Fellow finance kokemuksia10 Erinomainen
947 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 05:17
 • Maksuton kilpailutus ja yhdistely
 • Yli 25 rahalaitosta ja pankkia
 • Lainapäätös heti
Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,89 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50.407 €.
Suosittelemme
9.9 Erinomainen
878 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,19 - 20 %
Rahojen siirto 05:17
 • Kilpailuta lainat helposti
 • 1 minuutin lainahakemus
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.
Paras kilpailuttaja
9.8 Erinomainen
757 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 70000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 05:17
 • Turvallinen lainavalinta
 • Etsii parhaat rahoitusvaihtoehdot
 • Tunnettu brändi
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 20 174€.
Suosittu
9.6 Erinomainen
551 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4 - 20 %
Rahojen siirto 05:17
 • Lainojen kilpailuttaminen ja yhdistely
 • Pienet ja suuret lainat
 • Joustavaa rahoitusta
Esimerkki: Kun lainasumma on 14 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 189 €, takaisinmaksettava summa 18 142 € sekä todellinen vuosikorko on 6,94 %.
Nopea
9.4 Hyvä
518 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 05:17
 • Suuri pohjoismainen lainapalvelu
 • Yli 25 pankkia ja rahalaitosta
 • Paljon lainavaihtoehtoja
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€).
9.2 Hyvä
502 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 05:17
 • Apua yllättäviin kuluihin
 • Päätä itse mihin rahasi käytät
 • Lyhennä lainaa koska tahansa
Esim. 9,89 % korolla (todellinen vuosikorko 12,21 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kolmessa vuodessa 11 861 € ja kuukausieräksi 328 € (36 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.
9.2 Hyvä
472 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,9 - 20 %
Rahojen siirto 05:17
 • Osa Schibsted -konsernia
 • Yli 20 pankkia ja rahalaitosta
 • Kilpailuttaa lainat ilmaiseksi
Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.
9.1 Hyvä
361 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 05:17
 • Luotettava, nopea ja helppo
 • Mukana 23 pankkia ja rahalaitosta
 • Rahat tilille jo samana päivänä
Esimerkkikorko Lainan ollessa 25 000 €, 10v. laina-ajalle, on kuukausierä 303 €. Tällöin lainan kokonaiskulut ovat 36 398 €, nimelliskorko 8 % ja todellinen vuosikorko 8,3 % (sis. laskutuslisä 0 € ja 0 €).

Fellow finance kokemuksia - Lainojen kilpailutus – tätä se tarkoittaa

Hurjalta kuulostava vuosikorko ei siis välity suuriksi lainakuluiksi. Tärkeintä on huomata, että maksat korkoja vain käytössä olevasta lainasta. Palvelua voi suositella myös jos kilpailutuksen kohteena on laina asumisoikeusasuntoon. Tämä tarkoittaa sitä, että halutessasi voit kilpailuttaa lainat ja näin vain ikään kuin tarkastella maaperää. Lisäksi sinun voi olla yksittäisiä rahoitusyhtiöitä erikseen kilpailuttaessasi varsin haastavaa haastava saada todellisuudessa parhaita lainatarjouksia arvioitavaksesi. Tarkalla suunnittelulla saat lainasta enemmän hyötyä itsellesi. Anyfin on palvelu, jonne voi lähetää kuvan omien lainojensa laskuista.

Joustoluotto tarkoittaa jatkuvaa lainaa, jossa ei ole selkeää takaisinmaksuaikataulua. Vertaile lainoja, kun olet ottanut vinkit käyttöön. Fellow finance kokemuksia kilpailuta lainat nopeasti ja vaivattomasti summarumin palveluiden avulla. Lainan summa on yleensä pienempi kuin kulutusluotolla ja lainan laina-aika on lyhyt. Vakuudettomuus tarkoittaa sitä, että lainanhakijalla ei tarvitse olla taakajia tai omaisuutta lainan vakuudeksi. Lainoja maksetaan vain suomalaisille pankkitileille, ja tiliin liitettyjen verkkopankkitunnusten avulla henkilö voidaan tunnistaa luotettavasti.

