa – etenkään niissä hieman suuremmissa. Jos siis otat uuden pikavipin tänä aikana, tarkista huolellisesti lainan ehdot, sillä korkosi voi nousta syyskuun jälkeen. Mikäli etsit 25 000 euron suurta yhdistämislainaa, sinun tulee varmistaa pankin tarjoavan juuri tuota kyseistä summaa. Käsittelemme seuraavissa kappaleissa tarkemmin erityisesti näitä hyötyjä, joita voit kuluttajana saada. Lyhytaikaisella pikalainalla siirrät menopiikin turhaan seuraavalle kuukaudelle, jolloin rahallinen ahdistus ainoastaan siirtyy hetkellisesti. Kun kilpailutat lainat, ei lainan korko ole ainoa kuluerä. Erikoistarjousten paljous ja erilaiset lainaehdot voivat kuitenkin tehdä lainapäätöksen tekemisestä erittäin vaikeaa.

Usein ensimmäiset lainatarjoukset tulevat heti parissa minuutissa, ja voit vertailla niitä keskenään Oma Rahalaitos -palvelussa. Monesti edullisin vaihtoehto päästä eroon vanhoista veloista on maksaa ne ennen aikaisesti pois. Mistä sitten voi tietää, mitkä lainanannon kriteerit milläkin pankilla on? Laina-aika määräytyy haettavan lainasumman mukaan. Vaikka paras keinoa varautua yllättäviin kuluihin on tietysti säästää rahaa, voi jatkuva tililuotto olla paikallaan tietyissä elämäntilanteissa. Voit siis rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Osamaksulla

Kilpailuta lainasi Hae. Kun haet lainaa pitkällä maksuajalla, joka voi olla jopa useita vuosia, antaa todellinen vuosikorko selkeän kuvan kertyvistä kuluista. Pääset katsomaan loppuvelan määrän kätevästi verkkopalvelustamme suoraan etusivulta klikkaamalla Tarkista loppuvelka. Silloin avuksi tulee pikalaina. Remonttilainan kilpailuttamisen avulla sinun on mahdollista vastaanottaa itsellesi sopivin ja paras remonttilaina. Silloin joka ikinen kuukausi pelkästään lainojen korkoihin ja kuluihin menee paljon rahaa. Sillä voisi rahoittaa esimerkiksi perheen lomamatkan tai lahjaostokset. Tavallisesti kaikki tarjoukset saapuvat noin kuuden tunnin sisällä. Voit jättää lainahakemuksen helposti muutamassa minuutissa verkkopalvelussamme omalta kotisohvalta.

Mikäli sinun pitää tehdä nopeasti pikavippi vertailu, ei välttämättä kannata vaivautua tekemään hakemusta lainanvälittäjän kautta. Asuntolainan korkovähennys pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei nimittäin sido tai velvoita hakijaa mitenkään. Käytännössä yhden lainahakemuksen täyttämällä voit vastaanottaa nopeasti tarjouksia kymmeniltä lainaa tarjoavilta yrityksiltä. Tämän jälkeen hakemuksesi lähetetään lainan välittäjälle, joka vertailee eri pankkeja sekä rahoitusyhtiöitä saatujen tietojen perusteella. Ne ovat valittu sillä perusteella, että nämä palvelut pystyvät tarjoamaan lainaa nopeasti, jopa viidessä minuutissa suoraan tilillesi.

Lisäksi kaikki vertailumme pikavippiyritykset on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Pankit kohtelevat asiakkaita niin yksilöllisesti. Lainojen yhdistämistä kannattaa yrittää aina, kun sinulle on kertynyt useampia pieniä lainoja sieltä täältä. Katso alta ohjeet askel askeleelta pikavipin hakuun. Kilpailuta lainahakemus ja saat nopeasti tiedon siitä, millaisia sopimuksia sinulle on tarjolla!

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä:

Tässä on joitakin aiheeseen liittyviä tai aihetta sivuavia artikkeleita.

Voit vapaasti kuluttaa sivustoltamme löytyvää sisältöä. Jatkossa voit tehdä järkevämpiä taloudellisia päätöksiä.

Lainaa Norjasta

Harvalla meistä kuitenkaan on tällaisia tuttavia tai sukulaisia, jotka voisivat auttaa rahoitustarpeissa – etenkään niissä hieman suuremmissa. Lainapalvelusta on mahdollista saada pikavippi aina 1000 eurosta 60 000 euroon asti. Joskus pankkitunnukset voivat kuitenkin olla hukassa tai vapaat tunnusluvut saattavat olla loppu. Pienin kilpailutettava summa on 1000 € ja suurin mahdollinen kilpailutettava laina on 60 000 €. Lainan hakijana kannaltasi merkittävin syy kilpailuttaa lainat on mahdollisuus rahan säästämiseen. Nykyään on mahdollista hakea lainaa netistä moneen eri tarpeeseen, suurina ja pieninä summina. Mitä mitä, lainavertailua talousblogissa? Pikalaina ei viittaa nopeaan takaisinmaksuun, vaan nopeaan rahojen tilille saamiseen. Tämä voi hillitä velkasaldon kasvua.

Halutessasi voit olla hyväksymättä mitään tarjouksista, sillä palvelu sekä lainatarjoukset ovat ilmaisia. Kilpailutamme kuukausittain tuhansia lainahakemuksia asiakkaidemme puolesta. Lainanvälityssivustot pyytävät ilmaiseksi lainatarjouksia puolestasi useilta kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Jos et syystä tai toisesta halua käyttää Hae. Vuoden 2019 tunnistautumismuutoksista voit lukea tästä Ylen jutusta.

Lainan ottamiselta ei aina voi välttyä, mutta mistä saada lainaa pahasti velkaantuneelle? Ennen lainan ottamista on kuitenkin tärkeää selvittää, pystyykö suoriutumaan lainojen lyhennyksistä aikataulussa ja onko velka sopivassa suhteessa omiin tuloihin nähden. Sen voisi käyttää toki myös mukaviin asioihin, kuten joululahjojen ostamiseen tai juhlien järjestämiseen. Alla avaamme tärkeimpiä yksityiskohtia, joihin jokaisen olisi syytä perehtyä. Ennen lainan ottamista on kuitenkin tärkeää selvittää, pystyykö suoriutumaan lainojen lyhennyksistä aikataulussa ja onko velka sopivassa suhteessa omiin tuloihin nähden.

Nextrahoitus

Vertailemme lainoja, jotta sinun olisi helpompaa tehdä parempia valintoja.

Verkkosivu sisältää mainossisältöä. Tällä sivustolla mainitut lainat voivat olla yhteistyökumppaneita, joilta voimme saada välityspalkkioita.

Tietosuojaseloste

Kaikki oikeudet pidätetään.