Motty laina kokemuksia10 Erinomainen
947 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 10:18
 • Maksuton kilpailutus ja yhdistely
 • Yli 25 rahalaitosta ja pankkia
 • Lainapäätös heti
Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,89 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50.407 €.
Suosittelemme
9.9 Erinomainen
878 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,19 - 20 %
Rahojen siirto 10:18
 • Kilpailuta lainat helposti
 • 1 minuutin lainahakemus
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.
Paras kilpailuttaja
9.8 Erinomainen
757 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 70000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 10:18
 • Turvallinen lainavalinta
 • Etsii parhaat rahoitusvaihtoehdot
 • Tunnettu brändi
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 20 174€.
Suosittu
9.6 Erinomainen
551 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4 - 20 %
Rahojen siirto 10:18
 • Lainojen kilpailuttaminen ja yhdistely
 • Pienet ja suuret lainat
 • Joustavaa rahoitusta
Esimerkki: Kun lainasumma on 14 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 189 €, takaisinmaksettava summa 18 142 € sekä todellinen vuosikorko on 6,94 %.
Nopea
9.4 Hyvä
518 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 10:18
 • Suuri pohjoismainen lainapalvelu
 • Yli 25 pankkia ja rahalaitosta
 • Paljon lainavaihtoehtoja
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€).
9.2 Hyvä
502 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 10:18
 • Apua yllättäviin kuluihin
 • Päätä itse mihin rahasi käytät
 • Lyhennä lainaa koska tahansa
Esim. 9,89 % korolla (todellinen vuosikorko 12,21 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kolmessa vuodessa 11 861 € ja kuukausieräksi 328 € (36 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.
9.2 Hyvä
472 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,9 - 20 %
Rahojen siirto 10:18
 • Osa Schibsted -konsernia
 • Yli 20 pankkia ja rahalaitosta
 • Kilpailuttaa lainat ilmaiseksi
Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.
9.1 Hyvä
361 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 10:18
 • Luotettava, nopea ja helppo
 • Mukana 23 pankkia ja rahalaitosta
 • Rahat tilille jo samana päivänä
Esimerkkikorko Lainan ollessa 25 000 €, 10v. laina-ajalle, on kuukausierä 303 €. Tällöin lainan kokonaiskulut ovat 36 398 €, nimelliskorko 8 % ja todellinen vuosikorko 8,3 % (sis. laskutuslisä 0 € ja 0 €).

Motty laina kokemuksia - Mökkilaina s-pankki

Mikäli löytäisit valitsemasi lainan tai kulutusluoton toista kautta edullisemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti. fi – palvelu, josta on tilastojemme valossa helpointa löytää halvin yhdistelylaina. Lainan kilpailutus itsessään sido sinua vielä mihinkään hankintaan. Pitkä laina-aika mahdollistaa usein lyhyen kuukausierän, mutta nostaa kuitenkin lainan kokonaiskustannuksia. Siitä syystä käytännössä kaikki rahoituslaitokset ja pankit edellyttävät kulutukseen haetun lainan hakemisen yhteydessä verkkopankkitunnuksilla kirjautumista. Anna siis meidän hoitaa homma puolestasi: olemme riippumaton kumppanisi ja meiltä paras lainan kilpailutus onnistuu näppärästi sekä turvallisesti. Joustava luottotili mahdollistaa nopean noston netissä tai vaikka tekstiviestillä.

Mieti siis tarkkaan, voisitko yhdistelylainan rinnalla myös tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä lainaasi. Verkkopankkitunnuksilla tunnistautuminen on tiettävästi erittäin vahva tapa todentaa oma henkilöllisyys. Motty laina kokemuksia tarjous on yksilöllinen, joten täytä luottohakemus tarkoilla omilla tiedoillasi, jotta saat parhaimman lainatarjouksen. Jos tähän ei ole mahdollisuutta, yhdistelylaina on toiseksi parhain ratkaisu. Jos kaikki lainaajat pystyisivät maksamaan lainansa takaisin, olisi yrityksillä pienempi riski lainata rahaa ja sitä pystyttäisiin lainaamaan pienemmällä korolla. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen.

