Pienlaina nopeasti netist%EF%BF%BD%EF%BF%BD10 Erinomainen
947 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 15:03
 • Maksuton kilpailutus ja yhdistely
 • Yli 25 rahalaitosta ja pankkia
 • Lainapäätös heti
Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,89 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50.407 €.
Suosittelemme
9.9 Erinomainen
878 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,19 - 20 %
Rahojen siirto 15:03
 • Kilpailuta lainat helposti
 • 1 minuutin lainahakemus
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.
Paras kilpailuttaja
9.8 Erinomainen
757 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 70000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 15:03
 • Turvallinen lainavalinta
 • Etsii parhaat rahoitusvaihtoehdot
 • Tunnettu brändi
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 20 174€.
Suosittu
9.6 Erinomainen
551 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4 - 20 %
Rahojen siirto 15:03
 • Lainojen kilpailuttaminen ja yhdistely
 • Pienet ja suuret lainat
 • Joustavaa rahoitusta
Esimerkki: Kun lainasumma on 14 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 189 €, takaisinmaksettava summa 18 142 € sekä todellinen vuosikorko on 6,94 %.
Nopea
9.4 Hyvä
518 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,5 - 20 %
Rahojen siirto 15:03
 • Suuri pohjoismainen lainapalvelu
 • Yli 25 pankkia ja rahalaitosta
 • Paljon lainavaihtoehtoja
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€).
9.2 Hyvä
502 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 15:03
 • Apua yllättäviin kuluihin
 • Päätä itse mihin rahasi käytät
 • Lyhennä lainaa koska tahansa
Esim. 9,89 % korolla (todellinen vuosikorko 12,21 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kolmessa vuodessa 11 861 € ja kuukausieräksi 328 € (36 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.
9.2 Hyvä
472 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 4,9 - 20 %
Rahojen siirto 15:03
 • Osa Schibsted -konsernia
 • Yli 20 pankkia ja rahalaitosta
 • Kilpailuttaa lainat ilmaiseksi
Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.
9.1 Hyvä
361 käyttäjää on valinnut tämän lainan viimeisen 7 päivän aikana.
Lainasummat 500 - 60000 €
Laina-aika 12 - 180 kuukautta
Korko 6 - 20 %
Rahojen siirto 15:03
 • Luotettava, nopea ja helppo
 • Mukana 23 pankkia ja rahalaitosta
 • Rahat tilille jo samana päivänä
Esimerkkikorko Lainan ollessa 25 000 €, 10v. laina-ajalle, on kuukausierä 303 €. Tällöin lainan kokonaiskulut ovat 36 398 €, nimelliskorko 8 % ja todellinen vuosikorko 8,3 % (sis. laskutuslisä 0 € ja 0 €).

Pienlaina nopeasti netist%EF%BF%BD%EF%BF%BD - Lainaa sunnuntaina

Tämän jälkeen hae lainaa kirjautumalla pankkitunnuksillasi suoraan luotonantajan lainajärjestelmään. Vinkit on koostettu lainantarjoajilta saamamme datan sekä omien havaintojemme perusteella. Siksi laina yhteishakijan kanssa on mainio vaihtoehto yhteisiin hankintoihin. Lähes jokaiseen näistä voi vaikuttaa. Kukapa ei nyt haluaisi löytää kaikkein edullisinta lainaa? Jos olet etsimässä sopivaa paikkaa hakea pikalainaa tai kulutusluottoa nopeasti, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Lainaa vertaillessa on aina syytä ottaa nimelliskoron sijaan todellinen vuosikorko.

Lainojen kilpailuttaminen on tärkeää, sillä lainan kilpailutus ei sido sinua mihinkään, mutta näet kuinka paljon säästöä voit saada päivittämällä lainasi uuteen. Ilmoitettu säästö on lainakustannusten mediaani, eli keskiluku joka ilmoittaa lainakustannusten tyypillisen jakauman. Pienlaina nopeasti netist%EF%BF%BD%EF%BF%BD jos haluat lisää pelivaraa talouteesi tai sinulla on suunnitelmissa tehdä useampia hankintoja, niin silloin luottotili on erinomainen valinta. Näillä minimivaatimuksilla ei kuitenkaan vielä kovin kummoista lainaa itselleen saa. Näytämme sinulle kaikki luotonantajat, jotka on hyväksynyt lainahakemuksesi. Kun hakemus on täytetty, saat heti päätöksen siitä, voidaanko sinulle myöntää lainaa.