Osamaksu ilman tunnistautumista

Hakemalla luottoa voit maksaa matkasi ennakkoon edulliseen hintaan ja lyhentää luottoa valitsemasi kokoisissa kuukausierissä. Näytämme sinulle kaikki luotonantajat, jotka on hyväksynyt lainahakemuksesi. Nopeimmillaan yhteistyökumppanimme maksavat lainan tilille heti, eli saat rahat käyttöösi vielä saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä. Saat rahat tilillesi heti lainan myöntämisen jälkeen. Kauttamme et vielä sitoudu lainaan, kun täytät hakemuksen, mutta pystyt näin vertailemaan lainoja tarkemmin keskenään. Lainojen vertailu ja kilpailuttaminen ovat palvelussa ilmaisia. fi sopii kaikille 20 vuotta täyttäneille henkilöille, jotka haluavat pikavipin tai isomman lainan edullisimpaan hintaan. Myös suuremmat lainasummat onnistuvat, toisin kuin heikommassa tilanteessa olevilla (joille pankit eivät myönnä lainaa kuin pieniä summia isolla korolla). Vakuudeton kulutusluotto voi olla mitä tahansa muutaman tuhannen lainasta useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin.

Moni suomalainen onkin joutunut velkakierteeseen ja muihin taloudellisiin ongelmiin harkitsemattoman lainanoton myötä. Fellow finance kokemuksia yhdistelylainan tarve ei katso ikää tai elämäntilannetta. Omalainalla on eniten kumppanipankkeja kilpailutettavana kaikista Suomen lainapalveluista ja kaikki hakemukset otetaan vastaan ilman tulovaatimuksia. Lähes kaikkien listan pankkien lainatuote on vakuudeton kulutusluotto. Lainan kilpailutus sisältää useita eri hyötyjä.

Olen kyllä tutustunut itse lainaa hakemalla ja tutkimalla kaikkiin tässä artikkelissa esittämiini pankkeihin, mutta en minä osaa lopulta sanoa, mikä niistä on juuri sinulle paras. Kaikki lainahakemuksella ilmoittamasi tiedot vaikuttavat tekemäämme luottoarvioon ja siten lainan korkoon. Säästät myös lainan avausmaksuissa ja lainakohtaisissa kuluissa, kun sinulla on vain yksi luottosopimus monen kalliin lainan sijaan. Yhdistelylaina tarkoittaa sellaista lainaa, jota haet aikaisempien kulutusluottojen yhdistämiseksi. Pikavipit ovat kuitenkin useimmiten melko pieniä, ja ne maksetaan myös pois nopeasti.

Lyhyesti vakuudettomista lainoista

Paras pankkilainojen kilpailutus tapahtuu mutkattomasti ja tekee juuri sen mitä lupaa. Vastaus tähän kysymykseen on klassinen: “se riippuu”. Tarjous on yksilöllinen, joten täytä luottohakemus tarkoilla omilla tiedoillasi, jotta saat parhaimman lainatarjouksen.

Lainaa saa netistä pankkitunnuksilla, joilla tunnistautumisen jälkeen lainanmyöntäjä tarkistaa, onko hakijalla maksuhäiriöitä. Vakuudeton laina tarkoittaa lainaa, jossa luotonmyöntäjä ei vaadi lainalle vakuutta. Meillä saat luottopäätöksen heti ja parhaassa tapauksessa, kun hakemuksella on kaikki kunnossa, lainan heti tilille arkena toimistoaikana. Näin pystyt havainnollistamaan yhdellä kertaa kaikki lainaan sisältyvät kustannukset. Kun tutkii suomalaisten kuluttajien lainan kilpailutus kokemuksia, nousee yleisimmäksi syyksi kilpailuttamiseen puhtaasti halu löytää edullisin mahdollinen laina. Vastaathan myös puhelimeen, mikäli meille tulee kysyttävää lainahakemukseesi liittyen. Kun avaat tililuoton, voit tehdä pikanostoja aina halutessasi ja saada lainaa heti käyttöön.

Täytä lainahakemus ja mieti laina-ajan pituus siis huolellisesti. Pikavipin vuosikorkoon vaikuttaa myös lainasumma; mitä pienempi pikavippi, sitä suurempi todellinen vuosikorko yleensä on. Joskus tarjouksia ei tule.

Halvin kulutusluotto löytyy yhdellä hakemuksella

Voit tutustua eri lainatarjouksiin ja valita itsellesi sopivan palvelun. Yhdistämällä nykyiset lainasi säästät jo pelkissä kuukausittaisissa sivukuluissa merkittäviä summia ja todennäköisesti saat myös alennettua lainasi korkotasoa nykyisestä. Vertailemalla useita pikavippejä löydät juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi sopivan lainavaihtoehdon.