Kokemuksia joustoluotoista

Siinä missä nimelliskorko ilmaisee ainoastaan lainan korkoprosentin määrää, todellinen vuosikorko pitää sisällään myös lainasta koituvat kaikki muut kulut. Kotimaisen Sortterin palvelussa lainojen kilpailuttaminen on aina ilmaista. Voit kuitenkin hakea lainaa, vaikka et olisi täysin varma, täytätkö lainaehdot. Kuitenkin myös 18-vuotias voi hakea lainaa. LoanScouter ei ole rahoitusyhtiö, eikä tarjoa lainaa, vaan vertailee niitä puolestasi. Bank Norwegian hinnoittelee lainat asiakaskohtaisesti ja oman lainahinnan saat tekemällä ilmaisen lainahakemuksen. Voit siis halutessasi myös hylätä lainatarjouksen! Käytämme pikamaksua, joten lainasumma on tililläsi parhaimmillaan muutamassa tunnissa. Lainan hakeminen tapahtuu siis kokonaan netissä.

Teimme taustatutkimuksen puolestasi ja kokosimme alle kaikki tililuoton tarjoajat, mutta myös lainan kilpailuttajat, joiden kautta voit tehdä heti yhden hakemuksen ja saada kymmeniä tarjouksia eri pankeilta. Motty laina kokemuksia täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme. Tyypillisesti pankit ja rahoitusyhtiöt edellyttävät sinulta vähintään 18 vuoden ikää. Lainapäätöstä tehtäessä onkin tärkeää muistaa, että myös pikavippi on velkaa, joka on maksettava takaisin lainasopimuksessa esitettyjen ehtojen mukaisesti. Miltei kaikki pikavipit ovat lainoja, joissa et tarvitse vakuuksia.

Kuukausierän suuruus on yksi tärkeimmistä asioista, jonka ihmiset katsovat lainatarjouksen tiedoista. Opintolaina on tunnettu hyvin halvasta hinnastaan ja loistavista sopimusehdoista. Onko lainaaminen ollut ikinä näin yksinkertaista? Huomioi siis, että sinun tulisi kyetä maksamaan lainan kuukausierät, vaikka kyseisenä kuukautena ilmenisi myös muita, äkillisiä menoeriä. Tämä on hyvä muistaa aina, kun tarkoitus on kilpailuttaa lainat mihin tahansa käyttötarkoitukseen.

Kulutusluotto korkokatto

Onko lainanhaku ajankohtaista ja haluat varmistaa, ettet maksa lainastasi liikaa? Oli tarve näistä mikä tahansa, kannattaa sinun antaa meidän kilpailuttaa venelainatarjoukset puolestasi. Milloin voit maksaa lainan takaisin?

Onko vakuudeton yhdistelylaina suoraan tietystä kivijalkapankista, kuten Nordeasta, parempi kuin Santanderilta? Laina kannattaa ottaa luotettavalta ja hyvämaineiselta toimijalta. Muistathan, että voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen. Tulevaisuudessa pikavippien määrät voivat vähetä, mutta lainasummat tulevat kasvamaan. Kätevän palvelumme kautta saat edulliset tarjoukset nopeasti. Yhteishakijan käyttö nostaa myönteisen luottopäätöksen todennäköisyyttä, ja yleensä kahdelle ihmiselle myönnettävä lainasumma on suurempi kuin yhden ihmisen laina. Tämä vanha lainakin kannattaa itse asiassa kilpailuttaa, sillä voit saada sen paremmilla ehdoilla jostakin muualta kuin nykyisestä paikasta.

Myönnetyt lainat tilitämme aina viimeistään seuraavana arkipäivänä. Hakemusta tehdessäsi määrität laina-ajan, jonka lainallesi haluat. Palvelun käyttö on ilmaista ja palkkion Zmarta saa lainantarjoajilta.

Pikavippi heti tilille

Lainapalveluiden keskeisin myyntiargumentti, eli se että “säästät rahaa ottamalla yhdistelylainan”, on valtaosassa tapauksista totta. Miten turvallinen pikavippi tänä päivänä sitten on? Tällaisia kuluja ovat esimerkiksi palkat ja erilaiset tarvikkeet.