Missä lainojen yhdistäminen mahdollisimman pienellä korolla onnistuu?

Pikalaina sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa rahantarve tulee yllättäen. Lainojen kilpailuttaminen on pieni vaiva, joka voi tuoda sinulle suuren rahallisen säästön. Onko tämä totta vai tarua? Pikavippi ei ole maineestaan riippumatta enää niin kallis laina, kuin se on ennen mielletty. Esimerkiksi kulutusluotto ja vippi ovat pikalainoja. Pyri myös arvioimaan muut, enemmän vaihtelevat kulut, kuten ruoka ja esimerkiksi lääkkeet. Joskus parhaan tarjouksen on antanut Nordea ja kerran Mylender. Halutessasi voit olla hyväksymättä mitään tarjouksista, sillä palvelu sekä lainatarjoukset ovat ilmaisia. Milloin viimeksi olet kilpailuttanut jo olemassa olevat lainasi?

Jos haet isompaa lainaa ja et jostain syystä saa myönteistä lainapäätöstä, niin sinun kannattaa koittaa hakea lainaa yhteishakijan kanssa. Pienlaina nopeasti netist%EF%BF%BD%EF%BF%BD ilmoitettu säästö on lainakustannusten mediaani, eli keskiluku joka ilmoittaa lainakustannusten tyypillisen jakauman. Jos esimerkiksi harkitset yhdistelylainan ottamista, voit pyytää ilmaiseksi tarjouksia ja ikään kuin tunnustella, olisiko edullisin yhdistelylaina sellainen, jolla voisi maksaa pois vanhat lainat ja oikeasti säästää kuluissa. Tyypillisesti tällainen tonttilaina haetaan samassa yhteydessä asuntolainan kanssa. Tällöin osa turvautuu hakemaan lainaa netistä, jota saa heti tilille.

On totta, että joillakin pikalainaa tarjoavilla yrityksillä on yhä kyseenalaisia toimintatapoja, jotka usein liittyvät todellisten lainakulujen piilotteluun tai harhaanjohtamiseen. Lainaston Ostosrahaa voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet suomalaiset henkilöt, joilla on moitteettomat luottotiedot. Voit hakea lainaa netistä käymättä pankkikonttorissa ja hoitaa käytännössä kaikki raha-asiassa mukavasti omalta kotisohvaltasi. Onko lainaaminen ollut ikinä näin yksinkertaista? Näiden kilpailutuspalveluiden kautta voi tavoittaa lähes kymmenen yrityslainaa tarjoavaa rahoituslaitosta.

Yhdistelylaina kokemuksia

Kilpailuttamalla pikavipit LoanScouter lainavertailupalvelulla löydät Suomen parhaat pikavipit yhdeltä sivulta ja voit hakea sinulle parhaiten sopivaa vaihtoehtoa heti. Vaikka loppuvelan tarkistaminen verkkopalvelussa edellyttää tiedon antamista maksajasta, ei se kuitenkaan edellytä loppuvelan maksamista. Lainan siirron nopeus riippuu kuitenkin muistakin tekijöistä, kuten omasta pankistasi.

Hakemalla luottoa voit maksaa matkasi ennakkoon edulliseen hintaan ja lyhentää luottoa valitsemasi kokoisissa kuukausierissä. Omalaina. Takaisinmaksuaika sijoittuu yleensä 1 ja 15 vuoden välille, hieman sopimuksista riippuen. Ei kuitenkaan kannata ottaa niin isoa lainaa, että koko tuo ylijäämä menisi lainan lyhennykseen. Vaikka et käyttäisikään ammattilaisia vaan tekisit kaiken itse, tarvitset useimmiten lainaa jollekin summalle. Meillä lainahakemuksen tekee netissä minuuteissa ja rahat tulevat arkena tilille jopa puolessa tunnissa. Siksi ainoa järkevä tapa verrata lainojen hintoja, on verrata todellisia ja sinulle yksilöllisesti tehtyjä lainatarjouksia.

Monet haukkuvat pankkeja hitaiksi verrattuna nettipankkeihin. Täytyy toki muistaa, että sinulle tilanne voi olla erilainen ja voisit saada edullisempaa autolainaa vaikkapa Nordeasta tai OP:sta. Hakemuksen täyttämällä vertailemme kaikki palvelussamme olevat vaihtoehdot lainan saamiseksi.