Lainapalveluilla on usein ikäraja laina hakemiseen. Saadaksesi lainaa kumppaneiltamme sinulla täytyy olla puhtaat luottotiedot. Lähes kaikkien listan pankkien lainatuote on vakuudeton kulutusluotto. Myös sijoituslaina sisältää tyypillisesti vakuudeton, kuten osakesalkun tai asunnon. Kun hakemus on lähetetty, lainan kilpailutus lähtee liikkeelle. Kertalaina sopii hyvin kertaluontoisten kulujen kattamiseen ja lainan voit ottaa yleensä pienempää kertaostosta varten. Sillä voisi rahoittaa esimerkiksi perheen lomamatkan tai lahjaostokset.

Sitten tärkein, eli kohta 3. Vertailun kautta saat selville nopeasti sen, millaisia erilaisia kuluja lainatarjous sisältää – ja millaiset todelliset vaikutukset näillä on lainan kokonaissummaan. Monen velkataakan painoa lisää entisestään se, että oma tulotaso on laskenut tai jo ennestään pieni.

Kulutusluotto korko - Fellow finance kokemuksia

Muista, että paras lainapalvelu lainojen kilpailutukseen tekee prosessista todella helpon, joten hyödynnä tämä ilmainen porkkana! Mitä pienempi laina on kyseessä, sitä helpommin sen saa nopeasti tilille. Jos laina maksetaan takaisin kolmessa vuodessa, kuukausierä kasvaa reilusti, mutta samalla kulut koko laina-ajalta ovat vain 951 euroa. Yhteishakijana voi toimia vaikka avo- tai aviopuoliso, perheenjäsen tai hyvä ystävä. Olen kyllä tutustunut itse lainaa hakemalla ja tutkimalla kaikkiin tässä artikkelissa esittämiini pankkeihin, mutta en minä osaa lopulta sanoa, mikä niistä on juuri sinulle paras. Pientä lainaa voi hakea nyt kätevästi netistä Nordic Bankin avulla. Korko on eräs merkittävimmistä lainan kustannuksista.

Myös pienen lainan kohdalla voidaan käyttää kulutusluottoa, mutta näille pienemmille lainasummille on yleensä omat terminsä joita käyttää. Tästä artikkelista löydät kaikki tililuotot, joista voit nostaa rahaa tarpeidesi mukaan (ja joita kehtaa suositella). Kulutusluoton määrä vaihtelee tyypillisesti 500-60 000 euron välillä. Pitkä maksuaika pienentää kuukausittain maksettavaa lainan kokonaislyhennystä, vaikka silloin maksatkin hieman enemmän korkoa. Pikavipit, pikalainat sun muut tuotteet (vaikka ovatkin ihan tavallisia kulutusluottoja vain eri nimityksellä) yleensä edellyttävät nykyään erilaisia “nopean siirron maksuja”. Voit esimerkiksi hakea 5000 euron lainan pikaisesti tilille ja ottaa sen vaikka 5 vuoden maksuajalle, jolloin kuukaudessa jää maksettavaksi noin 99 euroa.

Lyhyesti remonttilainasta

Hommat toimii moitteettomasti saman virkailijan kanssa ja korko on jokaisella kilpailutuskierroksella ollut kilpailukykyinen. Lue myös lisätietoa miten maksaa laina etuajassa. Lainankilpailuttajat, kuten Omalaina ja Zmarta, kilpailuttavat yhdistelylainahakemuksesi kymmenien pankkien kesken ja varmistavat näin, että saat parhaan mahdollisen koron. Luottokortin avulla maksaessa pärjää ilman erillisiä nostoja. Luottotilin voi saada huomattavasti matalammalla korolla. Laina on mahdollista ottaa pitkällä maksuajalla, jolloin lainan kokonaiskustannukset ovat korkeammat. Alle 1000 € pikavipeissä on kannattavaa kilpailuttaa laina esimerkiksi Haenyt. Se onnistuu laskemalla yhteen taloutesi tulot ja menot ja toteamalla, kuinka suuri summa sinulle jää kuukausittain tästä yli. Lainan marginaali on prosenttiluku, josta puhutaan yleensä asuntolainan yhteydessä.