Lainan kokonaiskustannukset ovat kuitenkin 5189 euroa. Kilpailuttajien ansiosta vertaaminen on lähes automatisoitua ja niin helppoa, että vain hölmö jättää lainavertailun väliin. Kun teet hakemuksen kauttamme, emme kysele lainan käyttötarkoitusta. Jos siis otat uuden pikavipin tänä aikana, tarkista huolellisesti lainan ehdot, sillä korkosi voi nousta syyskuun jälkeen. Pikalaina maksetaan tilille usein jo muutaman tunnin kuluessa lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen. Kun haet lainaa pitkällä maksuajalla, joka voi olla jopa useita vuosia, antaa todellinen vuosikorko selkeän kuvan kertyvistä kuluista. Hieman suuremmalla pikavipillä saatetaan rahoittaa vaikkapa mopo, tai suurempi autoremontti.

Tämä on toki täysin aiheellista, sillä omaan tilanteeseesi sopimaton laina voi aiheuttaa ongelmia takaisinmaksun aikana. Pikavipit, pikalainat sun muut tuotteet (vaikka ovatkin ihan tavallisia kulutusluottoja vain eri nimityksellä) yleensä edellyttävät nykyään erilaisia “nopean siirron maksuja”. Tärkein seikka on se, ettet koskaan hae sellaista lainaa, johon sinulla ei todellisuudessa ole varaa.

Vertaa laina lainanvälityspalvelun avulla - Motty laina kokemuksia

Lainaa ei voi suomessa saada ilman luottotietoja ellei mukaan saada rinnakkaishakijaa. Pikalainaa voi saada hyvinkin nopeasti eli on mahdollista saada pikalaina lähes heti tilille. Useimmat yritykset käyttävät luottolaskuria, jonka avulla voit valita sopivan summan ja laina-ajan, jonka jälkeen laskuri kertoo sinulle maksettavan lainan kuukausierän suuruuden. Lisäksi hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, hänellä tulee olla säännölliset tulot sekä moitteeton maksuhistoria. Palvelua voi suositella myös jos kilpailutuksen kohteena on laina asumisoikeusasuntoon. Jotta näkisit tämän, sinun täytyisi tehdä lainahakemus erikseen jokaisen pankin ja luotonmyöntäjän järjestelmään ja tällainen kilpailutus veisi aivan liikaa aikaa sinulta. Nykypäivänä lainatarjous kannattaa kysyä lainanvälityssivuston kautta.

Opintolaina on valtion takaamaa lainaa, jonka tarkoituksena on rahoittaa suomalaisten opintoja. Lisätietoa aiheesta löytyy myös talous- ja velkaneuvonnasta. Pikalaina sopii mainiosti tilanteisiin, joissa ylimääräistä rahaa tarvitaan pian. Koron lisäksi pikavippeihin, lainoihin ja luottoihin saattaa liittyä myös muita kustannuksia, kuten nostopalkkioita tai tilinhoitokuluja. Moni ei kuitenkaan tiedä, mistä lainaa vanhojen velkojen maksuun kannattaa hakea ja miten yhdistelylainahakemus tulisi tehdä. Voit yksinkertaisesti tehdä hakemuksen välittäjän kautta ja katsoa tarjouten perusteella, mistä lainojen yhdistelylaina kannattaa ottaa.

Vertaile lainoja ja säästä

Vinkit on koostettu lainantarjoajilta saamamme datan sekä omien havaintojemme perusteella. Pikalainaa voi saada hyvinkin nopeasti eli on mahdollista saada pikalaina lähes heti tilille. fi tai Zmarta. Sillä voisi rahoittaa esimerkiksi perheen lomamatkan tai lahjaostokset. Et siis voi saada lainarahaa tilillesi yöllä. Jos siis sinulla tulee tilanteita, että tarvitset pikavippiä heti, hae joustoluottoa ennakkoon. Suurin osa alan toimijoista on kuitenkin hyvämaineisia ja luotettavia ja usein ongelmat johtuvat spontaanista ja suunnittelemattomasta lainanotosta. Niiden joukosta paras lainatarjous on varsin helppo löytää.