Lainatyypit eri käyttötarkoituksiin

Myös auton ostaminen lainalle voi olla perusteltua, jos sillä esimerkiksi käy töissä. Palvelussa ei ole ikärajaa ja hakemuksia otetaan vastaan kaikilta. Lainan korko on aina yksilöllinen, eikä kukaan voi ennen hakemista tietää, millä korolla laina ilman vakuuksia myönnetään.

Katso alta ohjeet askel askeleelta pikavipin hakuun. Tarjous on yksilöllinen, joten täytä luottohakemus tarkoilla omilla tiedoillasi, jotta saat parhaimman lainatarjouksen. Se, kuinka nopeasti laina maksetaan tilillesi ei yleensä vaikuta lainan hintaan, eli se voi todella hyvin olla myös halvin vaihtoehto. Muista, että voit saada vieläkin edullisemman lainatarjouksen hakiessasi yhteishakijan kanssa. Anyfinin kautta lainojen järjestäminen ei eroa juurikaan tavallisen järjestelylainan hakemisesta. Vaikka kyseessä onkin pikalaina, niin se ei tarkoita, että laina olisi maksettava takaisin kuukauden tai parin päästä. Palvelun käyttö on ilmaista ja palkkion Zmarta saa lainantarjoajilta.

Tämä tietysti taas laskee korkoa. Emme osaa ennalta sanoa minkälaista luottoa juuri sinä voit saada. Helppoa, eikö totta?

Lainaa uudelle yritykselle - Pienlaina nopeasti netist%EF%BF%BD%EF%BF%BD

Ota siis kivijalkapankit huomioon kulutusluotoissa, mutta tee silti vertailu välittäjän kautta. Ei sitä voi paasaamalla tai reguloimalla ihmistä muuttaa. Laina on mahdollista ottaa pitkällä maksuajalla, jolloin lainan kokonaiskustannukset ovat korkeammat. Laskurista näet myös arvion vuosikorosta. Palvelun käyttö on ilmaista ja palkkion Zmarta saa lainantarjoajilta. Useimpien yritysten tarjoama edullinen tai jopa halpa kuluttajaluotto sekä lyhytaikainen laina sopii myös työttömille.

Pankit lobbaavat paljon pikavippien kieltämisen puolesta, koska ne vievät heiltä asiakkaita. lainamäärän ja laina-ajan perusteella, joka tekee sopivan pikavipin löytämisestä entistäkin nopeampaa. Tyypillinen pikavippi on Suomessa noin 100-400 euron suuruinen ja sen takaisinmaksuaika on muutamia kuukausia. Äärimmäisenä esimerkkinä tästä voidaan pitää perinteisiä pankkeja, jotka myöntävät asuntolainaa ainoastaan sellaisille henkilöille, joilla on säännöllisiä tuloja ja yleensä myös säästöjä. Vinkki: Nosta todennäköisyyttä saada yhdistelylaina hakemalla lainaa yhteishakijan kanssa. Hakemuksen täyttämällä vertailemme kaikki palvelussamme olevat vaihtoehdot lainan saamiseksi.

Autolainojen vertailu

Tarjous on yksilöllinen, joten täytä luottohakemus tarkoilla omilla tiedoillasi, jotta saat parhaimman lainatarjouksen. Jos olet pohtinut, mistä lainaa oikein kannattaa hakea, niin yllä olevassa taulukossa on minun vastaus. fin kautta ja voit olla varma luotonantajan luotettavuudesta ja pienistä koroista. Tämä mahdollistaa sinulle vaihtoehdon löytää edullista lainaa nopeasti tai vaihtoehtoisesti voit venyttää takaisinmaksua pidemmälle ajalle ja se on sinulle tarpeellista. Isoimmissa lainoissa kyse voi olla satasista, jopa tuhansista euroista. Kaikki alla olevan vertailun lainapalvelut myöntävät lainaa verkkopankkitunnuksilla. Jos siis otat uuden pikavipin tänä aikana, tarkista huolellisesti lainan ehdot, sillä korkosi voi nousta syyskuun jälkeen. Haenyt. Kilpailuta laina helposti kilpailutalainasi.