Palvelun kautta voi hakea lainaa 500 - 60 000 € ja maksuaikaa lainalle voi saada aina 1 vuodesta 15 vuoteen asti. Fellow finance kokemuksia lainan kilpailuttaminen hae. Velaksi eläminen ei ole missään tapauksessa järkevää, eikä lainaa kannata ottaa turhuuksiin. Rahalaitoksen kumppanina toimivat lainantarjoajat eivät vaadi lainan saamiseen säästöjä tai muita vakuuksia. Voit hakea lainaa jopa 15 vuoden laina-ajalla.

Jos sinulla on jostain syystä mennyt luottotiedot, eli sinulla on niin sanotusti merkintöjä luottotiedoissa, niin lainansaanti voi olla hieman hankalampaa. Meillä saat luottopäätöksen heti ja parhaassa tapauksessa, kun hakemuksella on kaikki kunnossa, lainan heti tilille arkena toimistoaikana. Ferratumin pikavippi on suuruudeltaan 50 - 4000 € ja sitä voivat hakea 22 vuotta täyttäneet henkilöt. Kun tarjouksen kilpailutus on valmis, lopulliset tiedot eri lainojen löydetyistä vaihtoehdoista lähetetään sinulle aina suoraan sähköpostiin. Jos kyseessä on esimerkiksi yli 10 000 euron laina, voit saada vain yhden hakemuksen täyttämisellä satojen eurojen säästöt.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä:

Tässä on joitakin aiheeseen liittyviä tai aihetta sivuavia artikkeleita.

Voit vapaasti kuluttaa sivustoltamme löytyvää sisältöä. Jatkossa voit tehdä järkevämpiä taloudellisia päätöksiä.

Lainaa autoa vastaan heti

Sosiaalista luottoa saa esimerkiksi rästimaksuihin, auton korjaamiseen tai terveydenhoitomenoihin. Jos haet isompaa lainaa ja et jostain syystä saa myönteistä lainapäätöstä, niin sinun kannattaa koittaa hakea lainaa yhteishakijan kanssa. Tämän lisäksi ilmainen luottokortti kuuluu Bank Norwegianin valikoimaan. Vastaus riippuu täysin siitä, mikä on tarpeesi. Joskus tarjouksia ei tule. Tässä kannattaa kuitenkin olla tarkkana: moni tulee lainalla ostaneeksi kalliimman auton, kuin todellisuudessa olisi varaa. Onko tämä totta vai tarua? Myös hakijan taloudellinen tilanne vaikuttaa suuresti lainatarjousten määrään: mitä paremmin olet raha-asiasi hoitanut, sitä parempia tarjouksia voit odottaa saavasi. Käsittelemme seuraavissa kappaleissa tarkemmin erityisesti näitä hyötyjä, joita voit kuluttajana saada.

Voit esimerkiksi hakea 5000 euron lainan pikaisesti tilille ja ottaa sen vaikka 5 vuoden maksuajalle, jolloin kuukaudessa jää maksettavaksi noin 99 euroa. Lainan voi hakea myös yhteishakijan kanssa. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Lainojen tai oikeastaan lainoja tarjoavien pankkien vertailussa kannattaa ottaa tietysti ensimmäisenä huomioon se, millaista lainasummaa ne tarjoavat. Maksuhäiriömerkintä tarkoittaa sitä, että luottotiedot ovat menneet.

Lainantarjoajien etsiminen, yksittäisten lomakkeiden täyttäminen sekä lainojen keskinäinen vertaileminen ovat työvaiheita, jotka voivat pahimmillaan viedä äärimmäisen paljon aikaa. Moni miettii, mistä lainaa velkojen maksuun oikein voi saada, kun lähes jokainen rahoituslaitos tuntuu antavan hylätyn lainapäätöksen. Se, kuinka paljon halvemmalla hyvän luottokelpoisuuden asiakkaat saavat lainaa, on asia johon en osaa tarkalleen vastata. Lainan korko on aina yksilöllinen. Tällaisissa tilanteissa pikavippi tuo hyviä kokemuksia hakijalleen, kunhan laina on mitoitettu oikein.

Nextrahoitus

Vertailemme lainoja, jotta sinun olisi helpompaa tehdä parempia valintoja.

Verkkosivu sisältää mainossisältöä. Tällä sivustolla mainitut lainat voivat olla yhteistyökumppaneita, joilta voimme saada välityspalkkioita.

Tietosuojaseloste

Kaikki oikeudet pidätetään.