Suomessa on kymmeniä pikavippejä tarjoavia yrityksiä ja edullisimman vaihtoehdon löytäminen voi tuntua todella hankalalta. Motty laina kokemuksia ”varma laina luottotiedottomalle” on hieman huono sanonta, koska kaikki lainanantajat analysoivat tilanteesi ja tekevät sen avulla riskiarvion. Siksi suosittelemme valitsemaan pitkän laina-ajan, ehkä hieman pidemmän kuin alun perin ajattelitkaan, jotta et turhaan laita itseäsi takaisinmaksujen kanssa ahdinkoon. Pikalainoja kannattaa vertailla, sillä se on täysin ilmaista ja voit saada edullisempia lainatarjouksia, lainavertailun avulla! Sinun kannattaa vertailla etenkin avausmaksu, joka saattaa nostaa todellista vuosikorkoa varsinkin lyhyellä laina-ajalla todella paljon.

Pikavipeistä perittävät korot saavat olla korkeintaan 20 % ja lisäksi lainaan liittyvillä, muilla kuluilla on 150 € vuotuinen katto. Kilpailuta lainat ja valitse itsellesi edullisin lainatarjous vertailusta. Harmitti huomata tuo, kun luulin aluksi että ulkomaisista lainoista kiinnostuneet olivat kiinnostuneita pienemmistä koroista. Myös pankkien luottopäätös- ja hinnoittelumallit muuttuvat jatkuvasti ja suosivat ajankohdasta riippuen erilaisia hakijoita. Pikavippien korot ovat kuitenkin laskeneet reilusti vuosituhannen alun rakettimaisista koroista.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä:

Tässä on joitakin aiheeseen liittyviä tai aihetta sivuavia artikkeleita.

Voit vapaasti kuluttaa sivustoltamme löytyvää sisältöä. Jatkossa voit tehdä järkevämpiä taloudellisia päätöksiä.

Lainaa tekstiviestillä

Näin ongelma ei poistu, vaan pitkittyy ja pahenee. Vastapainona rahoitusalalta löytyy taas toimijoita, kuten Bluestep, joiden palveluista voit saada asuntolainaa ilman vakituista työsuhdetta. Verkkopalvelusta saatava loppuvelan määrä sisältää kaikki nämä kulut. Vaikkei pikavippi heti tilille tulisikaan, on se silti mahdollista saada suhteellisen nopeasti, jopa alle tunnissa. Kun olet löytänyt sopivan suuruisen ja laina-ajaltaan sopivan mittaisen lainan, niin klikkaamalla ”Hae lainaa” -nappia pääset helposti suoraan täyttämään lainahakemusta. Nordic Bankin kautta pikalainan hakeminen on aina täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään. Uuden lainan hakemisen lisäksi sinun on mahdollista kilpailuttaa myös nykyiset lainasi. Joskus parhaan tarjouksen on antanut Nordea ja kerran Mylender. Lainatarjoajat tarjoavat uusille asiakkaille lainaa jopa useita satoja euroja ilman kuluja.

Näiltä pankeilta voi saada lainaa yleensä aika pienillä vaatimuksilla (vaatimuksista lisää alempana). Pikavippi on yleensä muutamia satoja euroja ja laina-aika ehkäpä vain pari kuukautta. Lainan saaminen netistä ilman vakuuksia ja takuita ja vieläpä nopeasti tilille vaatiikin enemmän osaamista lainaajalta, sillä lainanhakijan pitää usein itse selvittää oma maksukykynsä. Maksuaikaa lainalle on mahdollista hakea 1 - 15 vuotta, mutta toki pikavipin voi halutessaan maksaa ennenaikaisesti takaisin ilman kuluja. fi palvelussa.

Vaikka nimelliskoron vertailu on lainavertailun lähtökohta, se ei yksin kerro lainan hinnasta lähellekään tarpeeksi. Laina-aika on kulutusluotolle on yleensä vuosia ja laina-aika riippuu usein siitä, kuinka pieneksi lainan kuukausierä halutaan saada. Se tarkoittaa, että hankit lainan avulla resursseja, joilla voit tienata lisää. On kuitenkin mahdollista, että saat tililuoton, vaikka luottokortti jäikin saamatta. Pikalainalle tyypillistä ovat nopea hakeminen ja rahojen tilille siirto.

Nextrahoitus

Vertailemme lainoja, jotta sinun olisi helpompaa tehdä parempia valintoja.

Verkkosivu sisältää mainossisältöä. Tällä sivustolla mainitut lainat voivat olla yhteistyökumppaneita, joilta voimme saada välityspalkkioita.

Tietosuojaseloste

Kaikki oikeudet pidätetään.