Luottokortin korko on usein lähellä 20 % maksimirajaa. Pienlaina nopeasti netist%EF%BF%BD%EF%BF%BD muita nimityksiä tällaiselle lainalle ovat muun muassa tililuotto, luottolimiitti ja joustolaina. Vastauksena kysymykseen, pikavippi on turvallinen lainavaihtoehto. Silloin kannattaa kartoittaa mahdollisuuksia rahoittaa ansaittu loma ja tähän tarpeeseen matkaluotto on hyvä valinta. Vakuudeksi käy esimerkiksi kesämökki tai sijoitussalkku.

Siksi vertailu kannattaa aina. Silloin joka ikinen kuukausi pelkästään lainojen korkoihin ja kuluihin menee paljon rahaa. Lainanvälittäjät kysyvät lainahakemuksissa erilaisia tietoja, joihin voit vastata joko huolimattomasti tai sitten huolellisesti. Käyttöluoton avulla ratkaiset nämä arjen yllättävät menot vaivattomasti ja saat jatkaa normaalia elämää hyvillä mielin. Luottotiedot tarkistetaan aina lainaa haettaessa.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä:

Tässä on joitakin aiheeseen liittyviä tai aihetta sivuavia artikkeleita.

Voit vapaasti kuluttaa sivustoltamme löytyvää sisältöä. Jatkossa voit tehdä järkevämpiä taloudellisia päätöksiä.

Yhdistelylaina handelsbanken

Suomessa täytyy olla vähintään 18 vuotias, jotta lainaa voi ylipäänsä hakea. Toinen myöntää lainaa työttömälle ilman säännöllisiä tuloja. Tätä voidaan kutsua myös nimillä jatkuva luotto tai tililuotto. Sen jälkeen valitset vielä toivomasi laina-ajan ja ilmoitat, että tarkoituksenasi on tällä lainalla nimenomaan maksaa entisiä lainoja pois. Valitettavan usein velallisen tilanne on jo eskaloitunut siihen, että edelliset lainat ovat aiheuttaneet maksuhäiriömerkinnän. Näillä hinnoilla emme näe kovin järkevänä jättää nettivertailua tekemättä. Esimerkiksi minulle tarjottu halvin autolaina (testi jonka tein kesän 2021 alussa) osoitti, että kolme nettipankkia tarjosi halvempaa lainaa kuin esimerkiksi Aktia. Lainan ottaminen maksaa aina korkojen ja kulujen muodossa, eikä rahasta kannata maksaa enempää kuin on pakko. Kun takaisinmaksuaika päättyy, velka on kuitattu.

Kalliita pikalainoja kannattaa välttää viimeiseen asti, ellet ole täysin varma, että voit huoletta maksaa lainan pois ennen ensimmäistä eräpäivää. Pikalainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen. Onko 6,80 euroa paljon kulua 50 euron lainasta, jos sinun tarvitsee maksaa takaisin 30 päivän päästä 56,80 euroa? Lainaesimerkki on havaintojeni mukaan usein laskettu aika matalalla korolla, joten todellisuudessa lainasi voi olla kalliimpi. Meidän kauttamme tehty lainojen kilpailuttaminen tarkoittaa, että sinun ei tarvitse murehtia jokaisen pienellä präntätyn tekstin lukemisesta.

Ennen uuden lainan kilpailuttamista sinun tulee hoitaa luottotietosi kuntoon. Lainasumma voi olla mitä tahansa 100 euron ja 2000 euron väliltä, mutta laina-aika on yleensä lyhyt. Siinä missä ennen lainan saaminen edellytti lähes poikkeuksetta vierailua pankin kivijalkakonttorissa, nykyään lähes kaikki pankkiasiat on mahdollista hoitaa verkossa. fi palvelussa saat tarjouksen lisäksi myös Nordealta (katso kaikki Omalainan kumppanit heidän sivuiltaan). Yhdistettävissä luotoissa voi olla mukana myös luottokorttivelkaa ja erilaisia joustoluottoja.

Nextrahoitus

Vertailemme lainoja, jotta sinun olisi helpompaa tehdä parempia valintoja.

Verkkosivu sisältää mainossisältöä. Tällä sivustolla mainitut lainat voivat olla yhteistyökumppaneita, joilta voimme saada välityspalkkioita.

Tietosuojaseloste

Kaikki oikeudet pidätetään.